Een middagje in Zeist

Geplaatst door: orange op 25-03-19

Het had pijnlijk lang geduurd voordat ik eindelijk een afspraak durfde te maken met mevrouw. Al meer dan een jaar geleden had ik haar in mijn overmoed op de chatbox beloofd dat ik graag af wilde spreken, maar dat ik wat tijd nodig had. Sindsdien had ik haar nog regelmatig gesproken waarbij ze steeds aangaf dat ik de tijd moest nemen die ik nodig had en het maar moest zeggen als ik toe was aan een bezoekje. Totdat ze me vorige week benaderde in de chatbox en het over een andere boeg gooide. Ze zei streng dat het nu wel lang genoeg geduurd had en dat ze geen contact meer wilde onderhouden omdat dat zinloos was, ik hield me toch niet aan mijn belofte. Ik schrok daar zo van dat ik gelijk een afspraak maakte om haar milder te stemmen. Ze zei dat ze me er deze keer aan ging houden. Volgende week woensdag, half tien in de ochtend, station Amersfoort, stadszijde, witte Renault Clio.

Woensdagochtend had ik me redelijk neutraal gekleed. Ik had een spijkerbroek en Nikes aan en een wijde grijze regenjas. Mijn haar zat in een knotje en ik had me superglad geschoren. In mijn rugzakje zaten mijn kleding en makeup. Ik had gekozen voor een volledig cremekleurig setje, inclusief bijpassende - ook cremekleurige - pumps. Ik hield in de trein mijn rugzakje dicht tegen me aan, alsof ik bang was dat mensen zouden zien wat er in zat. Aangekomen in Amersfoort begin ik het toch allemaal wel heel erg spannend te vinden en begon ik voor mezelf wat 'vluchtgedrag' te vertonen. Als ik stiekem naar buiten keek zag ik verderop inderdaad een witte Clio staan. Ik wist dat ik er nu heen zou moeten lopen want anders zou ik mijn kans laten schieten. Ik haalde diep adem en liep zelfverzekerd kijkend naar buiten, richting de clio en tikte op het raampje.

Het raampje schoof open; 'stap snel in lieverd, ik mag hier eigenlijk helemaal niet staan' Ik opende het portier en stapte snel in. We reden direct weg. Ik keek onopvallend naar mevrouw. Ik zag dat ze me met een geamuseerd lachje aan keek. 'Spannend he?!,' zei ze, terwijl ze haar hand naar me uitstak. 'Natasja', voegde ze daar glimlachend aan toe, 'maar ik heb liever dat je me "mevrouw" noemt, afgesproken?' Ik knikte. Ze was wat ouder, ergens halverwege de vijftig schatte ik in. De pruik met lange blonde krullen, haar rode lippen en contrasterende oogschaduw zagen er mooi uit. Je zag duidelijk dat mevrouw een man was, maar dat misstond haar niet en ik realiseerde me dat ik dat erg sexy vond. We reden zwijgend in een rustige wijk in de omgeving Zeist en ze draaide de oprit van een groot vrijstaand huis op. Ze parkeerde de Clio naast een Jaguar in de garage. 'Zo, we zijn er,' zei ze. 'Kom, dan gaan we gelijk aan de slag'. Ik volgde haar het huis in. In de hal wees ze op de kapstok: 'daar kun je je regenjas kwijt'. Ik hing de jas aan een haakje en zag dat er aan de kapstok ook een zwarte toga en een platinawitte pruik hingen, het zag er uit als het kostuum van een rechter. 'Straft u ook mensen voor uw beroep?', vroeg ik haar. Ze keek me aan en zei 'Jazeker, ik kan ieders echte leven maken en breken op een hele vervelende manier. Het punt is echter dat ik me in professionele hoedanigheid aan de wet dien te houden, daarom zijn dit soort priveafspraken veel leuker voor me' Uit een lade pakte ze een kleine, zilverkleurige buttplug en gaf die aan mij. 'Zoals besproken in onze chat wil ik dat je ten alle tijde deze plug draagt als je bij me bent, tenzij ik je iets anders opdraag. Je kunt dat hier even op het toilet doen', en ze wees naar een deur. Ik knikte. Onmiddellijk voegde ze hieraan toe 'en natuurlijk zeggen we altijd keurig 'Ja, mevrouw', anders kunnen we natuurlijk nooit een getrainde sissy-slet van je maken, teef'. Ik schrok van de omschakeling naar dit grove taalgebruik en zei onmiddellijk: 'Ja Mevrouw', en wist niet hoe snel ik het toilet in moest lopen.

