Reneetravo wordt tarvohoer 2/2

Geplaatst door: reneetrava op 28-03-19

Fantsasievrhaal deel 2

Ik werd gebeld door Chantal. Zij was mijn madame geworden. Zoals in vorige verhaal vertelde ze me dat ik de volgende dag moest opdraven als travo hoer. Eng en ook wel spannend, hoe ze mij in mijn macht had.

Ik moest de volgende dag er al om 12:00 uur zijn. Mijn klant zou er om 16:00 uur zijn. Ze vertelde dat ze alleen kwaliteit leverde en dat ik daarom eventjes onderhanden moest worden genomen.

De volgende dag 12:00 uur stond ik er, aan de deur. Kom binnen Rene zei Chantal. Ze was als de echte girl nextdoor gekleed. Strakke zwarte broek van een zachte stof, aan haar billen te zien een string hihi. Leuke top  met mooie zwarte kanten BH er onder die haar borsten goed liet zien. Ze ging me heupwiegend voor op haar zwarte pumps, haar ronde billen gingen verleidelijk heen en weer. Ga zitten Rene.

Ze stelde mij gerust. Ze had gezien dat ik als vrouw goed presteerde en in bed een echte slet was. Tgirls hadden altijd een vorm van dwang (de foto's) en aandacht nodig. Anders ontsnapten ze weer voor een tijd naar de male side. Ze zou mij niet laten ontsnappen en mij in mijn stappen begeleiden. De volgende stap was dat ik zou worden geneukt door een man in opdracht van mijn madame. Ze vertelde honderduit over hoe ook zij was overtuigd. Ik werd gevraagd mij uit te kleden en te gaan douchen.

Ik stapte naakt de douche uit. Chantal droogde mij af. Ik werd geïnspecteerd en gekeurd. Nou nog even waxen was de conclusie. Vooral mijn laatste plekjes werden gedaan. Ook mijn balletjes en kutje werden mooi glad. Nou goed bijhouden want het deed wel pijn. Mijn kruis en ballen waren gelukkig  met ontharingscreme gedaan. Ik mocht kiezen uit verschillende lingeriesetjes.

Ik koos voor een grijs glanzend setje. Mooi hoog opgesneden slipje met kant. Jarretelle gordel en een mooie BH. Echt wel kwaliteits lingerie. Ze had besloten, dat een C cup voor mij het beste was. Om mij voor te bereiden op mijn toekomst hadden we besloten mijn borsten al wat te vormen. Ze had mij films laten zien, hoe dat ging. De bijklussende dokter kwam langs en nam het nog eventjes met mij door. Met een spuit werden mijn borsten gevuld met saline (zoutpoplossing). Dit kon tot B cup. Ik werd gewaarschuwd dat deze borstjes nog wel een week zichtbaar waren. Ook dat dit niet vaak kan, ivm medische risico's. M.a.w. alleen uit te voeren door pro's en meiden die toch al verder willen.

Het inspuiten voelde erg apart De dokter was goed en maakte ze mooi. Hij was trots op zijn werk en werd betaald door Chantal. Ja zei ze dat moet je terug verdienen. Ik voelde gespannen borsten. Ik kreeg  inlays in mijn bh om tot de C cup te komen. Mmm voelde echt anders. Ik mocht eventjes rennen. Ik voelde mijn borsten echt aan mijn lichaam trekken en mijn huid stretchen. Chantal stelde mijn BH bij en liet zien hoe strak in de bandjes moest doen om ze goed te ondersteunen. Ik voelde me echt een vrouw.

Nu moest ik mijn kleren kiezen. Ik koos voor een mooie strakke rok tot halverwege mijn bovenbeen. De rok had een achtersplit. Het was een zachte gladde stof.  Ik had  mijn mooie glimmende grijze kousen al aangedaan en vastgeklikt. De split maakte lopen in ieder geval mogelijk. Als pumps kreeg ik mooie bijpassende grijze suede pumps, met 12 cm hakken. Ik kon me zo mooi verleidelijk bewegen in mijn rok. Lopen gaf een erg geil gevoel. De rok over mijn benen heen en weer, mijn billen die lekker strak omvat werden door de rok. Nou nog een leuke blouse. Een rode zijden blouse die mijn borsten mooi deed uitkomen met een mooi decolleté.

