Grootte droom uitgekomen

Ik was zoals bijna iedere week aan het feesten op een feestje in de stad. Ik was weer op ''jacht'' zoals gewoonlijk op mooie dames. Ik vond een dame en ze zag er super uit we kletsten wat en van het een kwam het ander een kusje,...

Ze vroeg of ik haar naar huis wou rijden en vond dat geen probleem. In de auto wou ze nog stoppen op een afgelegen parking ik wist al wat er ging gebeuren en vond dit dik oké.

De zetels naar voor, naar de achterbank verhuizen en eerst wat voorspel. Ze deed men rits open, knoop los en begon me te pijpen ik vond het heerlijk. Zoals ik een gentlemen ben wou ik haar ook beffen ik deed haar korte rokje naar boven en vond een verassing.
Eerst wist ik niet wat te doen, maar dan besefte ik: hier denk ik aan als ik masturbeer aan een lekker shemale. Ze vroeg of in het oké vond en zij vol moed JA.

Ik begon haar te pijpen ohh heerlijk vond ik het. Ze vond het genoeg en wou dat ik haar anaal pakte, ook dit vond ik dik oké. Het voelde allemaal zo natuurlijk aan, ik hield er echt van.
Ik was klaargekomen en zij ook, we deden onze kleren weer aan en reden naar haar huis. Ze vroeg of ik nog een koffie wou drinken. Ik wist dat dit een 2de ronde betekende. Ik twijfelde geen seconde en ging mee naar haar appartement. Nu waren de rollen omgedraaid, in werd anaal genomen door haar weer allebei klaargekomen heerlijk.

Ik bleef slapen voor de nacht en werd heerlijk wakker naast haar ze zag er zo prachtig uit. We hielden nog een korte ochtendsekssessie en namen afscheidt. Natuurlijk nummers uitwisselen om nog contact te houden. 
Zo gezegd zo gedaan nog steeds contact met haar en spreken wekelijks af. Ooh heerlijk ik hou er echt van...

3008 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.