Ik deed de deur van het toilet op slot en haalde diep adem. Het was duidelijk dat mevrouw er gewend aan was dat er naar haar geluisterd werd. Ik keek naar de buttplug die ik in mijn hand had. Het metaal was koud. Ik streek ermee over mijn wang terwijl ik in de spiegel keek. 'Dit is toch wat je wou, slet?', zei ik tegen mezelf. Ik likte aan het metaal en maakte het vochtig met wat speeksel terwijl ik mezelf in de spiegel bekeek. Ik deed mijn spijkerbroek en boxer naar beneden, zette een voet op de wcpot en plaatste voorzichtig de plug. Ik voelde de plug erg goed zitten. Het was niet aangenaam maar ook niet onaangenaam, precies op het randje - hij zat er gewoon en herinnerde me continu aan zijn aanwezigheid. Ik knoopte mijn broek weer dicht en meldde me weer in de gang.

Mevrouw had ook haar jas uitgetrokken en keek glimlachend omdat ik nog een beetje moeilijk liep, 'Dat zal wel even wennen zijn liefje, maar voor je het weet is het je tweede natuur en kan je niet meer zonder.' Ze ging recht voor me staan. 'Zo, welkom in mijn huis. Omdat je hier voor het eerst bent zal ik je even uitleggen wat we vandaag gaan doen. Het doel van vandaag is het maken van een eerste stap om je op te leiden tot een "goed meisje". Ik versta onder een goed meisje iemand die luistert naar wat er gezegd wordt en doet wat er gevraagd wordt, zonder uitzonderingen. Dat klinkt eenvoudig maar de lat ligt hoog, we zijn dan ook niet klaar na deze eerste les. Natuurlijk zal je in het begin de nodige fouten maken, maar dat zullen we corrigeren. Maak je daar maar geen zorgen over. En als je iets goed doet krijg je natuurlijk complimenten'. 'Ja, mevrouw', knikte ik terwijl ik een blos op mijn wangen voelde opkomen. Ze ging verder: "Boven is een badkamer waar je je om kunt kleden. Volgende keer kun je daar trouwens rechtstreeks heen zodat je je om kunt kleden voordat we beginnen. Als je klaar bent kom je naar beneden en ga je door die deur naar mijn kamer, aan het einde van de gang.'. 'Tot zo, liefje!', en ze wierp een kus naar me. 'Tot zo, mevrouw', antwoordde ik terwijl ik de trap op ging.

Ik vond al snel de badkamer. Ik deed mijn kleren uit en legde deze keurig opgevouwen op een krukje dat in een hoek stond. Ik pakte mijn rugzakje en maakte het open. Het crêmekleurig pakje dat ik bij me had bestond uit kokerrok en getailleerd jasje. Dit stond mooi bij de witte lange kousen en de hoge hakken die ik daarbij wilde dragen. Zorgvuldig maakte ik me op; niet te veel en niet te weinig make-up. Toen ik mijn haar los had gemaakt en in de spiegel keek was ik tevreden. Ik maakte alles af met een bril met grote ronde glazen. Ondanks dat ik nauwelijks kon lopen op mijn hakken deed ik ze toch maar alvast aan. De trap zou een uitdaging worden en ik moest uitkijken dat ik niet zou zwikken op het tapijt beneden in de gang. Voorzichtig en zonder al te grote val- en zwikpartijen kwam ik beneden aan en klopte zachtjes op de deur van de kamer van mevrouw. Ik haalde diep adem en stapte naar binnen. De kamer was schemerig en klassiek ingericht. De open haard was aan en ik zag op een televisie die in een hoek stond dat er een film afgespeeld werd. Op het scherm zag ik een vrouw in een erg onprettige situatie, ze was vastgezet op een zogenaamde 'wooden pony'. Zo te zien zat ze er al wat langer op want ze deed met tranen in haar ogen pogingen een positie te vinden om draaglijk te kunnen zitten. Maar haar bewegingen waren al lang niet fanatiek meer, ze was gebroken, ze wist dat het niet zoveel zin had haar situatie te proberen te verbeteren. Haar hakken van meer dan tien centimeter maakten haar dat niet makkelijk, ze zwikte de hele tijd door. Je kon haar zachtjes horen jammeren en snikken.

