Nieuwsgierig (deel 1, 2 en 3)

Geplaatst door: chadxx op 08-06-19

Perspectief van een man op bezoek bij een dame - eerste keer - toevoegingen, vragen of interesse? Stuur me een berichtje!


Ik bel bij je aan met een brok in mijn keel en een dosis gezonde spanning luister ik hoe de deur van het slot gehaald wordt. We appen al een tijdje heen en weer en nu ik langs je woonplaats reed kon ik mij niet meer inhouden. “Ben je thuis?” Stuurde ik, en al snel was ik onderweg naar jou. 

Onze appjes waren steeds sexueler van aard geworden en steeds meer wilde ik doen wat jij van mij wilde.. je zocht een speeltje, een toyboy.. en ik wilde dat zijn.

De deur zwaaide open en daar stond je.. in een doorschijnend tuniekje en pumps.. zo sexy als de foto’s die ik al veelvuldig van je had gekregen. Je pakte mijn stropdas en trok mij over de drempel(misschien wel letterlijk) naar binnen. Een korte innige tongzoen laat mijn broek straktrekken... je draait je om en loopt de kamer in zonder iets te zeggen. Volgen dan maar? Ik staar nog even hoe je door de gang loopt(goeie kont!) en doe dan de deur dicht en loop achter je aan.

Als ik de woonkamer in loop zit jij al op een luie stoel in de hoek. Ik loop naar je toe maar als ik jou “stop” hoor zeggen sta ik stil in het midden van de kamer. “Kleed je maar uit” zeg je, “laat dat lichaam van je maar eens in het echt zien”. Ik luister en begin mijn stropdas los te maken. “Die mag omblijven” zeg je.. en ik ga verder met de knoopjes van mijn overhemd.. mijn pantalon.. T-shirt en sokken gaan ook langzaam uit. Ik voel me botergeil en tegelijk ook kwetsbaar.. het helpt niet dat ik jou hoor zeggen “omdraaien”. Uiteraard luister ik en met mijn rug en kontje naar je toe laat ik langzaam mijn boxershort zakken.. naakt sta ik midden in de kamer en ik voel hoe je mij aftast met je ogen... “op je handen en knieën” hoor ik je zeggen, en zonder na te denken zak ik door mijn benen en ga ik op mijn handen en knieën zitten. Mijn rug hol en mijn benen een beetje wijd.. je kan me volledig zien.. dan voel ik hoe mijn 19cm strak overeind staat.. ik slik bij de gedachte dat ik vast geen kant meer op kan nu je hebt gezien hoe geil dit mij maakt.. en misschien wil ik ook nergens anders meer geen :)


“Kruip maar eens hier heen” zeg je. Ik draai mij op handen en voeten om en zie hoe je onderuit gezakt op de stoel zit. Ik zie nog net hoe jij je benen spreid en de stof van je tuniek langs je benen omhoog glijdt.. langzaam begin ik te kruipen, naakt met alleen een stropdas om.. naar jou.. jij die je de hele avond met mij mag vermaken.. en “God knows” met mij van plan bent. Ik kruip door totdat ik tussen je benen zit en mijn neus je slipje aanraakt.. ik kan je ruiken en God wat ben ik geil.. je pakt mijn stropdas en trekt met een hand mijn hoofd omhoog.. je kijkt me aan en lacht.. ik zie uit mijn ooghoeken dat je met je andere hand je slipje naar beneden drukt.. dezelfde hand laat je langs mijn gezocht glijden en ik voel hoe je vingers door mijn haren glijden.. dan voel ik hoe je een vuist maakt.. mijn haren stevig tussen je vingers..


Geen weg meer terug.. 


Met mijn stropdas in je ene hand en mijn haar in je andere weet ik dat ik geen kant meer op kan. Ik weet dat je net je slipje aan de kant hebt geschoven en als Ik mijn hoofd naar beneden zou draaien, zou ik recht tegen een stijve pik aan kijken. Jij was nieuwsgierig... zeg ik tegen mijzelf.. dit komt er van. Als ik voel hoe je mijn hoofd naar beneden drukt sluit ik mijn ogen en geef ik mij over.. ik ben voor jou.

Als ik je pik tegen mijn lippen voel open ik gewillig mijn mond en lik langs je staaf.. kleine likjes naar beneden totdat ik bij de zachte huid van je ballen aan kom. Je smaakt een klein beetje zoutig en je ruikt heerlijk zoet, wat een geile combo.. ik open mijn mond verder en begin je ballen gulzig te likken en af en toe zuig ik zachtjes een bal naar binnen.. ik hoor je goedkeurend kreunen en vreemd genoeg geeft mij dat een warm gevoel in mijn buik en mijn pik steigert door jou aanmoediging.. ik voel hoe je mijn hoofd omhoog trekt aan mijn haren en tegelijk voel ik hoe je met je andere hand je pik tegen mijn lippen drukt.. “nu niet langer treuzelen” zeg je, “tijd om te zuigen”. 
Ik herinner me de talloze berichtjes die we heen en weer hebben gestuurd, waarin je mij steeds weer laat beloven dat ik je lang en diep zal pijpen, dat ik al je aanwijzingen opvolg en dat ik pas stop als jij dat zegt.. ik vraag me af wat ik mijzelf op de hals heb gehaald, had ik niet beter minder grootse beloftes kunnen maken? En de eerste keer pijpen gewoon eens kijken of het iets voor mij is?

