Renee travohoer een klant te veel.

Geplaatst door: reneetrava op 02-04-19

Afgelopen donderdag had ik ReneeTrava op één dag drie klantjes afgewerkt. Van de eerste twee kon je in mijn laatste avontuur lezen. Ik had van Chantal een dag om op adem te komen gekregen.  Ze had mij wel een CB om mijn pik gedaan. Ze was niet alleen mijn madame maar ook erg bezitterig. De derde klant was anders gelopen dan verwacht. Niet gewoon een beetje relaxt sletten,maar lees maar:

De laatste klant was to much. Ik had niet meer de puf om er wat van te maken. Het was een jonge jongen. Plichtmatig pijpen, likken van zijn ballen en hoerig naar hem kijken. Hij merkte niks va mijn houding, want hij was erg opgewonden. Ik moest toegeven hij had een lekkere paal, 18x5. Ik merkte al snel dat hij ging komen tijdens het pijpen en nam zijn paal uit mijn mond. Maar te laat, hij spoot al.

Afspraak was pijpen en neuken. Chantal beloofde altijd wat ze waarmaakte. Je klant met smoesjes wegsturen en afraffelen was niet zo populair las je wel op hookers.  Ik baalde een beetje. Hopelijk kon hij snel komen, want ik wou naar huis. Ik waste zijn pik en trok hem stijf als een hoer. Snel condoom er omheen en stijf houden. Ik deed mijn blouse uit en trok mijn rok omhoog en ging staan. Ik hoefde niks te zeggen aan die hengst. Ik zei wacht even, ik doe mijn string uit. Ik wou mijn slipje straks weer aan en niet kapot en vies laten neuken door die hengst. Ik had het al eens gehad dat een man mijn string in mijn boipussy had geduwd met zijn paal door me ruw te neuken. Je vvoelt toch als het niet verder wil!! Was een echte hengst. Gelukkig was het mijn slipje en niet iets van vaginisme ofzo van mijn boipussy. Kon dat wel vroeg ik me af?

Oei ook nog lube vergeten ik draaide me snel om. Mijn rok viel naar beneden. Ik stapte snel uit mijn string en spuugde op zijn pik. Ik maakte met mijn vingers zachte bewegingen om het mooi te verdelen over zijn paal. Alleen de eikel moest nat zijn. Ik had een droge mond en zei dat hij mij in mijn boipussy moest spugen. Ik draaide me weer om en ging mijn kontje presenteren. Ik voelde dat hij mijn rok omhoog schoof.Hij pakte mij bij mijn pik en trok mij omhoog. Auw oja, dat kan ook als je een travootje bent. HIj hield mij omhoog aan mijn pik. Mijn hakken gingen van de grond. Ik stond op mijn tenen. Met zijn vrrije hand deed hij mijn billen van elkaar. Hij spuugde in mijn bilspleet. Met zijn vinger dirigeerde hij het naar mijn gaatje. Hij stopte zijn duim in me. Hmm toch wel een goede neuker. Hij pakte mijn heupen en duwde zijn paal naar binnen. Ik moest me echt ontspannen om hem te ontvangen. Ik dacht nou moet het snel gebeuren. Hij begon me te teasen door zijn pik helemaal uit me te halen en telkens weer naar binnen te schuiven. Pfff hij had ook een film gezien. Ik kreunde wat plichtmatig. Ik zei nee dieper, harder nu, maak me je teef. Hij begreep  me en begon er tempo in te zetten. Ik zag mijn borsten bij elke stoot heen en weer gaan, Hmm toch wel geil. Ik begon toch in de stemming te komen en bracht mijn kontje in positie voor nog dieper stoten. Hij moest voor de tweede keer komen, dus ik dacht duurt wel even. Houd ik die diepe stoten vol? Kan dat wel zo'n pik lang snel en hard diep stoten in mij. Op films had ik gezien dat ze veel in je konden stoppen. Maar hoe het met die bitches daarna ging, daarvan maakten ze geen filmpjes. Ik voelde hem  onvermoeibaar  in me stoten. Ik droomde een beetje weg bij het contante gebonk in mijn boipussy. Zijn heupen tegen mijn billen. Zijn paal die tekens dieper in me kwam en me echt stretchte omdat hij me ook telkens omhoog duwde met zijn pik. Ik kreeg wat last van kramp in mijn benen.De hele dag 12 cm hakken en ik kon me slecht vasthouden aan de boxsping. Oei deze stoot was hard en nu weer naar de zijkant Hou me goed vast vent dacht ik. Maar nee hij haalde uit met zijn hand om mij tot meer actie te bewegen. Zijn hand kletste tegen mijn bil. Ik hoorde hem zeggen: Hup bitch no tricks. Stand and receive and make your pussy tighter. You feel like a sloppy snotty gaybanging hole.

