Een nieuwe SM ervaring

Geplaatst door: rositatv op 27-03-19

Een "half-waargebeurd" verhaal ......

Ik houd wel van SM. Niet dat heftige, met bloed, naalden of blijvend letsel. Nee, meer de softe versie met "wat" pijn van zweepjes, paddles, tepelklemmen al dan niet gecombineerd met een beperkte bewegingsvrijheid. Het lekkerste vind ik met de armen "hoog" vastgebonden, de benen "gedwongen" uit elkaar en de voeten gefixeerd staand, geblinddoekt, en dan klapjes krijgen met een zweepje, paddle of desnoods gewoon de vlakke hand. Juist die blinddoek, het "niet weten" wat er gebeurd en "op eens" een tik krijgen met een onbekend voorwerp vind ik erg spannend. En dat hoeft niet eens een harde tik te zijn, het onverwachte versterkt de "pijn" of, zoals je wilt, het genot. Herken je dit ;) ?!

Laatst was ik weer eens bij mijn Meester (v) en ze vroeg me waar ik zin in had. Nou laten we maar weer het "gebruikelijke" doen en ze weet dan waar ik naar verlang. Dus nadat ik mijn minimale "speelpakje" had aangetrokken (BH tje, tanga slipje, hold-up kousen en hoge hakken), werd ik met mijn armen in de lucht vastgebonden, spreidstang tussen de voeten en blinddoek voor. Toen ik geblinddoekt was zei Joanna, want zo heet mijn Meester: "Rose, ik heb een verrassing voor je. Ik heb een nieuwe zweep op de kop getikt. Het is een hele speciale zweep, een "natuurlijke" zweep. Het is even wennen, maar ik denk wel dat jij deze afstraffing uiteindelijk lekker gaat vinden. Nou, jullie begrijpen wel dat ik zeer nieuwsgierig was naar deze behandeling en zeer gespannen wachtte dan ook af wat er komen ging.

Ik hoorde dat Joanna met iets aan het ritselen was, ze een grote plastic zak of zoiets openmaakte en daarna kwam ze op haar hakken dichterbij. Toen ze, zo horende, op slagafstand van me stond, rook ik een geur die me wel bekend voorkwam, maar niet goed thuis kon brengen. Het was een lucht die ik ook wel rook wanneer ik aan het hardlopen ben door de polder, inderdaad een "natuurlijke" lucht. "Ben je er klaar voor?", vroeg Joanna, en ik knikte. En ze begon me te slaan, zachtjes leek het, met een voorwerp dat een beetje ritselde. Ik dacht in eerste instantie 'wat een rare zweep!', maar wanneer dat alles is, is dat goed uit te houden. Ze sloeg me eerst op mijn rug, toen op mijn billen en daarna op mijn buik. Het deed helemaal geen pijn, totdat het overal waar Joanna was geweest, begon te branden. Het branden werd steeds erger, ook toen Joanna na 30 slagen een pauze inlaste. Toen begreep ik ook waar ze mij mee sloeg, het was een bos brandnetels. "Jezus Meester, wat brand dat!" Ja slaafje, en het wordt ook nog een graadje erger. Joanna trok mijn slipje omlaag, zodat het op mijn knieën bleef hangen. Ook gespte ze mijn BH los en ik moest die met mijn mond vasthouden, zodat mijn kleine borstjes (cupje A) vrij waren. Toen begon Joanna met een verse brandnetel bos met de tweede slagronde. Nu kreeg mijn sex gereedschap een beurt en mij borstjes. Inmiddels was het branden op de reeds eerder bewerkte lichaamsdelen ondraaglijk geworden, terwijl ook mijn lul en ballen aardig begonnen te branden. Maar gelukkig, na de tweede ronde van 30 slagen hield Joanna er mee op ..... 

Tenminste, ik dacht dat mijn behandeling van vandaag er op zou zitten, maar niets van dat ............ Ze deed mijn blinddoek af zodat ik kon zien wat ze verder ging doen. Ik kon nu ook zien dat ze rubber handschoenen had aangetrokken, zodat zij geen enkele last had van de netels. "Bitch", snauwde ik haar toe, ik houd het niet meer uit, maak me los! "Even de behandeling afmaken, sletje", zie Joanna op haar beurt. Ze pakte met haar beschermde handen een bos netels en wreef die over mijn ballen, in mijn liezen, in mijn bilnaad, over mijn borstjes en in mijn oksels. Het branden werd nu zo heftig, dat ik stond te trillen op mijn benen. "Stop, stop", schreeuwde ik. "Even de klus afmaken, lieverd", zei ze en ze pakte mijn lul en stroopte de voorhuid terug, zodat mijn eikel totaal onbeschermd er bij hing. Joanna pakte nu een enkele brandnetel tak en "geselde" daarmee mijn eikel. In een mum van tijd stond die in brand en ..... in totale erectie! "Zo, nu ben ik klaar met je, schatje en laat ik je even alleen met je "genot" .......

Lachend liep Joanna de deur uit en stond ik daar te branden en te kronkelen, voor zover mogelijk dan in verband met mijn beperkte bewegingsvrijheid. Het was een intens branden, zeker op de pas bewerkte plekken, een pijn die anders was dan de gewone zweep maar zeker zo pijnlijk. Wat ik wel merkte, was dat op de eerst bewerkte plekken, buik, rug en billen, de pijn wegtrok en het daar ging gloeien. Het gloeien ging op die plekken zelfs over in een weldadig gloeien. En na een kwartier was dat ook het geval met de andere plekken. Ik stond wel in brand, maar het was een soort van "nagloeien" geworden. Toen kwam Joanna weer binnen.

"En Rose, hoe vond je dit?", en ze kwam lekker met haar borsten tegen me aanstaan. "Nou Meester, tijdens de behandeling was het een hel, maar nu is de ergste pijn weg en gloeit het op een aantal plekken heerlijk", bracht ik uit. "Alleen mijn piemel brand nog heel erg". "Nou lieverd, dat laatste komt ook snel goed en ik weet zeker dat jij de volgende keer weer graag deze behandeling wilt", en ze kuste me stevig op mijn mond en begon me daarna los te maken. Toen ik los was, was ook de ergste pijn in mijn eikel weg en ook die begon nu te gloeien en ... hij was nog steeds in een volledige erectie. Joanna merkte dat ook. "Het is zonde om daar geen gebruik van te maken, vind je ook niet", zei ze tegen mij. Ik bedacht me geen moment, pakte Joanna's hand en leidde haar naar de bank. Joanna draaide haar kontje gewillig naar mij toe en ging in doggy-style op de bank zitten en ik priemde mijn gloeiende genotsstaaf in haar sappige pruim. Ik pakte haar met een hand bij haar lange haren en trok haar hoofd naar achter. "Zo, nu ben jij van mij en zal ik jou eens laten kronkelen, sletje!", zei ik. "Ja, harder en dieper, het begint bij mij van binnen ook al te gloeien", zei Joanna ......... en we neukten nog lang en gelukkig.

1486 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.