A1

Prachtig zonnig weer.  Het begon s'middags al te kriebelen en rond 6 begon ik me te ontharen en relaxed uit te zoeken wat ik s'avonds zou aantrekken.  Mijn kutje lekker gespoeld en ik kon het niet laten , natuurlijk even goed voorbewerkt met een zwarte grote dildo. Had een verhaaltje gelezen dat parking de "Strubben" spannend zou zijn dus goed dat moest ik maar eens gaan bekijken.  Ik trok een zwart kanten broekje aan, een rood-zwart korsetje en een paar netkousen.  Cup E in een leuke zwart-rode BH.  Een open net lijfje daaroverheen en korte leren rok met brede ceintuur. Mijn make-up lukte gelijk goed en mijn vampirelipstift gaf me die heerlijke rode lippen.  Paar eenvoudige enkellaarsjes en rond half 10 ging ik de deur uit.  1e stop was parking "Rond-uit" maar het was blijkbaar te vroeg of gewoon stil.  Dan maar verder weer. Het schoot niet echt op totdat ik  parkeerplaats "De Bruggelen" opreed.  Stond met mijn autootje precies voor een toegangshek iets verderop.  Ff checken hoe mijn haar zat , mijn lippen nog ff lekker stiften.  Ik stapte uit en liep naar de houten tafel/bank.  Pakte een sigaretje en stak hem op.  Keek eens om me heen.  Dit was de 1e keer hier.  Voordat ik echt een haaltje kon nemen stond mijn 1e klant van die avond al voor mijn neus.  "Ben je geil schat?". . .  "Ja natuurlijk , jij ook lieverd ?" zei ik.  


Op het bevestigende antwoord zei ik dat we elkaar misschien dan wel konden helpen, Daar werd gretig op gereageerd en voordat ik het goed en wel besefte liep ik al in het bos terwijl de man ondertussen al met zijn handen over mijn billen ging.  Natuurlijk liep ik lekker te heupwiegen.  Mijn kontje mag er wezen dus showen maar. Na een paar honderd meter werd ik op mijn knieen gezet en kreeg een lekkere dikke penis voor mijn neus of moet ik zeggen mondje , vol overgave begon ik te zuigen en oh mijn god , wat is die eerste lul altijd weer lekker, hij was dik en niet te lang maar bij het stoten hield de man mijn hoofd vast en duwde mijn gezicht hard op zijn penis.  Ik probeerde hem zoveel mogelijk tegemoet te komen maar het kokhalsen kon ik maar net onder controle houden, Ondertussen was er een tweede man naast me komen staan en die zwaaide ook al met zijn lul iets kleiner maar wel stevig.  Blijkbaar opgewonden genoeg.  Mijn eerste klant zat tegen een hoogtepunt aan en trok zijn lul terug.  Dus ik schakelde over naar nummer 2, Mmmmm. . .  lekker !!! Nummer 1 kwam achter me staan en ik voelde hoe hij mijn rokje iets omhoog schoof.  Vlak daarna voelde ik hem kreunend over mijn billen klaar komen.  Nummer 2 werd hier blijkbaar ook door opgewonden ik voelde hem plots wat verstrakken in mijn mond en oops daar kwam hij.  Een lekkere lading geil zaad.  Ik slikte het gulzig naar binnen, en likte nog snel even zijn eikel schoon.  


Ik bracht mijn kleding weer op orde , borstelde mijn haar even en liep terug richting uitgang.  Ging op mijn gemak op het bankje zitten.  Het was druk maar het bleef voor mij even rustig , Ik stifte mijn lippen nog maar eens. Plots viel me op dat een man iets verderop me nadrukkelijk aankeek.  Ik dacht ok als dit een uitnodiging is dan merk ik dat snel genoeg.  Ik liep al heupwiegend naar het toegangshek en ja ik had beet.  Opnieuw het bos in en ik werd wat ruw in positie gezet.  Pijpen sletje en diep. . . .  Natuurlijk deed ik wat hij zei.  Ik ben gewoon een slet , laat me een lul zien en ik ben retegeil.  Mijn hoofd werd opnieuw beetgepakt en hard op en neer gehaald en al gauw schoot er een warme lading sperma mijn keeltje in.  

Weer teruglopend werd ik met een hallo aangesproken Ik keek op en een stevige wat gezette man keek mij vorsend aan.  "Ga je mee lekkertje?". .  En hoppa daar liep ik weer , maar niet voor lang.  Ditmaal gingen we wat dieper het bos in Hij had een grote. .  echt lekker.  Na een beetje gezoen en pijpwerk begon hij mijn kutje met zijn vingers te bewerken.  Dat is iets wat ik nog gemist had dus toen hij achter mij ging zitten haalde ik wat glijmiddel uit mijn tasje en liet wat over zijn lul en mijn kutje gaan.  De eerste stoot was ff slikken maar toen hij ondanks zijn grootte verder naar binnen gleed kreunde ik meer van genot dan van pijn Harder ging het en ik bleef zachtjes kreunen. . .  Ik voelde me heerlijk.  Ga door schatje oh oh wat lekker.  Het is gewoon jammer maar hij kwam met een laatste harde stoot in me klaar.