Mevrouw zat op de bank. Ik zag dat ze zich ook had omgekleed. Ze droeg een stuk minder dan daarstraks. Ze was volledig in het zwart; een zwarte transparante wijde openhangende jas waardoor ik zwart kanten lingerie en jarretels zag schijnen. Ze droeg hoge zwarte leren laarzen. Zag er prachtig uit met haar rode lippen, blond haar en zwarte eyeliner. 'Zozo... jij ziet er keurig uit, meisje,' zei mevrouw. 'Eens kijken of je al wat wilt luisteren. Kruip maar eens keurig op handen en knieen naar me toe'. Ik was al blij dat ik niet meer op mijn hakken hoefde te staan en kroop naar de bank waar ze zat. Ik bleef vlak voor haar zitten. Mevrouw had een dun halsbandje in haar handen dat ze om mijn nek gespte. Ze trok aan het bandje. Het bandje was dun maar het was niet mogelijk iets anders te doen dan dichterbij te komen. 'Grappig he, zo'n bandje,' zei mevrouw, 'zonder dat het me moeite of kracht kost doe je precies wat ik zeg', en ze trok mijn hoofd tussen haar dijen zodat ik op nog geen vijf centimeter van haar kruis af zat. Ik rook dat ze opgewonden was. 'Zeg maar dat je dat ook fijn vind', voegde ze er aan toe. Ik zei snel 'dat vind ik heel fijn, mevrouw'. 'Ik heb hier trouwens nog iets om je te laten luisteren', zei ze. En op dat moment voelde ik een striemende zweepslag op mijn kont. Ik schrok op maar het bandje hield me op mijn plaats en trok zich strak. Dit was niet prettig. 'Samen zorgen het bandje en het zweepje ervoor dat je mooi en goed je best zult doen'. Het laatste opmerking ging samen met nog een tik van het venijnige zweepje. Ik schrok in een reflex en voelde mijn billen branden. Mevrouw wreef over mijn billen en zei 'mooi, ik denk dat voordat we beginnen, ik je lichaam nog wat beter wil leren kennen. Daarna ben je klaar voor je eerste oefening.'