Oei een jong kereltje die zo tegen me praatte. Wond het me op? Werd ik boos? Ik was in de war. Een hoer ja. Een slet ja. Dirty talking yes. Ik was ook nog maar een dag een hoertje die mannen pleasde ipv lieve travo's. Ik wou me omdraaien maar hij gaf me nu weer een harde klets. Mijn rok was ook al vies. Was dit mijn leven? Shit nu had hij mijn halsbandje te pakken. Hij draaide zijn vingers in mijn halsbandje. Ik kreeg geen lucht meer. Hij was vergeten verder te neuken.  Hij trok zijn pik uit me. Was al aardig slapper had ik gevoeld en zag het nu ook. Oei ik had gehoord, dat je met klanten, die niet klaar kwamen voorzichtig moest zijn. Met een paardrijzweepje dat onder het bed lag begon hij zijn frustratie op mijn billen uit te leven. Gelukkig had Chantal dat uitgelegd. Ik werd al licht in mijn hoofd en voelde zijn zweep niet eens meer. Ik kon nog net bij de rode knop komen. Het zou wat zijn om in het zioekenhuis of erger terecht te komen. Wat zouden ze invullen man/vrouw of x op de opnamesheet.

Chantal stormde de kamer binnen. Ze nam de klant in de houdgreep. Klikte hem snel in de handboeien. De jongen was nog steeds gefrustreerd en tierde dat ik een waardeloze hoer was. Geen inzet, uitgeneukte kut. Oeps hij had ook nog gelijk dacht ik. Maar Chantal beschermde mij. Ze gaf hem een klap in zijn gezicht met de vlakke hand.  Ze deed hem een gagbal in zijn mond zodat zijn geschreeuw niet te horen was. We liepen naar de andere kamer. Ze checkte mij en ze zei tsja risico van het vak schatje. Ik legde uit dat hij niet voor de tweede keer kon komen. Aha jouw fout dus. Volgende keer beter kijken wanneer de klant komt, zodat je het kunt uitstellen en je pijpen en neuken levert.Het was een vervelende klant legde ze uit. Ze dacht dat ik er al wel an toe was. Dus niet. Naar de politie konden we moeilijk gaan. Dus we besloten de klant een lesje te leren.

Hij was al aardig afgekoeld. en wist dat hij aan ons was overgeleverd: Een shemale in leren rokje en topje met lieslaarzen en een travoteef waar hij te ver mee was gegaan en ook nog  niet respectvol was omgegaan. We gaven hem de keuze:

A We zouden aangifte doen van mishandeling en-of verkrachtigng. Voor de klant ook geen aanlokkelijke keuze. Naar de hoeren gaan niet echt stoer.  Naar een travo gaan helemaal niet stoer. Dat wij ook niet naar de politie wilden gaan realiseerde hij zich gelukkig niet.
B We zouden hem deze als slaaf gebruiken.

Hij koos direct voor B.

We maakten een afspraak dat hij voor 3 uur slaaf zou worden. We deden hem een halsband om en hand en voetboeien om. We namen hem mee naar de badkamer en spoelden zijn kontje uit en wasten hem verder. Tsja wat zouden we nu doen? Met het paardrijzweepje dirigeerden we hem terug naar de slaapkamer. We zagen dat zijn piemel weer stijf werd. Ook geen wonder twee lekkere vrouwen in kousen met jarretelles, geile slipjes en mooie korsetten met push up borsten. We hadden onze rokken en blouses al uitgedaan.

Ja slaaf je gaat ons gehoorzamen. We legden hem uit dat hij ons als meiden, zo niet kon behandelen en dat we het hem zouden afleren. Hij keek een beetje brutaal en verlekkerd naar ons. Chantal pakte zijn kin vast en keek hem streng aan. Respectvol kijken naar ons slaaf. Sla je ogen neer, niet staren!!!. Ze was echt wel overtuigend. Wat voor werk deed ze nog meer?  Ze gaf hem een flauw knietje in zijn ballen en hij zakte naar de grond. Ze was een expert. Ik wist het. Het leverde geen permanente schade op.  Alleen een goede basis om de slaaf verder te behandelen.

Begrijp je het slaaf? Wat zeg je dan slaaf? 

