Tot ziens...

Geplaatst door: raquel op 12-03-19

Hey beste lezer. ❤️

Ik wil hier mijn  (waargebeurde) verhaal delen met je, over mijn eerste contact met een man. 
Maar eerst een korte introductie: ik weet niet meer hoe oud ik was, misschien 8 of 10 of 12, toen ik ontdekte dat ik heel graag vrouwenkleding draag. Ik speelde met bh's, kleedjes, hakjes, make up etc... Ik kleedde mij als een vrouw, bedacht scenario's, gaf mezelf de rol van de vrouw in het verhaal en speelde als de secretaresse van een rijke CEO, als een alleenstaande moeder, vrouwelijke prof in een school, etc. Ik experimenteerde ook met alles wat op een penis leek... Maar uiteraard had ik nooit contact gehad met een echte man.

Toen zat ik daar... op een bankje in een park in Gent (België). Het was een zonnige, warme dag. Ik had een broodje en een drankje bij. Ik zat daar te genieten van het weer, keek naar de passanten en dacht absoluut aan niets. Ik had gewone (mannelijke) kleren aan: tshirt, shortje. 
Veel mensen passeerden mij zonder echt op mij te letten. Een aantal zaten ook gewoon op het gras te genieten van de zon. Ik zat alleen op het bankje.

Ik was mijn broodje aan het eten toen ik de man in de verte zag. Hij wandelde traag, alsof hij van elke seconde van die mooie dag wou genieten. Hij was één van de vele passanten dus besteedde ik niet zoveel aandacht aan hem. Na een aantal minuten keek ik, per ongeluk terug naar hem. Ik kon hem duidelijker zien. Hij was nog steeds langzaam naar mij toe aan het wandelen. Ik kreeg de indruk dat hij naar mij aan het kijken was. Maar ik draaide mijn hoofd, dronk uit het blikje en keek naar de andere passanten. Hoe dichter bij hij kwam hoe duidelijker het werd dat hij gewoon naar mij aan het kijken was. Hij wandelde heel traag maar zeker naar mij toe en keek constant naar mij. 
Toen hij al behoorlijk dicht bij mij was, 2 à 3 meter, wierp ik nog eens, heel snel een blik naar hem. Het was duidelijk dat hij mij aan het bekijken was. Nog nooit had ik me zo ongemakkelijk gevoeld. 'Waarom bekijkt hij mij zo?' dacht ik zonder naar hem te kijken. 'Wat wilt hij van mij?' 'Hij kan me toch niets aandoen op een klaar lichte dag, in een park vol mensen'.
Hij week af van het grote pad en begon naar mijn bankje toe te wandelen. 'Oh nee, hij wilt naast mij komen zitten', ik begon lichtjes te zweten. 
- Hallo, mag ik naast je zitten?
Hij stond naast mij en keek naar mij wachtend op een antwoord.
- Ja... Ja, natuurlijk. Antwoordde ik.
Hij ging naast mij zitten. Het was een man van ongeveer 50 jaar oud. Deftig aangekleed, mooie lederen horloge, geschoren, verzorgd. 
Na een minuut of 2 stilte draaide hij zijn hoofd naar mij, bekeek me van kop tot teen en vroeg: 
- Je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik je zo bekijk?
- Euuhh... Nee... Hebt u mij bekeken?- Deed ik alsof ik niets had gemerkt.
- Ja, een beetje. Antwoordde hij vol zelfvertrouwen.
- Da's omdat je mooie benen hebt. Voegde hij nog toe.
'Oh mijn god!' dacht ik. Wilt die man wat ik denk? 
Ik was angstig, zenuwachtig maar ook stiekem blij voor zo'n compliment. Dat was namelijk de eerste keer dat een man zoiets zei tegen mij. 'Wat nu? Wat moet ik zeggen? Hoe moet ik reageren?'
- Ok dan... Bedankt.. voor uw compliment.
Ik draaide mijn hoofd weg, nam een hapje in mijn broodje en deed alsof er niets was.
- Hou je van room? - vroeg hij plots.
- Van room...? - ik had absoluut geen idee waarover hij het had.
- Ja, van room. Je weet wel, wit, smeuïg, voelt heerlijk in je mond.
Alles werd plots duidelijk voor mij. Ik was blij, maar ook zenuwachtig, angstig. Ik wist niet wat te zeggen. Moet ik weglopen? Zeggen dat ik niet geïnteresseerd ben? Paniek!
- Ja... Room.. kan inderdaad lekker zijn.
Hij begon te glimlachen. Schoof een beetje dichter bij mij. Draaide zijn hoofd en zei een beetje fluisterend.
- Ik weet dat je zenuwachtig bent. Maar ik ga niets doen wat je niet wilt. Kijk naar links. Daar is een trap naar boven. Daar kunnen we rustig alleen zijn. Daar komen niet zoveel mensen. Ik ga nu naar daar en ik ga op je wachten. Kom na 2 minuten. Als je de trap boven bent, direct naar rechts gaan. Het is mooi en discreet daar. En geloof me, je zal er geen spijt van krijgen.
Hij stond op zonder op mijn antwoord te wachten, wandelde traag naar de trap toe ging naar boven en verdween in het donkere, dicht beboste ruimte.

