Verslaving 2

Geplaatst door: son75 op 30-05-19

Petra vond het echt super dat ik ook panty's voor haar droeg. Ze wil meer doen met me. Ik weet niet of ik daar al aan toe ben maar vooruit.

Ze liet me dagelijks panty's dragen en hadden samen ook veel sex in panty. Maar ze wil een stapje verder. Ze werd streng. Ze vond dat ik meer vrouwelijk moet gaan worden in huis. Ik kwam thuis van het werk en ze stond me in de gang al op te wachten in een supermooi rokje en mooie zwarte panty. Ik moest me van haar in de gang al geheel uitkleden. Douchen en dan naar de slaapkamer toe commandeert ze. Ik deed dat maar. Douchen en daarna liep ik de slaapkamer in. in gedachte wist ik al dat ik een panty aan moest. Maar nu deze aanpak? Op het bed lag een jurk van haar en een panty klaar. Die moest ik van haar aan doen. Dat deed ik ook. Nu ik die jurk aan heb voelde dat toch nog vreemder maar ook spannender.
Ik voelde mn lul helemaal hard worden in die jurk en panty. Ik mocht met haar mee naar de woonkamer. Ze gaat zitten en ik moest naast haar gaan zitten. daar zaten we dan. Net twee meiden. Ze betast mn been richting mn keiharde lul. Ze zegt: vanaf heden wil ik jou altijd in huis zien in een panty en een rokje, jurkje of kort broekje. Wow wat een opdracht. Ze keek ook behoorlijk ernstig. Maar het maakte me  niet uit want het voelde zo heerlijk. Zo ging het de hele week. Ik kwam thuis en deed aan wat er voor me klaar lag. Maar de zaterdag ging anders.

Zaterdagochtend werd ik wakker en stond op. Vandaag moest ik wel een panty aan maar mocht mn lange broek aan om naar de stad te gaan.We gingen met de bus. Voor het eerst ook in een panty naar buiten. Geen sokken aan. Dit was erg spannend. Dat wist ze ook. De bus arriveerde. ik liep naar achteren. Petra volgde me en we gingen zitten. Toen ik zat zag ik mn panty onder mn broek. Ik ben blij dat we achterin zitten. Niemand kan het zien. Na een rit waren we in de stad. We zijn naar de Hema gegaan. Daar gingen we naar de beenmode afdeling. Petra zocht daar diverse pantys voor me uit. Ik moest ze vasthouden. Vond dat niet erg maar alleen het gevoel erbij, hhi
Bij de kassa moest ik mijn eigen panty's afrekenen. De dame achter de kassa keek wel vreemd. Wat moet ik met zoveel. ik schaamde me wel een beetje. Ze was nog niet klaar. We gingen nog naar een schoenenwinkel. Zweet brak me al uit. Ze wil dat ik laarsjes ga dragen. In de schoenenwinkel zocht ze naar laarsjes. Uiteraard moest ik ze passen. Daar kwamen mn pantyvoeten tevoorschijn. Ik zag dat ze genoot van mn onzekerheid. We hadden niets gevonden wat goed paste. We liepen nog wat over de markt en ze besloot dat we een terrasje gingen pakken. Dan nog vooraan ook. OMG, daar zat ik dan. Panty zichtbaar, ik zat niet op mn gemak. Na het ene kopje koffie nog een kopje. Ik keek ook rond om me heen of niemand keek. Petra zat daar in een rokje en mooie zwarte panty. Zij kreeg natuurlijk al veel kijkers. Hopelijk is de aandacht dan meer naar haar dan naar mij.
Uiteindelijk hebben we afgerekend en gingen met de bus weer terug. Ze baalde dat we geen schoenen hadden gevonden. 

Eenmaal thuis moest ik alles weer uit doen. Ze zocht uit de net gekochte pantys een panty die ik aan moest doen. Samen met een rokje. Uiteraard was mn andere panty erg nat van het verloren vocht. Dat merkte ze. Ze vroeg of ik me de hele dag opgewonden heb gevoeld. Uiteraard gaf ik dat toe. De spanning voel ik nu uiteraard weer. Ze zegt dat we nog een stap verder gaan. Ik ben benieuwd. Ik kreeg een warm vest van haar en ze zei ga eens mee naar het balkon? We gaan naar buiten. Het was gelukkig al donker. Ze liet me voor gaan. Toen de deur open ging voelde ik de kou al tegen mn pantybenen. Ik was net buiten en ze deed de deur achter me dicht. Daar zat ik dan ik de kou. Ze had een wekker gezet. Ik moest een kwartier in de kou zitten voordat ik naar binnen mocht. Het voelde niet eens koud want de opwinding was zo hoog. Ik zat daar op het krukje in een kort rokje en mn mooie panty. Voelde wel door de nattigheid dat het koud was. Ook bijzonder, nu weet ik ook wat ze voelde tijdens de majoretteoptocht. Pantys houden wel wat tegen maar ook niet alles. Na een kwartier mocht ik weer naar binnen. Ze vond dat ik het goed gedaan had en beloonde me met heerlijke pantysex. Wordt vervolgd

2847 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.