Vakantie bij de buurman (3)

Langzaam werd ik wakker , ik rekte me en mijn lichaam meldde me dat spierpijn in ruime mate vertegenwoordigd was. Het duurde even voordat ik me realiseerde dat ik niet thuis was. Toen ik opzij keek zag ik Kees . Hij lag rustig te slapen , toch wel een leuke vent om te zien. Stukje bij beetje viel alles wat er gebeurd was weer op zijn plek.Op het nachtkastje aan mijn kant lagen 200 euro die Kees mij gisteren had toegestopt.Ik voelde me plakkerig , tijd voor een douche en koffie , yep! Ik zette een potje koffie en zocht in de slaapkamer naar een handdoek.In de grote kledingkast vond ik die , maar ik zag ook 2 damespruiken liggen Ik kon de verleiding niet weerstaan en bekeek ze . De een was lang zwart en glanzend, De ander was rood-oranje en halflang krullend. Ik legde ze weer terug , schonk 2 mokken koffie in , bracht er een naar de slaapkamer en zette die op Kees zijn nachtkastje. Gewapend met handdoek en koffie dook ik onder de douche en liet de douchekop zijn werk doen. Na het douchen dook ik de keuken weer in en bakte een uitsmijtertje die ik zittend in een ochtendjas , die ik in de badkamer had gevonden, rustig verorberde.

Net toen ik zo'n beetje klaar was hiermee kwam Kees binnenlopen. "Bedankt voor de koffie schatje ".Hij pakte me even beet van achteren en pakte met zijn vingers allebie mijn tepeltjes en draaide en kneep er even in.Ik kreunde gelijk weer en voelde de geiligheid gelijk weer opborrelen. Hij ging er niet op door en begon wat boterhammen te maken. Ik vroeg hem "heb je misschien een broek en een t-shirt te leen voor me ? "Een brede grijns verscheen op zijn gezicht."Nah Angela , we gaan vandaag een hoop dingen doen en dat ga jij niet in broek en t-shirt doen" Ik bloosde.

Dat jurkje van gisteren is ok nu en we pakken zo de auto en dan gaan we even naar een vriend van me. Ik liep naar de slaapkamer en deed wat oogmake-up en wat lippenstift op. In een opwelling dook ik de kledingkast weer in . ja die rode pruik , dat leek me wel wat.Ik trok het lijfje wat ik gisteren had gehad aan , bh-tje vulde ik op met wat watten . Kousen maakte ik vast aan het jarretelgordeltje, jurkje erover heen, Mijn rode enkellaarsjes en toen ging ik voor de spiegel staan en deed de pruik op. Paf daar stond een lekker wijf !!! Ik liep de keuken in en Kees keek me aan , zo die staat je geweldig Angela . Hij trok me naar zich toe en ik voelde dat het hem erg opwond. In een vloeiende beweging trok hij mijn rok omhoog en liet me over de eettafel buigen Ik snakte even naar adem toen hij hard bij mij binnendrong maar ondanks dat er geen glijmiddel werd gebruikt was er naauwelijks een pijngevoel . De geilheid liet me meedeinen op zijn stootritme . Jammer genoeg was Kees blijkbaar een liefhebber van vluggertjes en al grommend stootte hij zijn sperma in mijn kutje. Deze dag begon al weer goed dacht ik.

Kees dook ook even onder de douche en ik pakte nog wat koffie . We gingen de deur uit en ik keek toch wat schichtig om me heen . Kees merkte het op en zei "relax meissie, geloof me , niemand herkent je zo " We stapten in zijn busje en daar gingnen we. Zo , eerst maar andere laarsjes en misschien nog wat anders. Welke maat heb je Angela? 43 was mijn antwoord . Hij knikte even. Na een kwartiertje rijden stopte hij en parkeerde zijn auto. Ik stapte uit en Kees sloeg zijn arm om mijn middel. Zijn hand gleed even over mijn kont en bleef daar half op rusten. Zo wandelend liepen we naar een vrij grote schoenwinkel. Bij binnenkomst werd Kees begroet door een stevige man met donker krullend haar Kees stelde me voor 'dit is Angela en zij moet wat laarsjes en schoenen hebben". De man keek me even aan en gaf me een knipoog. Ik bloosde opnieuw en dacht , zou hij het doorhebben. Nadat ik mijn maat gemeld had , zei hij dat hij even in het magazijn moest zijn. Het duurde even maar toen kwam hij met een karretje met dozen terug . Pfff dacht ik dat is nogal wat.