Chantal deed mijn make up en legde uit hoe ik dit zelf ook kon doen. Mascara mocht ik zelf doen. Ze koos voor een verleidelijke, smaakvolle make up met mooie rode lippen, smokey eyes. Wauw. ik zag mijzelf in de spiegel en zag mijn tepels door de blouse. Echt een mooi figuurtje. Ik probeerde een paar geile poses en hoe mijn handen te bewegen. En verleidelijk met mijn ogen kijken. Chantal moest lachen en samen deden we leuke poses en ze leerde me speels hoe je te gedragen voor een man. Verleid hem, biedt je aan maar laat hem je beetpakken. Ik moest echt wennen aan deze rol. Ik kreeg een rinkelarmbanden om en een parelsnoer dat driedubbel om mijn nek zat en mooi tussen mijn borsten viel. Ook nog een paar leuke ringen. O ja lak je nagels ook nog even. Met je kleren aan moet je klasse uitstralen vandaag.

Nu maar even lekker tutten schatje. Ze legde uit dat ze me aanbood aan haar klant en dat hij hoge verwachtingen had. Hij was Chantal gewend en nu moest ik Rene zorgen dat hij tevreden voldaan maar huis zou gaan. Ze zei ga maar naar beneden. Ik leerde beter geiler maar wel met klasse te lopen. Hoe je haar  uit je ogen halen. Erg belangrijk hoe je als vrouw moest gaan zitten en opstaan. Ik moest maar eventjes thee zetten en serveren. Kon ze me even instrueren. Het lopen op hakken in mijn rok ging al mooi natuurlijk. Opstaan rok glad strijken en naar beneden, heupje inkantelen en lopen. Ach was ik nu een sexy huisvrouwtje nee toch.  

Ze vertelde dat ik mijn klant op zijn gemak moest stellen, glimlachen, verleidelijk moest kijken heupwiegen. Als ik hem iets inschonk, ofzo goed mijn decolleté showen. Zodat hij zich het mannetje zou voelen. Qua sex was hij een beetje ruw. Dus eerst hem pijpen zodat ik me kon voorbereiden en opwinden. Als ik het niet durfde moest ik eerst de cow girl doen. Me dan achter over laten vallen en hem zijn gang laten gaan. Geluidjes maken was erg belangrijk. Nou ja zeg.

De deurbel ging. Chantal deed open. Ik hoorde een mannenstem. Ik voelde me echt zenuwachtig worden. De deur ging open. Chantal stelde me voor. Dit is Rene mijn nieuwe vriendinnetje. Ik dacht als je haar nu eens eventjes goed inwerkt. De man keek teleurgesteld. Hij had zich Chantal al helemaal voorgesteld.

Ik ging maar eventjes echt de hoer uithangen en kuste hem en drukte mijn borsten tegen hem aan. Hmm gelukkig hij pakte me bij mijn heupen en al gauw bij mijn billen. Ik voelde nog niet zijn stijve pik. Oei oei niet goed sletje. Jij zou al een stijve hebben bij een sexy vrouw toch....? Ik nam hem bij de hand en liep voor hem naar boven. Zodat hij goed mijn kont kon zien. Ik zette hem op het bed. Hij keek wel wellustig naar mijn geile lichaam. Nu moest ik hem verder opwinden, Ik liep om hem heen en bukte mij om de kussens op te schudden. Hij keek lekker naar mijn borsten. Ik liep weet terug en zorgde dat hij bleef kijken. Ik zei sta eens even op schatje en deed zijn kleren uit. Lekker glad allemaal gelukkig. Ook zijn jeans. Ik zag zijn paal door zijn boxer heen en voelde me tevreden. Ik hing op mijn knieën voor hem zitten en keek hem smekend aan. Hij haalde zijn pik te voorschijn. Ik likte hem plagerig en voelde zijn eikel naar binnen gaan. Ik pijpte hem ijverig, ondertussen hem ook goed aftrekken als een echte hoer. Ik zag dat hij snel ging komen en zei dus maar: Ik kleed me ook even uit schatje.

