Een senior gentlemen

Geplaatst door: lucybi op 13-03-19

Dag allemaal. Ik had onlangs nog maar eens een geile annonce geplaatst op de hiervoor bekende sites en er kwamen natuurlijk weeral veel nieuwsgierigen op af. Natuurlijk weer veel fakers maar er zat er toch een tussen die mijn aandacht trok. Een oudere man, weduwnaar had altijd tijdens zijn getrouwd leven een fantasie gehad over travestieten. Ik nam er dus contact mee op om te vragen wat hij juist in gedachten had.Na wat gechat en gebel wilde hij mij uitnodigen op restaurant en een avondje uit gaan stappen.Iets totaal nieuw voor mij maar wel een spannende uitdaging. Ik ben dus op zijn uitnodiging ingegaan en we spraken af op een bepaalde plaats in Eindhoven. Voor de gelegenheid had ik me natuurlijk wel op en top opgemaakt en een mooie classy outfit aangetrokken,natuurlijk wel een beetje uitdagend en met mooie high heels waarop ik gemakkelijk kon lopen.Eenmaal mijn wagen geparkeerd te hebben ben ik te voet naar onze rendez-vous gegaan.

Onderweg wel een beetje ongemakkelijk en een beetje bang maar het viel wel op dat ik veel mannelijke aandacht kreeg.Uiteindelijk stond Jan me mooi op te wachten en gaf me een innige zoen als begroeting.Samen  gingen we dus op restaurant, maar op voorhand hadden we afgesproken dat hij de bestelling zou doen zodat mijn stem me niet zou doen opvallen. Alles is daar heerlijk en prachtig verlopen en hij heeft me behandeld als een echte dame.Daarna zijn we noch iets gaan drinken in een bar waar het ook heel leuk was.Toen had hij nog een leuke verrassing voor mij,hij had namelijk een mooie hotelkamer geboekt en vroeg of ik de nacht met hem wou doorbrengen.Natuurlijk zei ik ja en gingen we naar onze kamer.Eenmaal op de kamer waar ik nog een glaasje cava kreeg wilde ik hem toch bedanken voor deze wel heel speciale en spannende avond.Ik heb een geile strip-tease voor hem uitgevoerd tot ik uiteindelijk enkel nog mijn kousen,jarretelles en bh aanhad.Daarna begon ik hem rustig uit te kleden en ontdekte dat hij een mooie stijve dikke pik in zijn boxer had zitten.Hij liet het toe dat ik hem streelde en hem in mijn mond nam, ik heb hem zachtjes gepijpt en ik zag dat hij ervan genoot.Toen vroeg hij of hij zijn zaad op mijn gezicht mocht spuiten want daar kikte hij namelijk op.Natuurlijk als een gewillig sletje zeg ik daar niet neen tegen.Dus spoot hij zijn zaad op mijn snoet en tot mijn verrassing likte hij het ervan af en begon mij met zijn zaad te tongen en dat vond ik wel heel geil.

Na wat gerust en gebabbeld te hebben vroeg hij of hij mij mocht neuken en of het bare mocht, hij wilde zijn eikel goed in mijn kutje voelen stoten.Dus ben ik met mijn kontje in de lucht gaan zitten en na wat heerlijk gerim en gevinger heeft hij zijn pik diep in mij gestoken.Hij neukte me diep en hard en nam mij in verschillende standjes tot hij uiteindelijk diep doorstootte en zijn zaad in mijn kutje spoot.En dat voelde weer heerlijk aan.Die nacht hebben we heerlijk in elkaars armen gelegen en onze volgende date besproken.Ik heb dit geschreven met zijn mede weten en hoop dat jullie er ook van genoten hebben.Ik die dacht dat ik enkel nog maar wilde en ruige sex leuk vond heb toch moeten inzien dat je met de juiste persoon ook een rustige erotische date kunt doen en er toch nog veel van kunt genieten.Desalniettemin hou ik natuurlijk ook van het ruigere.Geile groetjes en kusjes van Lucy

2134 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.