Eerst maar een gewoon paar pumps waarop je normaal op kan lopen , ik heb deze roze , een paar felrode en deze zwarte.Kees gaf aan dat de felrode zijn voorkeur hadden. Blijkbaar vond hij het leuk om de aandacht naar mij toe te laten komen. Niks stiekem , gewoon daar loop je.!!! Goed daarna kwam er een scala aan laarsen te voorschijn. Ik kreeg een paar zwarte dijhoge laklaarsen met een hak van 8 cm. Ik stond er wat wankel op maar Kees zei mij dat ik er wel aan zou wennen.Ik kreeg nog een paar kniehoge rode laarsjes en toen was het tijd voor de highheels.mijn god ik voelde me als een evenwichtkunstenaar op het slappe koord. De verkoper en Kees lachten . Dat wordt  veel oefenen meissie. Alles werd bij elkaar gezet en de verkoper fluisterde Kees wat in het oor , Kees antwoordde "ja natuurlijk man , neem haar maar even mee om de schoenen in het magazijn terug te zetten". Ik dacht  wat krijgen we nou ? Ja zei Kees , misschien kan je hier wel werken ... Ik fronste even en dacht ja ik vind dit toch raar , maar goed ik zei ik help wel even , het maakt niet uit. Met Daan ,zo heette de verkoper, en op mijnfelrode pumps liep ik al heupwiegend mee het magazijn in. De deur viel in het slot en Daan liep het vrij grote magazijn door, ik hobbelde er maar achteraan totdat we een hoek omdraaiden en er een matras tegen de muur aanstond. Zo zei Daan terwijl hij de matras apkte en op de grond legde, we gaan even een stukje betaling regelen schatje. Ik zei , ja maar dat wil ik niet. Hmm en wat wil je er tegen in brengen , stampij maken zodat er meer mensen komen die dan in de gaten krijgen dat je eigenlijk geen meisje betn. Kees was akkoord en hij wacht wel even , Ik heb 50% korting gegeven maar wil daar wel wat voor terug heben , dus hup , rok omhoog broekje omlaag en op je rug daar . Terwijl ik het even liet binnenkomenwas mijn rok al omhoog en mijn broekje al omlaag , een duwtje en daar lag ik op mijn rug. Daan had een stevige pik en hij spuugde gelukkig even in zijn handen en masseerde mijn kutje met eerst een toen twee dikke vingers. Daarna was het tijd voor zijn knuppeltje , Ik leek het steeds lekkerder te gaan vinden. Zachtjes liet hij zijn stevige paal naar binnenkomen en ow het voelde weer geweldig Ik werd goed opgevuld terwijl hij met zijn tong mijn mond openbrak, Automatisch beantwoordde ik de kus en liet mijn tong om de zijne gaan Mijn buik werd samengeknepen door geiligheid . Ik besefte ergens dat ik dit gewoon prettig vond , wat was er eigenlijk op tegen als ik mannen lekker vond en mannen mij lekker vonden?

Terwijl mijn gedachten verdeeld waren kwam mijn focus weer op het neuken te liggen Daan stootte en ik kwam hem met bewegingen van mijn billen tegemoet als hij stootte. Het was dierlijk en toen hij zijn penis terughaalde werd ik omgedraaid en zat in doggystyle voor hem . Het duurde maar even maar toen kwam er een vloed aan sperma  mijn kut binnengolven. Daan keek mij eens aan en zei toen "lang geleden dat ik zo lekker genukt heb schatje, kom maar snel weer eens schoenen halen ". Ik kreeg een handdoekje om de sperma die langs mijn benen begon te lopen op te vangen.Loop maar even mee naar de WC dan kan je jezelf fatsoeneren.
Kees stond met een schuine grijns ons op te wachten. "Zo moppie , klaar voor de volgende ronde ? "
Ik keek hem even aan en moest toch wel terug lachen. "Ja hoor"
Ik gaf Daan een kusje en wuifde even terwijl ik met schoenen beladen aan de hand van Kees de zaak uitliep.

We lopen even langs die tattoeist daar Angela. Ok zei ik en waarom dacht ik.Even verder was er een klein zaakje en toen we binnenliepen kwam er een mooie blonde vrouw naar ons toelopen, Prachtige borsten dacht ik even jaloers toen ik haar halfopen blousje zag. "Hallo" zei Kees , "dit dametje wil graag oorgaatjes" "Dat kan , loop maar even mee".

3639 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.