Belofte maakt schuld.. bedenk ik mij en open twijfelend mijn mond. Zodra mijn lippen uit elkaar gaan druk jij je pik naar binnen.. voor ik het weet heb ik mijn mond wijd open, wow! Wat een dikke pik bedenk ik mij, zou dat normaal zijn? 
Voor het eerst open ik mijn ogen en zie ik het plaatje voor mij.. ik schrik.. nooit heb je mij een foto van je pik willen sturen, omdat je onzeker was heb ik altijd gedacht. Nu begin ik te twijfelen je het formaat geheim wilde houden om mij niet te ontmoedigen, als ik had geweten wat voor apparaat je tussen je benen had dan had, dan was ik misschien wel weggebleven. Met het topje van mijn pik in je mond schat ik dat ik misschien wel 20 centimeter van je schaambeen verwijderd ben.. dat maakt je pik ergens tussen de 20 en 25 centimeter.. *slik*. En wat is hij dik? Ik moet mijn mond bijna helemaal open houden om met mijn tanden je pik niet te raken.. 
je geeft me geen tijd om mij te bedenken en met de hulp van je hand op mijn achterhoofd zie ik je schaambeen dichterbij komen en voel ik je pik dieper in mijn mond glijden tot hij uiteindelijk tegen het begin van mijn keel aandrukt.. je begint met je heupen op en neer te bewegen en ik voel je pik in en uit mijn mond glijden.. ik dacht dat ik jou moest pijpen maar het lijkt er meer op dat je van plan bent mijn mond.. (en keel) te neuken...

Waar gaat dit eindigen?

Ik neem mij voor mij daar niet druk over te maken, dat merk ik vanzelf wel toch? veel tijd om na te denken heb ik ook niet meer.. je begint je pik steeds een stuk diepen in mijn keel te drukken.. en dan weer terug.. om de volgende keer nog weer een stukje dieper te pushen. Mijn handen heb ik tegen je bovenbenen aan en ik merk dat ik een beetje tegendruk als jij stoot.. nog nooit heb ik gepijpt en nu stoot er een dikke lange pik diep in mijn keel. Dan stoot je je pik helemaal bij mijn mondje naar binnen.. ik voel hoe hij diep mijn keel in gaat. Mijn neus plat gedrukt tegen je schaambeen. je houd mijn hoofd stevig vast en stopt met bewegen.. even houd ik het vol maar ik merk dat ik niet meer kan ademen.. de paniek slaat toe en ik probeer je weg te duwen om die gigantische pik uit mijn keel te krijgen.. maar jij houd vast.. 1 seconde. 2 seconden.. 3 seconden.. 4 seconden.. 5 seconden.. net als ik de paniek echt voel toeslaan laat je los en ik val achterover op mijn kont..geschrokken kijk ik je aan. Ik zie hoe jij naar mij glimlacht.. je geniet van mijn onzekerheid, mijn onervarenheid. je wordt geil van het opzoeken van mijn grenzen en er dan net iets overheen te pushen. ik merk dat ik terug glimlach.. dat kan niet anders dan je aansporen bedenk ik me en ik probeer de glimlach te onderdrukken. 

Je gaat ook op je knieen zitten en pakt mij weer bij mijn haren vast. dan zoen je mij innig. ik voel hoe je tong langs de mijne glijdt.. je volle rode lippen tegen de mijne. ik ruik je heerlijke parfum en god wat word ik hier geil van! met je andere hand pak je mijn pik vast, die staat op knappen merk ik. "wat ben jij een lekker speeltje zeg" fluister je in mijn oor.. ik hijg nog in de jouwe omdat ik bij moet komen van je pik die 5 minuten lang in en uit mijn keel geschoven is. "als beloning zal ik jou eens even verwennen... dan kan je even bijkomen.." hoor ik je zeggen "dat zal je nodig hebben"

