BONJOUR PARIS 2

Geplaatst door: lloydslet op 24-03-19

BONJOUR PARIS deel 2

Moe als we waren zochten we in een groot maar rustig park Jardin des Tuileries aan de place de la Concorde een bankje op, Romi legde zich lang uit neer en genoot van het zonnetje dat best nog krachtig scheen. Ik maakte wat foto's van de omgeving en de mooie vijvers, je moet je schoonfamilie toch laten zien dat je ook de hotelkamer verlaten hebt. Romi kwam overeind na een tijd je en wenkte me naast haar te komen zitten. Ik sloeg een arm om haar heen en trok haar tegen me aan, en gaf haar een kus. “We hebben het lekker of niet “ zei ik tegen Romi, ze knikte en antwoorden “we hebben mooi weer en geile sex wat wil ik eeeuhhh wij nog meer”. “Niets” antwoorden ik, “alhoewel ik wil jou wel” zei Romi. “MMM ik ben benieuwd “zei ik, ze gooide haar jasje op de bank en kwam op mij zitten zodat we elkaar in het gezicht konden kijken. Met aan elke kant een been. We zoende en tongde elkaar heftig en Romi schuurde met haar doosje over mijn kruis, dat deed zoals wel vaker wonderen. Er groeide wat in mijn spijkerbroek heel langzaam maar gestaag. Door met haar heerlijke heupjes te bewegen geilde ze me op. Ze stond op van het bankje keek vlug om haar heen en trok gauw haar string uit die ze in mijn sweater stopte.

Ze knoopte mijn broek los en maakte ruimte om mijn hard geworden paal te bevrijden, en trok mijn spijkerbroek beetje naar beneden. Weer keek ze rond en pijpte me even nat heel snel, Romi kon dat. Toen kwam ze op mijn schoot zitten en behendig voelde ik haar heerlijke kontje over mijn paal heen zakken. Ze legde haar armen op mijn schouders en kwam tegen me schouders aan liggen, en heel langzaam bewoog ze haar heupen naar boven en weer terug. En zo schoof ze zachtjes over mijn paal heen en weer. Ze duwde mijn hoofd achterover en liet haar tong over mijn lippen gaan, zachtjes en teder. Maar ondertussen zag ik ook dat ze even van geiligheid zachtjes in haar onderlip beet. Ik scande met mijn ogen de omgeving af want gedonder met de gendarmerie had ik geen zin in. Ze liet zich heerlijk nemen ze gleed tot op mijn ballen en weer terug. Soms ging ze hard en soms zachtjes naar beneden, net alsof je een fietsband oppompte. Heerlijk voelde ik haar sterretje samen knijpen als ze haar spieren samen kneep en of ze me zachtjes aftrok. Dat beetje op haar onderlip ontroerde mij, ik zag dat ze genoot en dan geniet ik ook. We deden wel vaker wat in het openbaar, we vonden dat beide spannend en genoten er elke keer weer van.

Maar het bleef oppassen geblazen af en toe kwam er een jogger voorbij, die niet op of om keek en voor de rest liepen er nog wel wat mensen maar allemaal ver weg. Ze verhoogde het tempo ik liet mijn hoofd achterover zakken wat ik volgens Romi wel vaker deed als ik voor haar zat te cammen en me klaar trok. Zo genoot ik heerlijk van haar natte zachte grotje haar spieren trokken zich weer samen rond mijn clit, ze kon dat als geen ander terwijl ze geile dingen zei. En ik kon het niet laten even later spoot ik haar vol, het was heerlijk.

We zijn beide niet van die types die dan hun geiligheid gelijk kwijt zijn we zoenden er nog heerlijk op los, als een verliefd stelletje wat we natuurlijk ook waren. We wachten even tot het wat rustiger was en toen stond Romi op, trok alles weer recht en maakte mijn paal weer fatsoenlijk met een tissue. Ik maakt mijn broek dicht en we liepen langzaam het park uit, naar de dichtstbijzijnde metrostation die ons in enkele minuten weer in de buurt van het station bracht.

