In lingerie voor de lichten van een vrachtwagen

Geplaatst door: nakeni op 12-04-19

Zomer, late avond 2012. Ik zat op een E313 parking van een tankstation niet ver van de vrachtwagenstopplaats met mijn auto. Gewoon voor een pauze en het drinken van een fris flesje icethee.

In de buurt van mijn auto was een grote vrachtwagen en een vriendelijke oudere man, dicht leunen tegen zijn 60ste, keek me aan en glimlachte. Ik glimlachte terug en zei: "Hé".

We hadden een klein gesprekje. Eerst vrij onschuldig over de parking en de drukte op de baan. Over de job en erna lichtjes over ons leven. Soms lachten we over vroegere anekdotes en al snel zeiden we onze voornamen. Plots zei hij: "Er is iets met je, Willy. Wees alsjeblieft eerlijk ... hou je van mannen "? Ik was stomverbaasd ... hoe kon hij zien dat ik stiekem fantaseerde over tederheid en intimiteit met oudere mannen.

Ik keek hem in zijn ogen: "Ja, ik val op oudere mannen, Ronnie. En het is mijn grootste geheim. Ik ben als ik vrij met een oudere man het vrouwtje en hou er zelfs van om thuis in lingerie rond te lopen en te kuisen ". Die zelfingenomen glimlach...zucht... ik begon ongecontroleerd te trillen van de tensie die op dat moment tussen mij en Ronnie was ontstaan. "Kom met me mee" eist hij. Ik kon niet weigeren, dingen in mij trokken me naar die truck mee de cabine in. Ik voelde me zo geil ... zo levend... die late zomeravond. In een mum van tijd zijn we begonnen met te zoenen en we konden niet snel genoeg naakt zijn. Onze handen en lippen waren een reis begonnen om elkaars lichaam te ontdekken. Ik zoog zijn pik als een verslaafde. Elke centimeter van zijn mooie sterke grote piemel aanbidden ik. Hij was echt GROOT. Hij gebruikt zijn tong op mijn "poesje" en vingert me zachtjes dicht bij mijn eerste orgasme. Mijn gekreun klonk hé als muziek in de oren. Ik was zo geil voor hem... en toch wat angstig voor zijn enorme grote mooie harde pik. De hele tijd fluisterde hij hoe mooi ik was. En dat ik een fantastisch uitziende kleine vrouwelijke kont had. Ik hoorde hem fluisteren: "vind je het leuk dat ik je zou willen neuken , liefje? Ben je er 'in' voor? Ik kreunde terug ... "Ja, jij mooie man. Ik ben klaar om als jou sletje geneukt te worden ". En toen was het eindelijk het moment. Hij eist van me dat ik op zijn hondjes ga zitten. Hij deed wat glijmiddel op zijn vingers en bereidde mijn verleidelijk hunkerend "poesje" voor. Ik kon mijzelf amper nog beheersen en zuchtte en kreunde als een slet. Ik kon  horen hoe hij majestueuze adembenemende piemel insmeert. Zijn hete gladde punt stuiterde zacht tegen mijn "poesje". Ik bewoog mijn heupen naar achteren ... en voelde hoe zijn enorme eikel ongeveer twee centimeter langzaam zich een weg baande in mijn centrum van brandend verlangen. Ik kreunde en dacht: "I love you, Ronnie". Voorzichtig drong zijn pik verder binnen en veroverde mijn "brandende poesje" compleet. Zijn lippen kusten mijn linkeroorlel en mijn wang.

Zijn adem verwarmde mijn nek en ik voelde hoe al mijn zintuigen reageerde op zijn aanwezigheid en op mijn lichaam. Ik was in de hemel. Mijn loverdaddy heeft me die avond drie keer geneukt. Als een man, hongerig naar het leven ... als een ruige cowboy die zijn wilde paard temt ... en op laatste ... als een tedere man die van zijn vrouw houdt en haar met respect en tederheid behandeld. Van totale uitputting en bezweet voelde ik de slaap opkomen. Met mijn rug naar hem toe en zijn armen om mijn lichaam gewikkeld dommelde ik met een glimlach in. Ik vertrouwde Ronnie alsof ik hem al jaren kende.
Eén detail dat ik wil delen ... ik heb altijd een complete set lingerie in mijn auto. Dus ik heb hem erover gesproken na onze eerste diepgaande intimiteit. Alvorens de tweede keer, dat hij mij neukte had ik snel mijn hele set lingerie uit de auto gaan halen. Hij hield ervan en ik voelde mij zo trots toen ik daar in zijn grote truck in lingerie lag op zijn bedstee. Het was al aardig donker buiten en alles was stil en vredig. Plots kreeg ik een ingeving en zei:"Bengeltje, ik heb een kleine verassing. Dus, ik stap snel uit en ga enkele meters voor zijn truck staan en neem enkele poses die spreken tot de verbeelding. En gedurende een volle minuut scheen zijn licht op mij. Mij ​​onthullend, in zwarte kanten lingerie ... voor wie dan ook die daar nog wakker aanwezig was. Wat een sexy geile sissyslut die ik was die nacht enkel voor HEM. Nooit in mijn leven voelde het zo opwindend als die nacht. Iedereen kon me zien, maar het was zo sensueel dat het me echt niets kon schelen. Het is een waargebeurd verhaal ... het overkwam me echt in juli 2012 op een parking in België, Antwerpen, E313 Wommelgem. Love You all. Xx

2107 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.