Je draait me om zodat ik op wederom op handen en knieën zit maar nu met mijn kont naar je toe.. even doe je niets zodat het mij pijnlijk duidelijk wordt dat hoe ik er bij zit en wat jou uitzicht op mij is. dan voel ik je met je handen mijn kont masseren.. je speelt met mijn billen.. je trekt ze uit elkaar en af en toe krijg ik een tik.. ineens pak je mijn ballen in je hand en knijpt zachtjes.. je hand glijdt door over mijn pik en langzaam begin je mij af te trekken.. gelijk voel wordt mijn hele lichaam warm.. als ik zou willen zou ik nu al kunnen spuiten.. terwijl ik mij in probeer te houden voel ik hoe jij je gezicht tussen mijn billen begraaft en je tong over mijn sterretje gaat. voordat ik het door heb kreun ik het uit. voor jou een aanmoediging om nog een keer flink te likken en in mijn pik te knijpen.. ik ben echt jou speeltje bedenk ik mij, je probeert me zo geil mogelijk te krijgen zodat ik nergens meer nee tegen zeg. en ik vind het heerlijk. steeds weer lik je mijn sterretje terwijl je nu met twee handen mijn pik aan het aftrekken bent.. ik merk dat ik met mijn heupen begin te bewegen omdat je niet snel genoeg gaat. jij merkt dat ook en nu houdt jij je handen helemaal stil.. geil als ik ben ga ik grotere bewegingen maken en neuk ik je handen.. mijn kontje naar achteren drukkend om je tong tegen mijn sterretje te houden. Hoe moet dit er uit zien bedenk ik mij, op handen en voeten mijn kont tegen je tong te rijden en mijn pik in je handen duwend om maar van dit heerlijke gevoel te kunnen blijven genieten. je houd me zo op het randje tussen klaarkomen en genieten en ik sloof mij uit om er overheen te komen. net als ik denk dat ik er bijna ben.. je tong inmiddels in mijn kontje.. houd je op.. 

Je drukt mijn benen verder uit elkaar en met je hand druk je mijn bovenlichaam naar beneden totdat ik met mijn borst en gezicht op de grond lig. Ik besef mij wat er nu gaat gebeuren en ik kan eerlijk gezegd niet wachten.. ik voel hoe je mijn billen uit elkaar trekt en ik voel hoe jij die dikke pik van je tegen mijn sterretje aanzet. ik hoor hoe je een flesje open maakt en ik voel een koude vloeistof over mijn kont vallen. "gelukkig"denk ik.. flink wat glijmiddel. Ik heb wel eens met speeltjes geëxperimenteerd maar nog nooit met iets dat in de buurt komt van die dikke 25 cm van jou. je smeert je pik in met glijmiddel terwijl je het topje door mijn bilnaad laat glijden.. af en toe druk je tegen mijn sterretje met je pik maar die geeft nog niet mee. "mmm dit geile strakke kontje van je ga ik eens even oprekken". "van maagd naar neuksletje ga je vandaag". "wil je door mij geneukt worden?" vraag je mij.. "ja" zeg ik. "vraag me dan of ik je wil neuken?"zeg je. "wil je mij neuken?" vraag ik braaf.. *pets* een harde klap op mijn kont. "smeken" zeg je alleen nog. "alsjeblieft neuk me" zeg ik twijfelend.. * pets* nog een harde klap. "overtuig me" zeg je. nog een paar keer probeer ik het en steeds is het niet goed genoeg voor je en krijg ik een flinke tik op mijn kont.. dan wordt ik ongeduldig... ik ben geil en kan niet langer wachten.. "alsjeblieft stop je pik nou in mijn kontje.. alsjeblieft ik wil weten hoe het is om geneukt te worden" kreun ik. dat is waar je op gewacht hebt.. mijn complete overgave.. ik voel hoe je pik harder tegen mijn kontje drukt en langzaam begint hij naar binnen te glijden.. dan komt hij niet verder.. mijn kontje is te strak.. "ontspan"zeg je.. en ik probeer dat.. je drukt steeds harder maar mijn sterretje geeft niet toe. het lukt me niet om te ontspannen.. ik heb dit ook nog nooit gedaan? 