Dank je wel meesteres. Chantal kon een glimlach niet onderdrukken. Maar gaf hem een klap in zijn gezicht. Bijna goed slaaf. Je moest eerst zeggen: Ja meesteres. Goed opletten he wat we vragen en eisen. Maar je vond het het knietje lekker? Want je bedankte mij? Oei wat moest hij hier op antwoorden? De slaaf stamelde bedankt voor uw afstraffing, maar ik smeek u niet nog een keer. Goed zo slaafje, je leert het al.Ga maar even liggen slaaf. Ze gooide hem op zijn buik op het bed. Ze maakte zijn boeien vast. Hij lag mooi gekruisigd op het bed en kon zich niet verroeren. Ze had alle boeien met touwen aan de uiteinden vast gemaakt lekker opgespannen.

Wat heb je een lekker kontje slaaf. Mooi bol. Chantal kneedde zijn billen. Ook lekker zachte slappe billen. Net een vrouw zeg. O en ook mooi geschoren zie ik. Ze stak haar vinger in zijn gaatje. En nog maagd voel ik. Voelt het lekker slaafje? De slaaf hijgde ja. Ze trok haar vinger er uit. Altijd met twee woorden spreken slaaf. Ze pakte de paardrijzweep en haalde fel uit. De slaaf kermde het uit. Auw. O je leert het echt niet he? Twee woorden. Ze bereide hem voor. en keurde zijn billen. Hoeveel zou hij kunnen hebben op zijn billen? Ze sloeg hem twee keer. Echt hard. De pets deed pijn aan mijn oren.  Auw meesteres kermde de slaaf. Goed zo slaafje. Ze masseerde zijn billen. Ze had een idee. We zullen je een aandenken geven, daar leer je het meest van. We slaan een C en een R in je billen. Wat vind je er van? Als u dat wilt meesteres ze de slaaf. Goed zo je hebt geen wil. Echt je leert het.

Ze pakte een zweep met een scherper uiteinde en sloeg heel precies een c in zijn linkerbil. Het waren vier slagen. Nu jij Renee. Ik pakte de zweep van haar over. Ik had medelijden met de slaaf. Maar ik wist hij moet zijn lesje hebben. Hij moest niet wraakzuchtig worden, maar gewoon ingebroken worden, zoals een paard dat voor het eerst een ruiter op zich krijgt. Ja een hengst was het hihi. Mijn medelijden was op slag weg. Ik genoot van mijn vormende werk. Of het ook echt zo werkte in de SM. who cares. Ik vond het logisch klinken. Het moest ook van Chantal, hihi.  De eerste slag was het rechtopstaande pootje. Nog eentje. Het verticale lijntje van de R stond.   Hmm nice. De slaaf moest af en toe beetje verwend worden, door hem te strelen. en lekker zijn nek te kussen. Hij zou het dan beter voelen die zweep. Hmm nu de rest van de R in die rechterbil slaan. Trots keken we naar ons werk. Chantal en ik kusten elkaar hartstochtelijk. Ik wist het nu, ze zou mij beschermen, maar ze was streng en hard. Dat had ik ook nodig wist ik.

De slaaf lag er nog lekker bij. Hij had zijn lesje gehad en zou er verder geen littekens aan over houden. Het zou nog wel een week te zien zijn en zitten en een broek aan. De komende week ook niet denk ik. We streelden zijn billen. Als we over de strioemende gingen dan sidderde ons slaafje. We maakten van zijn kont een boipussy door met een vinger te beginnen en steeds een er bij. Hij kronkelde van genot. Chantal kneedde mijn pik. Ze zei neem hem maar. Ik deed een condoom om en zag zijn lekker billen voor mij. Ik duwde mijn pik naar binnen. De slaaf zuchtte genotvol. Neem me meesters. Ik neukte hem even lekker. Chantal wou ook nog. Ze maakte de boeien van de polsen los en zei pijpen slaaf. Hij deed zijn best maar kon er niet veel van. Niet je tanden bitch en ze sloeg hem in zijn gezicht. Ze legde hem uit hoe je moest pijpen. Hij deed weer echt zijn best. Gebruik ook je tong bitch en houdt je lippen strak. Ach ja een eerste keer pijpen. Chantal was het zat en zei dat we moesten wisselen.

