Echte vriendschap

Geplaatst door: natascha12 op 27-06-19

Echte vriendschap

Het is nu te warm buiten en ik zit achter mijn bureautje, in een lekker luchtig lingerie setje, mooie zelf ophoudende kousen aan, high heels natuurlijk, en een heerlijk zacht rood satijnen kimono.

Rechts op mijn schermpje zit ik naar een filmpje te kijken van vrijende crossdressers, zo lekker geil om te zien, maar nog beter  natuurlijk om zelf te doen., maar dit terzijde.

Ik heb vorig jaar begin oktober iets meegemaakt wat ik voor geen goud had willen missen, tenminste zo denk ik er nu over.

Het was begin oktober vorig jaar, ik was een keer lekker vroeg thuis en ik besloot om als Natascha ergens een stukje te gaan wandelen.  Mezelf lekker opgetut, in de auto naar een natuurgebied in de buurt gereden en daar lekker gewandeld. Ik had hoop dat ik daar nog iemand tegenkwam waarmee ik eventueel lekker kon spelen, maar helaas was dat niet het geval en na een uurtje besloot ik weer naar huis te gaan, een filmpje opzetten, wat toys erbij en een paar lekkere uurtjes te hebben.

Ik liep terug naar de auto, er stond naast mijn auto een auto van een garage bedrijf uit de buurt geparkeerd, maar er was verder niemand te zien en ik naar huis.

Was net binnen toen de telefoon ging, het was Andy, een hele goede vriend van me, al sinds de kleuterschool. We hadden al heel wat meegemaakt samen, maar hij wist niet dat ik af en toe Natascha was, dit kon ik gelukkig goed geheim houden. Hij vroeg me of ik zin had om zaterdagavond een biertje te komen doen, want hij was alleen thuis. Dit wist ik al want mijn vrouw zou met zijn vrouw een weekendje weg gaan, dus no problemo Andy, ik kom gezellig een biertje happen bij je. Oke zei hij, kom lekker vroeg dan kunnen we ook nog ff lekker eten, dan maak ik wel wat lekkers. Ik wist dat hij goed kon koken, dus dat was geen probleem.

Het was rond een uurtje of vijf die zaterdag en ik ging op weg naar Andy. Hij woonde bij mij in de stad dus ik was er zo. Hij deed de deur open en er kwam al een geur van een lekker indisch gerecht naar buiten. Zo zei ik, lekker Indisch. Yep zei hij, ga al vast maar aan tafel zitten, pak ik alvast een biertje voor je, dan kom ik er zo aan met het eten.

Ik ging aan tafel zitten en begon lekker mijn biertje te drinken, ondertussen beetje kletsen met Andy over van alles en nog wat. Ondertussen keek ik wat rond en zag dat er op de bank een mooi lingerie setje lag, een mooi satijn rode bh afgezet met zwart kant, een bijpassend slipje of string, dat kon ik niet zien en een paar kousen met rode kanten band. Ook lag er een blouse en een rok. Ik dacht, nou dat is Antoinette, de vrouw van Andy, zeker vergeten op te ruimen.

Andy kwam met het eten aanlopen en we begonnen lekker te smullen, nou mensen dat was me toch een partij lekker, heerlijk gewoon.

Na het eten gingen we op de bank zitten, wacht even zei Andy, zal ik eerst die rommel van het vrouwtje eens opruimen, ze laat alles slingeren en lachend gooide hij die spullen over de stoel van de eettafel.

Ik moet je iets vertellen of eigenlijk iets vragen zei hij tegen me en hij liep naar de tv toe en stopte er een USB stick in.

Dat kan zei ik en hij starte een video die op de USB stick stond. Hij ging op de stoel zitten en de video begon te spelen. Tot mijn grote verbazing zag ik mijn auto op de video staan en in de verte zag ik dat ik er aan kwam lopen. Verdomme dacht ik, wat is dit nu, nu besefte ik dat Andy ook bij het natuurgebied geweest moest zijn. Ik begrijp alleen niet waarom ik hem niet gezien heb. Daar zat ik dan, bij mijn allerbeste vriend, die van niets wist en die een filmpje draaide waarop ik als Natascha te zien was. Ik wist niets te zeggen en ik voelde dat ik giga rood begon te worden, ik kon wel door de grond zakken, wat schaamde ik mezelf zeg. Mooi he, zei Andy en ik haalde mijn schouders maar op, wat moest ik toch doen. Ja zei hij, ik kwam je tegen, ik zag dat het jouw auto was, maar er zat een mooie dame achter het stuur, dus ik dacht, he dat is Kees zijn auto en er zit iemand anders in. Dus ben ik bij de rotonde omgedraaid en ben de auto maar gevolgd tot aan het natuurgebied. Daar zag ik dat de auto stopte en er een dame uitstapte. Ik ben ook maar even blijven wachten tot ze weer in de auto stapte en toen zag ik eigenlijk pas dat jij dat was.

