Alvorens samen naar onze vertrouwde cruise/afwerk plek te gaan

Alvorens samen naar onze vertrouwde cruise/afwerk plek te gaan in het Amsterdamse bos, gaat mijn slet altijd eerst uitgebreid anaal spoelen en zich intiem glad scheren. Schoongespoeld krijgt ze dan anaal eerst een dosis glijmiddel ingespoten en daarna een brede plug in om alvast goed voorbereidt te zijn voor haar assistentie bij haar tippel taak.

Om haar silicone tieten goed te laten zien draagt ze een latex kwart BH met ijzeren studs. Haar knikker grote tepels met allebei een ringpiercing erin steken uitnodigt naar voren. Een doorzichtige witte blouse, waarvan de knoopjes tot over haar borsten open staan, draagt ze daarover. Onder haar veel te korte strakke knal rode rubberen mini rokje draagt ze geen slip. Eigenlijk laat ik haar nooit een slip dragen of het moet eentje zijn die kruisloos is.  Wel zo makkelijk om haar ten alle tijden te kunnen laten penetreren. Om goed herkenbaar te zijn als een gebruikshoer laat ik haar op zwarte leren plateau crotch laarzen met een hak van 12 cm lopen. Deze laarzen rijken tot aan haar kruis.

Ikzelf kleed me als een leather/latex CD. Ook om goed toegankelijk te zijn draag ik chaps zodat mijn neukkont bloot is. Daarboven een latex titsless T-shirt met ook een kwart-bh, waardoor mijn  tieten mooi naar voren worden gestuwd. Mijn crotch leren laarzen maken mijn outfit compleet.

Zij legt de laatste hand aan haar uiterlijk. Met zwaar zwart opgemaakte ogen, diep bordeaux rode lippen en het haar in een lange vlecht kunnen we op pad.

Bij de deur krijgt ze nog haar leren halsband om met de tekst “Whore”. Ze neemt plaats naast mij voorin het transport busje. Achterin de geblindeerde laadruimte ligt een groot tweepersoons matras en allerlei speelattributen al klaar. Terwijl ik over de snelweg naar de parkeerplaats/afwerkplek bij de  radar rijdt zit mijn collega tippelhoertje met haar gespreide benen op het dashboard en speelt alvast wat met een dildo in haar doos. 

Vlak voor aankomst op onze  bestemming  draag ik haar op om lange latex handschoenen aan te trekken en de buttplug uit te doen. Ze mag nog wat poppers snuiven om extra in de stemming te komen.  Rijkelijk snuift ze aan het flesje en aan de reactie van haar tepels is goed te zien dat het effect heeft. Ook ik neem een diepe trek aan het flesje om mijn geile bui nog meer op te voeren.

Op de parkeerplaats van de cruise/afwerkplek staan al best veel auto’s geparkeerd. Er zitten nog wat mannen in hun auto en andere lopen wat rond.  Een drietal hoertjes zijn er al actief. Wij  stappen uit en gaan uitdagend aan de achterkant van het busje staan.

Al gauw melden de eerste mannen zich bij ons. Als wespen komen ze op de geile zoetigheid af.

Een grote ongeschoren man met zijn short al naar beneden , trekt mij stevig  naar zich toe en duwt zijn tong in mijn mond. Als echte hoer laat je alles toe.  Zijn ruwe tong smakend naar tabak en alcohol vult mijn mond volledig. Zijn handen zoeken hun weg over mijn billen maar mijn kut om ze daar één voor één in te steken. Al kussend en steeds meer vingers in mijn kont stoppend merk ik dat zijn paal groot en stevig overeind staat . Mijn Sletje ziet dat en zij besluit om tussen ons in op haar knieën zijn lul te pijpen. Haar kont uitdagend draaiend , zodat haar neukkont voor de andere toegesnelde heren goed zichtbaar was. Mijn sperma slet voelt al gelijk een dikke harde pik  haar anaal penetreert. Deze man was zo opgewonden van het tafereel wat hij zag, dat hij al na een paar harde stoten haar kont vol met zijn sperma spoot. De volgende man neukte haar anaal terwijl deze gevuld was met het sperma van de vorige. 

De man die mij zo intens aan het bekken was vond het  nu tijd om mij om te draaien en zijn stijf gepijpte pik in mijn doos te douwen. Hij duwde mij voorover en neukte me hard en langdurend. Een fetish crossdresser greep haar kans om voor mij te gaan staan en haar geschoren clit tegen mij aan te rijen. Wat geil zag ze eruit. Een kort leren rokje, hold-up netkousen,  zwarte leren hoge stiletto’s,  doorschijnend zwarte top en lange zwarte leren handschoenen complementeerde haar outfit. Mijn al aanwezige erectie werd harder en harder. Alsof mijn eikel explodeerde. De ijzeren cockring deed goed zijn werk.

Ik merkte dat de man klaar kwam in me. Zijn lul voelde ik ritmisch klaar spuiten. Even bleef zijn lul stil in me zitten voordat hij eruit gleed. Nu kon ik mij concentreren op de geile crossdresser.

Deze gaf duidelijk aan dat hij door mij genomen wilde worden. Hij deed zijn rokje subtiel iets omhoog en bood zijn clit aan. Nu was het mijn beurt om iemand te nemen. Terwijl ik mijn geile CD-er neukte zag ik In een ooghoek hoe drie mannen tegelijk bezig waren met mijn meegenomen sletje.  Ze hadden haar gestript. Alleen had ze nog haar laarzen aan en haar leren halsbandje met “whore”. Zes handen betaste haar hardhandig. Knepen in  de opgepompte tieten, trokken aan haar kinker grote tepels en of speelde met haar clit en schaamlippen. Diegene die haar anaal aan het neuken was hielt haar in haar mond vast, zodat ze niet teveel naar voren zou schuiven. Ze genoot zichtbaar…..

Mijn CD-er kreunde van genot. Terwijl hij mijn ballen bewerkte, spoot ik hem vol met mijn cum. Wat een explosie was het om zo klaar te komen…..

2240 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.