Beste lezer, ik kan met woorden niet omschrijven wat ik toen voelde. Angst en vreugde botsten in mijn lichaam en veroorzaakten trillingen die duidelijk zichtbaar waren. Vreugde voor het voorstel van die man en angst voor het onbekende. Ik had het gevoel dat iedereen naar mij aan het kijken was, dat iedereen wist dat ik straks iets stouts ga doen.
De slet in mezelf, die ik speelde in mijn verhalen en over fantasieeerde kwam naar boven. Ik twijfelde niet, ik moest die trappen naar boven gaan. 
Ik stond op ging de trappen naar boven en, zoals hij gezegd had, direct naar rechts. Ik stond tussen de bomen en planten. Het was inderdaad discreet maar het was nog steeds een park vol mensen.
Ik heb hem niet direct gezien. Ik dacht dat ik veel te lang had gewacht en waarschijnlijk was hij al weg. Maar gelukkig kreeg ik direct ongelijk. Iemand pakte mijn heupen vast kuste zachtjes mijn nek en fluisterde in mijn oor:
- Ik had niet getwijfeld dat ik je hier zou terugzien. Ik zag dat je een jong sletje was. Ik kan dat van heel ver zien.
Die woorden maakten mij helemaal geil. Op dat moment kon hij met mij doen wat hij wou. Ik wist niet wat er met mij aan het gebeuren was.
Zijn handen die mijn heupen vast hadden, trokken mij naar hem toe. Hij wreef zijn penis op mijn kontje gaf nog een kusje op mijn nek en vroeg:
- Wat wil je doen?
- Geen idee. Antwoordde ik met mijn bibberende stem. Mijn hart klopte razend snel.
- Zal ik het dan zeggen? Vroeg hij.
Ik knikte ja.
- Draai je om en ga op je knieën zitten. Zei hij nog steeds fluisterend in mijn oor.
Ik draaide mij om, ging op mijn knieën zitten. Mijn gezicht was ongeveer op dezelfde hoogte als zijn penis. Hij deed zijn rits open haalde zijn penis en ballen uit zijn broek en zei:
- Speel ermee.
Daar hing het dan, een echt penis voor mijn gezicht. Wat moest ik doen? Hoe kon ik hem plezieren? Want dat was wat ik echt wilde: hem plezieren. 
Ik begon hem af te trekken. Het bloed vloeide rijkelijk in zijn penis. Het werd groter en dus was ik zeker dat ik juist bezig ben. Ik dacht 'ok, nu is het moment om het in mijn mondje te steken'. Ik stak het in mijn mond, probeerde om zo diep mogelijk te steken maar het lukte niet. Ik begon hem af te trekken met mijn hand, met mijn lippen en tong speelde ik met het hoofdje. Ik was ongeveer 2 minuten aan het pijpen toen ik mensen hoorde. Ze waren aan het lachen en praten. Raar genoeg maakte het mij nog geiler. Ik begon hem sneller te pijpen. Het kon me niet schelen of ze ons konden zien. Integendeel, het feit dat ze ons konden betrappen maakte het spannender.  Ik begon te kreunen van plezier. 

Na een aantal minuten pijpen begon ik me onzeker te voelen. 'Was ik het wel goed aan het doen?'. Ik haalde zijn penis uit mijn mond.
- Vind je het OK? Vroeg ik terwijl ik hem afrukte.
- OK? Antwoordde hij - Geweldig! Natuurlijk talent! Zei hij glimlachend.
Met zijn linkerhand pakte hij zijn penis vast en met zijn rechterhand mijn achterhoofd. Hij duwde zijn penis in mijn mond. - Doe verder met je tong en lippen.
Mijn handjes hingen losjes op zijn benen. Met mijn lippen en tong was ik het hoofdje aan het pijpen terwijl hij mijn hoofd vasthield met zijn rechterhand. Met zijn linkerhand was hij zichzelf aan het afrukken.
Na een paar minuten begon zijn penis groter te worden, alsof het ging ontploffen. Het hoofdje richtte zich naar boven. 'Oh nee! Hij gaat klaarkomen in mijn mond' besefte ik. Ik was niet zeker of ik er klaar voor was, of ik het wel wilde. Maar ik had geen keuze. Hij had mijn hoofd vast met zijn rechterhand. Hij begon sneller af te trekken en in en uit mijn mond te steken.
- Aaahhhhh... Riep hij van plezier en schoot zijn eerste en grote hoeveelheid sperma in mijn mondje. De schoot was zo hard dat het bijna mijn keel bereikte.
Hij pauzeerde een paar seconden en begon harder en sneller af te trekken en zijn penis in mijn mond te steken. De volgende schoten volgden elkaar sneller op en telkens kwam de sperma in mijn mond terecht. Op mijn tong, onder mijn tong, binnenkant van mijn wangen en tot bijna in mijn keel, mijn mond was vol sperma. De smaak was niet perfect maar ik wilde hem bewijzen dat ik het lekker vond en dat ik het wilde inslikken. 
Hij schoof zijn penis diep in mijn keel om de laatste druppels daar te droppen. Daarna haalde hij het eruit, nam met zijn hand mijn wangen vast en vroeg:
- Is het lekker?
Ik knikte 'Ja'
- Slik het dan in.  Zei hij.
Ik slikte het met heel veel moeite, kokhalzend in, deed mijn mond open en stak mijn tong uit om te bewijzen dat ik alles ingeslikt had.
- Mooi. Zei hij zachtjes op mijn wang tikkend.
Hij stak zijn penis terug in zijn broek, zei 'tot ziens lekker sletje' en wandelde weg.
Ik bleef op mijn knieën zitten tot ik hem niet meer zag. Ik hoorde passanten en stond direct recht alsof ik van een droom wakker werd.
Ik wandelde terug naar mijn kot en probeerde om elk detail in mijn geheugen op te slaan. Eens op mijn kot ging ik op mijn bed liggen en dacht wat er gebeurd was. Ik was blij!
De smaak van de sperma bleef lang in mijn mond. Ik ging nog een paar keer terug naar het park als het goed weer was, maar hem heb ik nooit meer teruggezien.

1977 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.