Heb hier best wat mee gezeten, liet Andy weten, mijn beste vriend die als meisje rond loopt. Dit had ik dus echt never nooit niet verwacht. Lachend voegde hij er aantoe: En het was nog een mooie dame ook.

Ik probeerde wat te zeggen, maar ik kreeg geen woord uit mijn strot. Ja nu zit je daar he maatje, wat moeten we hier nu mee, vroeg hij. Ja weet ik veel, zei ik, ik hoop dat je het niet erg vind, want onze vriendschap is al zo oud en ik wil je niet als vriend verliezen, dus Andy vergeef me.

Nou Kees, ik vind het eigenlijk best spannend. Daarom heb ik je ook gevraagd om naar me toe te komen vanavond want ik wil je eigenlijk eens als vrouw bewonderen zonder dat er pottekijkers bij zijn. Vandaar ook die kleren van Antoinette, ik wil je vragen om ze eens voor me aan te trekken, zodat ik kan zien hoe jij als vrouw van dicht bij bent. Ik wist niet wat ik hoorde en ik knikte van ja, moet ik er dan zo vrouwelijk mogelijk uitzien vroeg ik en hij zei dat hij dat het liefste zou zien. Ja maar ik heb helemaal geen opmaak spullen en pruik en zo bij zei ik. Dat is niet erg, trek die kleren van Antoinette maar aan en dan zien we wel.

Ik was eigenlijk best een beetje opgewekt nu en ik stelde voor om die kleren even mee te nemen, dan naar mijn huis toe te gaan en mezelf dan mooi maken en er voor zorgen dat ik er dan op en top uit zou zien. Ik zou hem dan even een belletje geven en dan kon hij naar mij toe komen. Nee ga maar lekker jezelf optutten en zo, maar dan kom je gewoon naar hier zei Andy. Ok knikte ik en stond op.

Nog bedankt dat je het niet erg vind zei ik tegen hem, daar zijn we vrienden voor zei hij terug.

Ik greep de spullen van Antoinette van de stoel en liep naar de deur, tot zo, zei ik en ik ging naar mijn auto.

Ik naar huis gereden en aldaar dacht ik er over na hoe het zou zijn om mezelf als Natascha voor te stellen aan Andy. Ik was allang blij dat hij niet boos op me was. Ik besefte dat ik niet wist hoe de avond zou eindigen dus ik besloot om maar even onder de douche te gaan, mezelf helemaal lekker glad te scheren( dit vond mijn vrouw trouwens ook nooit een punt, sterker nog ze vond dat veel lekkerder) en mezelf ook intiem goed te reinigen.  Daarna de lingerie aangetrokken van Antoinette, de blouse en rok pasten niet, dus heb ik maar een mooie satijnen blouse en mooie strakke zwarte korte rok van mezelf aangedaan, van mezelf een paar mooie glanzende kousen en een paar mooie pumps met hak van 12 cm. Daarna mezelf mooi opgetut, mijn langharige pruik op. En voila daar stond Natascha.

Ik Andy gebeld dat ik er aan kwam en hij gaf aan dat hij niet kon wachten om me te zien. Mijn handtas gepakt, mooie winterjas aan en hup naar de auto.. Die staat gelukkig bij mezelf op het pad, de buurt kan dus niet zien dat ik als vrouw weg ga. Tegenover mij is een vijver dus.

Ik naar Andy, daar aangekomen liep ik als dametje naar de deur en belde aan. De deur ging eigenlijk gelijk open, Andy stond me dus al op te wachten. Hij zei, zo mooie dame met wie heb ik het genoegen. Met Natascha zei ik en hij zei kom maar verder hoor Natascha. Zal ik je jas even aannemen, ik keek verbaasd om. Andy lachte en pakte mijn jas vast. Ik trok hem uit en liep naar de kamer.

Ga maar zitten, zei hij, schenk ik wat te drinken in. Wat lus jij? Geef maar een bacootje zei ik en ging op de bank zitten. Even later kwam Andy binnen, zette het glas op de salontafel en kwam naast me zitten.

Word vervolgd

2322 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.