Ondertussen was er een andere man bij gekomen die zichzelf stond af te trekken Hij kwam voor mij staan ,terwijl ik nog bezig was bij te komen ,met een glasharde paal. . Ik nam hem in de mond en na heel even zuigen kwam hij met een grom al klaar Ik dacht shit die had ik ook nog wel in me willen hebben.

Na 5 klanten dacht ik ik loop maar eens terug en ga ff pauze nemen. .

Maar opnieuw bereikte ik de uitgang niet.  Ik werd wederom begroet met "he lekker  ding".  Tsja moeilijk om dat te negeren.  Ik volgde de man Hij was niet zo groot maar hij had een lekker stevige lul.  Ook dit eindigde in een stevige neukpartij waardoor mijn kutje nu wel lekker gloeide.  


Hierna liep ik naar mijn auto en besloot "De Bruggelen" voor vannacht maar voo gezien te houden.  Ik ga hier zeker nog eens terugkomen.  De Strubben was mijn volgende stop.

Ik kwam aan en het was een dooie boel , 2 auto's waarvan een duidelijk met panne. . Goed dan maar een sigaretje en in mijn visnetlijfje ging ik op een bankje zitten.  Halverwege mijn sigaretje reed er een wagen langzaam voorbij.  De auto hield stil en ik voelde me bekeken worden.  De auto reed wat naar achter en parkeerde.  Een stevige mediterrane man stapte uit.  Wat schichtig keek hij om zich heen.  Hij liep naar me toe en zei mij goedenavond Ik zei hallo Hij maakte een gebaar om hem te volgen en slaafs als deze slet is deed ze dat natuurlijk.  Het was even zoeken voor hij bij het toegangshek was maar voordat ik het goed en wel besefte zat ik op mijn knietjes in het zand en werd een heerlijk dikke paal in mij geduwd Opmerkelijk hoe snel mijn klanten hem omhoog krijgen dacht ik heel even. Hij was niet gehaast en terwijl hij stootte kreeg ik zo af en toe een paar klappen op mijn billen Het wond me op.  Ik stribbelde zogenaamd tegen maar hij hield me stevig vast en het tegenstribbelen wond hem blijkbaar ook op.  Ik kreunde zachtjes en dat kwam uit pure genot Als afsluiter was dit eigenlijk heel lekker. Op en neer , op mijn knietjes klap op klap. . . . Natuurlijk kwam hij klaar en spoot me vol , Ik bleef wat versuft liggen.  De man zei bedankt schatje en was al weer weg voordat ik overeind was gekomen.  Het bleef verder een dooie boel dus weer in het autootje en verder.  Bij het Bastion reed ik de parkeerplaats op en zag 2 autootjes staan Denk dat is het dus niet Ik stapte uit en keek ff naar de overkant Bij "Rond-uit"

stonden nog wel wat auto's.  


Ik trok mijn omhoog gekropen rok wat naar beneden en stapte weer in.   In mijn achteruitkijkspiegel meende ik de achterste auto ook weg te zien rijden. .  Het zal wel dacht ik.  Maar toen ik de bocht naar de andere kant van de A1 maakte reed hij nog steeds achter me.  Op Rond-uit zette ik mijn auto stil en gelijk stond de wagen achter me.  Er stapte een man uit , hij klopte aan mijn rechterraampje.  Ik stapte uit en keek in het gezicht van een leuke donkere jongen.  "je ziet er lekker uit, kunnen we ergens beschut gaan. ? "Ik zei ja hier toch ,, en wees op de bossage's Goed dt was dus een no-go.  Veel te steil en met mijn hakken zou ik mijn nek breken.  Hij zei ik weet anders nog wel een rustig plekje Ik zei dat ik hem zou volgen en zo gezegd , zo gedaan.  Na een kort ritje eindigden we ergens aan de rand van een hei.  Zijn lippen gingen over mijn nek en ook dat kan best lekker zijn.  Hij had een normale piemel niet te groot niet te klein, Genoeg om mijn kutje lekker te vullen.  Ik hing over een soort van slagboom en met elke stoot voelde ik genot. Hij nam er zijn tijd voor , pijpen hoefde voor hem niet het was duidelijk , stoten en nog eens stoten. . . . . Genot en genieten , mijn kutje gloeide heerlijk.  Mijn vrouwzijn was weer verzadigd voor deze nacht.  "Strubben" was het niet voor mij maar voor de rest had ik een genotvolle avond/nacht beleefd.  

Bij het uitkleden hield ik een slipje vast wat nat was van het glijmiddel en de ladingen sperma.  Met een glimlach voelde ik eraan.  Vandaag ben ik wat moe maar morgen ga ik misschien wel weer.

5168 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.