Ze ging de slaaf stevig neuken, moest hij maar beter pijpen. Ik dacht ik ben nog niet klaar en zei pijpen bitch. Alhoewel het niet hoefde deed ik toch een ander condoom om. De slaaf was me dankbaar voor mijn attente houding en bracht zijn lessen in de praktijk. Ik ze deepthroat me bitch. Hij luisterde goed en nam mijn pik helemaal in zich. Ik voelde zijn keelgat. De slaaf lukte het echter niet om hem verder te krijgen. Ze begon een beetje te kokhalzen. Ik trok hem snel terug. Ze begon weer verder te zuigen. Ze moest zich herpakken, Ik zei je zult het leren bitch. Ze nam hem weer diep. Zachtjes stootte ik tegen haar keelgat en bewoog me een beetje. Ik wist dat, dat hielp, zo had ik het ook geleerd. hihi.  Chantal keek met bewondering toe. Hoe deze jongen van man naar slaaf naar teef ging in een uur.

Ze gaf me een knipoog, We hebben er weer een fluisterde ze in mijn oor. Zijn pik wordt mooi stijf en hij komt bijna. Hij vind het lekker om geneukt te worden en pijpen leert hij ook snel. Hhihi giechelden we. Ik zat tegen zijn/haar huig aan en ze kreeg hem weer niet verder. Ik had met mijn dildo ook weken geoefend, dus ik zou niks forceren. Chantal gaf echter een onverwachte stoot en ging zo diep mogelijk waar het slaafje niet op berekend was. Ze viel voorover en hmm ik voelde haar keelgat open gaan en mijn pik strak omvatten. Ik streelde haar liefkozend, goed zo bitch. Chantal bleef ook diep in haar zitten. Ik voelde dat ik moest komen en ging langzaam op en neer. Ik zat nu in haar keelgat. Ik bleef daar ook maar even. Ik hoorde, dat het slaafje het moeilijk had. Ja als bitch moest je incasseren!! Chantal neukte haar nu ook snel en diep.

Eventjes checken die pik van het slaafje drupte nog meer. Ik trok mijn pik uit haar mond. Ze schokte een beetje. Yeah dat was wat zo'n pik in je keel he bitchl. Ik wist het: Dacht je neuker  alleen maar aan zichzelf, of ook aan jou als zijn pijpslet? Zeker je neuker moest je tot aan je grens en telkens verder laten gaan. Eerst deepthroat tegen de keel. Dan ik je keel. Nog een stap verder was deepthroat houden, zo lang als je kon. De laatste fase die ik kende was dat je snel deepthroat pijpte. Of als je een luie bitch was als hij je deepthroat in je keel nam. Nou ik hield ook rekening met mijn slaafje. Ze was nog maar in fase deepthroat houden en dat binnen 30 minuten. Ik had mijn pik dus net op tijd uit haar keel gehaald. Ik trok me verder af. Liever cum in haar gezicht, waar ik het kon zien, dan diep in haar keel. Met haar zaadvragende oogjes bedelde ze nu om mijn cum. Ze stak haar tong uit en deed haar mond open. Ik richtte mijn pik op zijn gezicht. O ja het was nog een man. Nog geen make up, gestifte lippen en een pruik. Hoe lang nog, hihi. Ze was een echte slet volgens mij.

De eerste golf trof de slaaf in zijn ogen. het liep naar beneden. Ik legde mijn pik op haar tong kwamen in haar mond. De twee en derde gof vol in haar mond. Ik likte het eerste zaad van zijn gezicht en zei dat zij met mijn zaad moest spelen presenteer het. Goed zo ze kende de films al. Slik nu maar door bitch. Ik zag dat hij/zij er van genoot. Chantal kwam ook klaar en het slaafje kreunde van de warme straal in zijn kont.

Goed zo bitch. We checkten de pik van de slaaf.  Complimenten je bent een lekker slaafje en nog beter sletje. Lekker gekomen, vroegen we aan de slaaf. Hij keek verschrikt naar zijn pik en zag toch echt zijn eigen cum. Ja je bent nu onze teef. Je komt klaar van geneukt worden en niet van zelf neuken!!.

Besef je wat dat betekent slaaf? De eerste keer komen, doordat Renee je pijpte was gewoon omdat je al geladen was. Misschien had je voordat je kwam lekker met een dildo gespeeld. Ze keek een beetje betrapt

Als je echt een man van 18 was. Was je de tweede keer door neuken ook gekomen. Maar nee je moest vernederd, gepijnigd en in je rol gezet worden door ons. De slaaf keek echt van hoe weten ze dat? Is het echt zo? Chantal legde uit dat ze het niet 100% zeker wist, maar dat het wel vaker zo ging. Naar een travo of shemale ging je niet zomaar, tenminste niet iedereen. We lieten haar nog maar even geboeid achter en gingen douchen. Het was nog een beetje een schok voor haar. We zouden nog besluiten wat verder te doen....

2546 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.