Ik voel hoe je flink tegen naar voren leunt en je pik drukt hard tegen mijn sterretje. dan ineens *pets* een harde tik op mijn kont. harder dan alle vorige tikken. Ik schrik er van en even vergeet ik je pik die tegen mijn kontje drukt waardoor hij ineens helemaal naar binnen schiet.. je hele 25 cm druk je ineens naar binnen toe in dit moment van onoplettendheid.. met twee handen op mijn heupen stoot je door tot jou heupen tegen mijn kont aan klappen.. ik kreun het uit... dit had ik niet verwacht.. een velle pijnscheut door mijn lichaam maar op de een of andere manier weet ik vol te houden en te blijven liggen. zo blijf je even wachten.. met je nagels ga je over mijn rug en door mijn haar, zachtjes om mij op mijn gemak te stellen.. "braaf..." zeg je "dat hebben we vast gehad".. mijn kontje ontmaagd door één stoot van een monster pik.. zo had ik het mij niet voorgesteld.. maar veel tijd om daar over na te denken geef je me niet want ik voel hoe je langzaam je pik terug begint te trekken.. nog steeds doet het pijn maar gelukkig niet zo veel als net. het lijkt een eeuwigheid te duren voordat jij je pik helemaal naar achter hebt gehaald en ik voel hoe je hem weer langzaam terug naar binnen schuift.. ik kreun van het ongemak maar volgens mij vind je dat alleen maar geil.. met mijn hand pak ik een kussen van de bank die naast ons staat en daar bijt ik stevig in.. dit is niet het moment om mij te laten kennen.. "mmmm een volhouder.. daar houd ik wel van". met je handen trek je mijn heupen naar achteren.. "doe jij het werk maar even" krijg ik als opdracht. langzaam begin ik naar achteren te duwen en dan weer naar voren.. dat ik fijn om zelf even het tempo te kunnen bepalen.. in... en weer uit.. in.. .en weer uit.. zo rijd ik een poosje op je pik en ik voel hoe ik begin te ontspannen.. de pijn verdwijnt langzaam en maakt plaats voor een geil gevoel.. ik voel mijn pik steigeren terwijl ik steeds enthousiaster op je pik begin te rijden.. jij merkt ook dat de eerste schrik voorbij is en begint zelfs een beetje te kreunen als ik mijn kont naar achteren druk over je grote pik. ik merk dat je gekreun wat met mij doet.. ik wordt er geil van en het moedigt me aan. ik begin sneller te rijden... "mmm nu ben je echt een neuksletje."zeg je.. 

Ik voel hoe jij nu ook weer begint te bewegen.. met mijn heupen in je hand trek je mij tegen je aan terwijl je naar voren stoot. elke keer kletsen je heupen tegen mijn kont.. "ooh ja" kreun ik.. de pijn heeft helemaal plaatsgemaakt voor een heerlijk vol gevoel.. met elke stoot voel ik een warme golf door mijn lichaam gaan.. ik geniet er met volle teugen van om jou speeltje te zijn.. jouw neuksletje.. steeds harder begin je te stoten en met elke stoot gaat er een schok door mijn lichaam. steeds weer haal jij je pik er bijna helemaal uit om hem vervolgens weer helemaal naar binnen te rammen.. mijn borst schuurt over je tapijt bij elke stoot en ik geniet van alles. Dan voel ik je handen in mijn haar.. je trekt mij aan mijn haren omhoog tegen je aan.. met mijn rug gekromd om mijn kontje naar achteren te houden voel ik je zoenen in mijn nek... "geil sletje" fluister je in mijn oor.. "ik neuk je net zo lang tot ik je kontje helemaal vol spuit" .. "ja neuk me, neuk me harder alsjeblieft" stamel ik uit.. dat laat jij je geen twee keer zeggen.. je duwt mij weer terug met mijn gezicht op de grond.. met een hand tussen mijn schouders en de ander op mijn heup begin je op volle kracht te pompen... Dit is meer dan ik verwacht had en ik kreun het uit. 90% genot en 10% pijn.. god wat geil.. ik voel je heupen op hoog tempo tegen mijn kont aan knallen en ik besef mij dat ik met beide handen mijn billen uit elkaar trek.. wanneer heb ik dat besloten? ik hoor je kreunen en voel je pik nog harder worden.. mijn god... je gaat zo mijn kontje volspuiten.. mijn kontje dat 10 minuten geleden nog maagd was en nu zo wordt volgespoten door een 25 cm monsterpik.. je stoten worden nog harder en sneller... ik kan het niet meer beschrijven wat ik voel.. uit alle macht probeer ik vol te houden.. mijn kont naar achter te duwen.. mijn billen nog wijder open.. luid kreun je terwijl je steeds opnieuw je pik bij mij naar binnen ramt.. je pik steigert in mijn kontje en ik voel een warme stroom naar binnen spuiten.. nog een paar stoten en dan zak je over mijn heen.. je pik die langzaam zacht wordt diep in mijn kont begraven.. ik voel hoe je zaad langs mijn dijbenen naar beneden druipt.. mijn billen in de schraal van je spanken en mijn sterretje gloeit.. wow wat een gevoel.. 

Dan sta je plots op en je dikke pik glijdt uit mijn kontje en ik voel hoe die weer langzaam samentrekt.. je zaad loopt in een golf uit mijn kontje. je loopt de woonkamer uit en laat mij hijgend achter op de vloer.. helemaal buiten zinnen. ik moet hier wel een minuut hebben gelegen als je weer terugkomt en een glas water naast mij neer zet.. "hier drink op, ga even douchen en rust wat uit", over een half uurtje is het tijd voor de volgende ronde.. 

Knetter geil en uitgeput ga ik zitten en drink je water op.... ronde 2?!? denk ik

3419 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.