We staken de Place Napoleon lll over liepen de Rue de Compiegne in en kwamen aan de bij de Boulevard de Magenta. Namen het zebrapad en sloegen links af. Op de hoek bevond zich Blanc Couture. Een bruidsmodezaak waar Romi toch even in de grote etalage wilde kijken. Onderzoeken en wijzend wees ze de prachtigste jurkjes aan, ze straalde helemaal zag aan haar oogjes dat ze zoiets ook wel wilde dragen. We namen de Rue du Belzunce, daar aan het eind om de hoek zaten verschillende restaurants. Op de hoek zat Chez Michel met een paar tafeltjes buiten maar we gingen toch maar binnen zitten het terras was niet echt geweldig we kozen een tafeltje voor het raam. Bestelde de huiswijn en mandje stokbrood en kregen de kaart voor ons. We lieten ons een gerecht goed smaken die door de ober ons aanbevolen was en dat klopte ook nog. De huiswijn was ook erg lekker zoet tot half zoet we genoten een heerlijke anderhalf uur, we rekenden af en liepen weer links de rue Saint Vincent du Paul in en kwamen weer op de Boulevard de Magenta uit. We namen de korste weg naar het hotel en lieten ons op het bed vallen. Ik deed de schoenen van Romi uit en de mijne ook en masseerde de voetjes van Romi terwijl ze op heb bed naar het hoge plafond lag te staren. Soms deed ze de oogjes dicht en genoot ze, haar ademhaling werd rustiger en even later sliep ze. Ik keek naar buiten over Parijs heen, de zon danste over het haar Romi heen en dat gaf een mooie glans. Ik kreeg een apje en kreeg een glimlach op mijn gezicht. Romi deed haar ogen na een tijdje open rekte zich uit en keek me aan met een blik van waar was ik ook al weer. Ik liep naar haar toe en kuste haar voorhoofd. Romi greep me beet en drukte me tegen me aan, “heb het zo naar mijn zin” zei ze. “Ïk had het echt nodig om er even uit te zijn weg van het drukke werk, goed dat je me over wist te halen“ ging ze verder. Het kwam wel vaker voor dat ons werk in de weg zat als we elkaar wilden zien, daarom ging Ik vaker naar t zuiden dan ze naar mij kwam. Onze 1e echte ontmoeting ging ook niet zo snel en een tijd overheen, dat is gelukkig al even geleden.

Een klopje op de deur deed Romi naar mij kijken maar ik keek onnozel terug, ze sprong op en riep achter de deur “hallo” .En deed de deur op een kier open en toen helemaal “Maurice” riep ze luid ( zie Frank en Vrij Frankrijk ) ze draaide zich om en zag mijn glunderende ogen. “Dat wist je” zei tegen mij, “ik antwoorden ik, “denk je dat”. Ze kwam naar me toe kuste mij en Maurice. En keek hoopvol wat er nu ging gebeuren, ik schonk eerst maar een drankje in. Terwijl Maurice vertelde hoe het met hem was vergaan sinds onze ontmoeting. Romi ging op de stoel zitten tegenover het bed en Maurice en ik beiden met een glas op bed. We lachten en praten en hadden het reuze leuk, ik bekeek de afwachtende houding van Romi wat zou er gebeuren. Ik streelde Maurice over zijn kruis en voelde meteen dat hij erg opgewonden was ik opende zijn broek hij streelde me ook. En maakte mijn broek ook los en hij maakte zijn vinger nat en gleed met die vinger onder mijn ballen verder naar beneden en mijn sterretje in. Romi zag het allemaal aan en liet ons onze gang gaan, ik zag dat ze er van genoot dat ik me waarschijnlijk liet nemen.

Maurice gebaarde dat ik me op mijn knieenen moest gaan zitten en likte me nat terwijl hij een condoom probeerde om te doen, dat lukte maar hal. Maar na een korte tijd voelde ik het zijn pik naar binnendringen, eerst rustig maar daarna greep hij mijn heupen en trok me naar zich toe, steeds sneller en harder. Romi speelde met haar clit en moedigde ons aan, hevig aan haar clit trekkend. Maar Maurice gebaarde dat Romi ook moest komen, ik moest haar neuken zo zouden we heerlijke geile trio hebben. Romi ging voor me op haar knieen en de benen wijd voor me zitten. Ik schoof mijn gauw nat gemaakte paal naar binnen en neukte haar, door haar net als vaker bij de heupjes te pakken en haar heerlijk te nemen. Doordat Maurice mij neukte drukte ik extra hard bij Romi naar binnen in het half Limburgs vroeg ze vooral door te gaan. Maurice begreep er niets van wat we zeiden, en neukte lekker door en dat was maar goed ook. Het was heerlijk Maurice hield het lang vol en ik nam Romi ook lekker, die heerlijk genoot.

Maurice haalden zijn paal er uit en ging liggen op bed ik deed het zelfde bij Romi en zo lagen even later achter elkaar. Romi deed haar benen omhoog en gebaarden haar mijn paal er weer in te stoppen en haar achterlangs te nemen. Wat Maurice tenslotte ook bij mij deed met mijn arm om Romi heen en bij Romi haar clit pakkend neukte ik haar en probeerde haar klaar te trekken. Maar Romi heb je niet zomaar klaar daar komt meer bij kijken liefde, genegenheid en aandacht om maar wat te noemen. Ik voelde dat Maurice ging komen en ik zat ook bijna op mijn hoogte punt. Zo kwamen we bijna tegelijk klaar, alleen Romi nog niet ze kwam overeind met haar clit bij mijn mond ik likte haar clit en ballen en zoog en likte haar clit net zolang totdat ze hevig schokkend en hijgend meer in mijn gezicht dan in mond spoot. Ze kuste me op de mond en pakte een tissue om de rest er van af te halen. We lieten ons op bed vallen en genoten van het heerlijke drankje wat nog stond te wachten. En ik legde Romi uit hoe het me was gelukt Maurice naar Parijs te krijgen.

Word vervolgd

1721 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.