Hoe de verslaving begon

Geplaatst door: son75 op 28-04-19

Het was lang geleden. Ik had toen een leuk vriendinnetje. Ze droeg veel rokjes en jurkjes. In de koude maanden ook geregeld met een panty of een legging. Ik vond het al heerlijk om te zien hoor en haar uiterlijk wond me zeker wel op. Ze heet Petra. We hadden elkaar ontmoet toen we beide 18 jaar waren. Het leven liep zn normale gangetje zonder bijzonderheden. We hadden natuurlijk ook geregeld sex en lebberden elkaar geregeld ook lekker af. Heerlijke tijd. 

Petra deed naast haar school ook de majorette. Ik had er verder niet veel mee. Wel een paar keer wezen kijken op een oefenavond. Leuk om te zien hoe iedereen gezellig bezig was. Jong en oud. Petra is ook trainer van de club. Ze begeleid ook de jeugd. Prima, verder niks op aan te merken. Lekker haar hobby uitoefenen. Ze doet dit al jaren.
Een paar jaar later gingen we al samenwonen. We konden toch niet zonder elkaar. Het was zover dat we samen woonden. Petra nog druk met haar hobby en opleiding. Alles ging lekker ook het sexleven. Totaal geen sleur. Ik ging weinig bij haar kijken want ik wil dat ze gewoon haar gang kan gaan. 
Het begon in het najaar. Petra moest met haar club de straat op voor een optocht. Het was ook steenkoud. Ze heeft het toch met de meiden gedaan. De kou getrotseerd in hun mooie pakjes. Echt eenmaal thuis begon ik me af te vragen of ze het niet erg koud hebben gehad. Ik wacht tot mijn vriendin thuis is. 
Ze was smiddags thuis en vroeg haar gelijk of ze het niet koud heeft gehad? Ze zei dat ze een panty aan had. Had ik niet gezien. Ik vroeg aan haar of zon panty haar dan wel warm hield. Ze zei of ik dat wel eens wil proberen? Ik werd er verlegen van. Nog nooit had ik geprobeerd een panty aan te doen. Ze gaf me een panty van haar en vroeg of ik deze dan eens aan wil doen. Ik wilde wel proberen hoor. Hoefde me voor niemand te schamen. Alleen wist ik niet hoe zoiets nou voelde.

Ik haalde de panty om mn voeten en trok deze langzaam op. Het gaf een heerlijk gevoel. Ik wist niet wat me overkwam. Ik had de panty uiteindelijk helemaal aan en zag dat deze bovenin behoorlijk strak werd getrokken door mn opwinding.
Petra zag dat uiteraard en vond dit heel geil om te zien. Ze bedacht zich geen moment en kleedde zich uit. Ze had het idee dat mn lul nog nooit zo strak en hard heeft gestaan als nu. Ze wreef haar lipjes over mn strak gepantyde eikel. Echt in en mum van tijd spoot ik al door haar panty heen. Ze was zelf ook zo botergeil en zei ook dat het niks gaf dat ik al zo snel kwam. Je hebt iets nieuws ontdekt!
Natuurlijk was het zo heerlijk dat ik nog wel een paar keer kon komen. Petra vond het geweldig. Ze vertelt me dat ik de volgende dag een mooi kado van har krijg. Ik ben benieuwd.
De volgende dag ging ze vroeg de deur uit. Ik vroeg waar naar toe maar dat liet ze niet weten.Een paar uur later kwam ze thuis met een tas. Kijk maar eens wat ik voor je heb meegenomen. Ik kon het niet geloven maar ze had verschillende kleuren pantys gekocht in mijn maat. Echt ik voelde alles al weer opkomen. Ze nam me mee naar onze slaapkamer. Ik moest me helemaal uitkleden. Dat deed zij ook. Daar stonden we heerlijk opgewonden naakt. Ze pakte een doosje en gaf deze aan mij. Ik moest deze panty aantrekken van haar. Dat deed ik dus ook. Zij pakte uit haar la een panty van zichzelf. Deze trok zij aan. Nu stonden we in de slaapkamer beide in panty. Ze kwam tegen me aan staan en ik voelde het nylon bewegen tegen het hare. Het voelde zo intensglad. We doken samen op bed en de ene uitbarsting volgde de andere op. Nog nooit zo heftig meegemaakt. Ik wist niet dat ik dat als man kon. Ik kon heel makkelijk met mn nylon penis in aar nylon kutje. Het voelde zo lekker, was geweldig!

Na een aantal uur heerlijke sex met haar gingen we lekker douchen en opfrissen. Alleen voor de avond had Petra nog een verrassing. Ik kwam de slaapkamer in en ze gaf me weer een nieuwe panty. Deze moest ik van haar aantrekken. Dat deed ik ook. Ondertussen heeft Petra er ook weer een aan. Ze pakte uit haar kast een zwart jurkje. Die moest ik  van haar aan. Zelf deed ze ook een jurkje aan. Verder werd er niets gedaan en gingen we naar de woonkamer lekker op de bank. Ze schoof heerlijk tegen mn pantybenen aan. Uiteraard voelde ik alles weer opkomen. Ze vroeg wat ik hier van vind. Ik kon niet ontkennen dat ik het niet fijn vond. Ik heb tegen haar gezegd dat ik dit zalig vind. ou, zegt Petra, dan gaan wij dit veel vaker doen. Echt over de kou hebben we het niet meer gehad. Wat kan een panty toch supergeil zijn. Wie weet wordt vervolgd...

Dikke kus, Sonja

3753 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.