Parking Trav hoer

Geplaatst door: lucybi op 09-05-19

Dag allemaal, onlangs had ik een annonce geplaatst met de vraag of iemand pooier voor mij wilde spelen en iets kinky wou regelen. Na enkele reacties vond ik een man die het serieus opnam en wel wat geld aan mij wou verdienen. Hij zou een kamer huren en zou voor klanten zorgen. Na enig overleg zou ik mannen van verschillende diversiteit moeten ontvangen en verwennen. Van knuffelen tot kinky sex, hij zou aanwezig blijven om eventuele vervelende situaties te voorkomen. Hij zou mij eerst eens uit proberen om te zien wat ik wel allemaal aankon.Aangekomen in de hotelkamer heb ik mij in mijn hoerigste outfit gekleed en op het bed gaan liggen. Hij kwam binnen en deed zijn broek uit en stak zijn vlezige pik onmiddellijk in mijn mond en begon die te neuken.Hij hield mijn hoofd vast en probeerde zo diep mogelijk zijn lul in mijn keel te duwen.Na enkele minuten draaide hij me om en stak zonder genade zijn pik in mijn travo kut.

Hij ging ruw te werk en nam mij in verschillende standjes tot hij diep in mijn kut klaarkwam.Ik had nog even tijd om mij op te frissen alvorens de eerste klant zou komen.De eerste klant zou binnenkomen als ik reeds was vastgebonden door mijn pooier,hij wou mij onmiddellijk neuken zonder dat ik kon bewegen.Dus hij kwam binnen,zei niets maar stak direct enkele vingers in mijn kut om die wat te rekken maar dat was niet meer nodig door de hevige beurt die ik juist van mijn pooier had ontvangen.Direct daarna stak hij zijn pik in mij en begon me als een bezetene te neuken tot ie klaarkwam.Daarna kwamen er twee mannen die me tegelijkertijd wilden nemen met nog het zaad van de vorige klant in mijn kut.Terwijl de ene mijn mond neukte zat de andere man in mijn kut te stoten,na menige standjes en wissels hebben die beiden me ook nog volgespoten.De volgende klant was een spanking fanaat en die heeft me dus ook zo gebruikt alvorens me te neuken.Erna zijn er nog enkele gevolgd die mij nog gebruikt hebben om hun zaad kwijt te geraken.De laatste was een geval apart, iemand die plas fetisch had. Hij had de hele dag water gedronken en zijn plas opgehouden.Zijn fantasie was dat ik hem zou stijf pijpen zodat hij daarna zijn harde pik in mij zou steken en mijn kut zou volplassen wat hij dan ook deed.Dat was een heel apart gevoel, hij spoelde met zijn plas al de zaadrestanten uit mijn kut.Uiteindelijk moest ik zijn pik nog in mijn mond nemen en zijn plas opdrinken en hem pijpen tot hij klaarkwam.Dit was mijn ervaring met een pooier.Alles was vlot verlopen en niets is gebeurd wat ik niet wilde,dank daarvoor aan mijn pooier.

Dit was een unieke ervaring die ik nog wel eens wil meemaken.Wil iemand mij gebruiken voor een party of iets dergelijks,laat dan maar een berichtje achter en dan regelen we wel iets.Ik wens jullie allemaal nog geile dingen en ontmoetingen.Liefs Lucy

2639 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.