'Sta maar even op, liefje, en ga maar voor me staan, met je rug naar me toe. Doe dat jasje maar uit. Eigenlijk, doe alles behalve je ondergoed maar uit'. Ik deed mijn jasje uit, knoopte mijn bloes los en legde ze op de bank naast mevrouw. Voorzichtig stapte ik uit mijn rokje, mijn best doende niet om te zwikken op mijn hoge hakken. 'Mijn schoenen ook, Mevrouw?' zei ik zacht. 'Nee die mag je aanhouden, meisje'. Ik stond rechtop met licht gespreide benen en mijn handen langs mijn zij. Mevrouw was opgestaan en ik voelde haar hand die over mijn ruggegraat gleed. Er kroop een rilling door me heen. Haar hand gleed zacht over mijn billen en dijen naar beneden en raakte op de terugweg naar boven daarbij even zachtjes mijn klit. Ik kon een lichte zucht niet onderdrukken. ."Ga maar even op handen en knieën op de salontafel.  Met je kontje een beetje omhoog.  Dan kan ik je goed bekijken," zei ze. Ik deed wat er gevraagd werd en voelde me nogal tentoongesteld in deze positie, waarbij Mevrouw om me heen liep en aandachtig haar blik liet glijden over de details van mijn lichaam. Ongegeneerd keek ze tussen mijn benen, tussen mijn billen, ze opende mijn mond en stak er een paar vingers in. Ze kneep in mijn borsten en kont. Tijdens deze keuring sleepte ze af en toe haar zweepje over mijn kont, mijn rug, de binnenkant van mijn dijen en zelfs even over mijn wang. Ik merkte dat ik licht opgewonden werd omdat ik op deze manier ongegeneerd werd bekeken en de dreiging van het zweepje was spannend. Mevrouw zag natuurlijk ook dat ik wat opgewonden werd. Ze keek naar mijn lichte erectie en zei spottend 'nounou meisje, ben je nou opgewonden aan het raken? Dat is niet zoals een keurig meisje zich hoort te gedragen. Je lijkt wel een vieze slet, een geil teefje.' De laatste opmerking liet ze samengaan met een serie venijnige korte zweepslagen op mijn kont. Ik schrok en reageerde in reflex. 'Blijf zitten jij! Als ik iets doe blijf je gewoon zitten. Begrepen?' siste mevrouw in mijn oor. 'Ik geef je nu tien tikken en je hebt dus tien tikken de tijd om daaraan te werken.' De eerste paar tikken gingen nog wel, maar daarna waren mijn billen rood en gestriemd. Vanaf tik vijf kreeg ik tranen in mijn ogen en proefde mijn uitgelopen eyeliner in mijn mond en toen ik na een eindeloze tijd eindelijk tik tien had gehad wist ik dat zitten blijven de beste optie was. Mevrouw droogde mijn tranen: 'Goed gedaan meisje,' zei ze, en ze kuste me zachtjes op mijn mond. Haar hand gleed over mijn rug naar mijn kont en ze verwijderde zachtjes de buttplug die ik nog steeds in had. Dat luchtte flink op. Ik begreep direct deze opluchting tijdelijk was want ik zag dat ze een grote, zwarte vibrator in haar hand had.

Mevrouw streelde zachtjes met de vibrator over mijn wang en lippen. Tegelijkertijd masseerde haar hand mijn inmiddels keihard geworden pik. Bijna instinctief likte ik eraan en nam het topje in mijn mond. Ik kreunde zachtjes toen mevrouw ritmisch over mijn pik begon te wrijven en tegelijkertijd de vibrator steeds iets verder in mijn mond werkte. 'Zo, nu is hij wel nat genoeg,' zei mevrouw plotseling terwijl ze de vibrator uit mijn mond nam en deze vanachter tegen mijn kontje drukte. Met haar ene hand hield ze een flesje poppers voor mijn neus en vroeg me om te snuiven. Toen ik even helemaal weg was en sterretjes zag, duwde mevrouw de vibrator langzaam maar daadkrachtig bij me naar binnen, zette deze aan en trok mijn slip omhoog zodat hij niet meer van zijn plaats kon komen. Het gevoel van de vibrator was supergeil en mijn pik werd keihard. Ik kon er alleen niet zoveel mee want ik zat immers op handen en knieen, nog steeds op de salontafel. 'Zo, les een van vandaag is makkelijk, pijp me klaar. Als je het goed doet mag je zelf ook klaarkomen" zei mevrouw. Ze kwam op haar hakjes voor me staan en bood haar pik aan, die ik direct en gretig in mijn mond aannam. Langzaam begon ze me in mijn mond te neuken. Ik zuchtte af en toe en kreunde. Ook werd ik zo geil als een teefje en ik hoopte elke keer dat mevrouw haar pik nog dieper in mijn slettenkeel zou duwen. Ik het begin moest ik af en toe nog licht kokhalzen, maar mevrouw ging gewoon door met neuken. Inmiddels verdween haar pik steeds helemaal diep in mijn keel en ik voelde deze kloppen als ze hem op het diepste punt een tijdje stil hield. Ik merkte dat mevrouw ook opgewonden werd. Na enkele minuten kwam ze met een harde kreun diep in mijn keel klaar, ik hoefde niet eens te slikken want ze zat heel diep. "Pffffew, goed gedaan meisje!", zei ze met een rood hoofd. 'Jij mag nu ook, trek jezelf maar even af, liefje', zei ze nog toen ze het vertrek verliet. "Je vind zelf de uitgang wel, ik laat je wel weten als ik je weer nodig heb.'

2191 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.