Ik knoopte mijn blouse los. En ik vroeg hem mijn rok los te ritsen. Ik stapje uit mijn rok. Ik stond daar voor hem in mijn kousen, hakken, slipje en BH. Weer op mijn knieën en ik deed hem snel een condoom om.  Ik ging snel op bed liggen en zei neem me. Hij trok mijn slipje uit en besloot me op de gewone manier te nemen. Ik voelde hoe hij mijn benen uit elkaar duwde en zich boven op me duwde. Hij kuste me gewelddadig. Ik beantwoorde zijn passie maar en liet hem zijn gang gaan. Het werd echt wel apart zo. Een man boven op me die me kuste en mijn benen vast had . Wanneer zou hij mij nemen? Nou nu dus. Ik voelde zijn pik duwen tegen mijn bilspleet. Ik positioneerde mij beter, zodat hij in een keer naar binnen ging. Hoho zachtjes riep ik nog. Hij was idd wat ruw. Hij was nu nog een beetje te remmen, wist ik uit ervaring. Maar toch op mijn rug benen wijd was ik toch niet in command, dus was aan hem overgeleverd. De eerste stoten ging hij nog niet helemaal naar binnen. Zijn pik was ook dikker, dan ik gewend was. Ik greep naar de lube. Hij begreep het en trok zich net zo wild naar buiten als hij naar binnen was gegaan. Hij stak zijn vinger in mijn kont en zei lekker strak schatje. Oefening of nog beginnend? Nog beginnend beaamde ik, O vraag Chantal straks maar hoe je kan oefenen, je kutje strak te houden. Want ik wil wel strakke kutjes. Hij nam de lube over en deed wat op zijn pik en smeerde mijn bilspleet en gaatje in.

Hij duwde me nu op mijn knieën voorover en spankte mijn billen met zijn blote hand. Ja ik wil ook graag zien dat je van mij bent. Ik zag het in de spiegel. Zijn hand met ring stond op mijn bil getekend. Hij duwde zijn pik weer naar binnen. Het ging nu lekker soepel. Als hij wilde dat ik me samentrok gaf hij een tik op mijn billen. Strakker goed zo. Hij voerde zijn tempo op en ik voelde zijn pik goed in me, snelle en harde storen ik moest me vasthouden om ze te kunnen opvangen Hij hield mijn heupen nu ook goed vast en begon snel me van alle kanten te stoten. Hmm hij raakte mijn prostaat. Ja goed zo teefje. Mijn pik was ook al lekker stijf en begon te druppen. Ik voelde hem klaar komen in me. Een pulserende straat spoot me vol. Toen hij zich uit mij haalde zag ik gelukkig dat hij zijn condoom om had. Hij kleedde zich aan. O wat waren mannen toch viespeuken. Ach ja ik wist het wel, na het neuken wegwezen. Ik voelde me tevreden, moe en kon niet op mijn benen staan van al dat geweld. De lube zat nog in me droop al wat uit me. Ik waste me snel en droogde mijn doorgeneukte kutje. Ach ik zag een verpakking  maandverband  liggen en deed er één in mijn slipje.Ik dacht al waarom lagen die daar, maar ik begreep het nu.  
Ik hoorde voordeur en hoorde klant zeggen doegie Chantal. Lekker vriendinnetje heb je, ik kom snel terug en hij riep ook nog doegie Renee. Ik wist het nu ik zou mannen kunnen bevredigen en me daar goed bij voelen.

Chantal kwam binnen en liet me zien wat ik voor haar had verdiend. Toch wel 50 euro en nog een 20 biljet als fooi. Chantal bekeek me en zag dat de klant goed zijn gang was gegaan. O een mooie striem op je bil een blauwe plek van de ring. Ze zag het maandverband in mijn slipje zitten. Jaja een echte man he schatje. Niet zo'n travopikje. Ja idd. Met een washandje waste ze mijn zweet weg. En parfumeerde me weer. Kleed je maar aan. Fatsoeneer je make up. Over 20 minuten volgende klantje schatje. Snel deed ik mijn rokje en blouse weer aan en fatsoeneerde mijn kousen. Bekeek mezelf tevreden in de spiegel en zorgde dat mijn borsten mooi uitkwamen in mijn blouse. Ik liep de trap af naar beneden.. Benen wat slap en mijn kutje voelde wat open. Ik ging maar snel zitten en even lekker thee drinken. Ik zat net ding dong de bel ging......

2077 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.