Teleurstelling, maar toch een fijn gevoel

Geplaatst door: marloestv op 19-08-19

Het was wel spannend, voor de tweede keer in mijn leven naar Sameplace in Amsterdam.

Nadat ik mijn wimpers alvast thuis had opgedaan, me had gekleed in een wetlook minijurkje met zwarte panty ben ik op pad gegaan. Omdat ik me voor mijn buren niet durf te tonen heb ik over alles mijn trainingsbroek en een jas gedaan, zodat alleen iemand die me van dichtbij zou zien door zou hebben dat ik die wimpers op had en dus van plan was om uit te gaan. En door de jas vielen mijn borsten ook niet meer zo op. Onderweg op de snelweg elke keer als ik iemand inhaalde of ingehaald werd mijn hand voor mijn voorhoofd, zodat niemand mijn wimpers zou zien. Spannend, opwindend en een beetje eng was dat….

Aangekomen in Amsterdam loop ik naar de portier en die vertelde me dat ik beter na ongeveer een half uurtje terug kon komen omdat de verhouding man-vrouw-tgirl op dat moment een beetje scheef liep. Mocht ik weer terug naar mijn auto, langs dat restaurantje en met de kans op andere voetgangers die het zouden zien. Eng, maar ergens ook wel weer opwindend.

Na een half uurtje terug en toen werd ik wel binnen gelaten. Masker op, lippenstift op, hakken aan, trainingsbroek en jas uit en gaan! Ik was de enige tgirl en dat is toch wel jammer…..colaatje gedronken, maar eigenlijk met niemand echt gepraat. En zomaar een rondje lopen op die enorme hakken is toch ook een beetje veel van het goede als het geen echt doel heeft. Het ging me niet om de seks (juist niet), maar om leuke contacten op de doen, maar ja, als je geen aanspraak hebt houdt het een beetje op. Dus na een uurtje afgerekend, hakken uit, trainingsbroek en jas weer aan en terug naar de auto.  Toen ik in de auto zat kwam ik er achter dat ik mijn wimpers en lippenstift nog op had.....:-) en niemand heeft het gezien of me er op aangesproken.

Eenmaal onderweg bekroop me iets van: ze kennen me toch niet, kan mij het schelen; dus trainingsboek uit, jas uit en als vrouw verder rijden. Dat voelde zo onwijs lekker en bevrijdend! Alleen had ik mijn masker wel afgedaan (dat is een latex hood, daar zouden mensen van schrikken). Ik had al wel nagedacht over leuke sneakers voor tijdens het rijden en die stonden heel leuk onder dat jurkje (al zeg ik het zelf). Omdat ik toch het gevoel had dat het een beetje een vruchteloze avond was, ben ik op een parkeerterrein gestopt en heb ik in de auto tgirl.nl opgezocht om een beetje te chatten, en eigenlijk was ik op zoek naar een date. Dit liep allemaal niet lekker, maar heb wel leuke chats gehad. Stond ik daar in mijn autootje, met mijn wetlook jurkje en alles, op een parkeerterrein! Het gevoel is heel vreemd, want het voelde als heel normaal dat ik daar in dat jurkje zat.

Uiteindelijk naar huis doorgereden en op een verlaten terreintje bij mij in de buurt toch even uit de auto gestapt omdat ik wilde voelen hoe het voelt om in panty en met jurkje over straat te gaan. Weer zo’n enorm vrij gevoel en het voelt als heel normaal….maar niet voor de buren! Onderweg naar huis mijn jas aangedaan, maar omdat het laat was niet mijn trainingsbroek en gewoon de gok genomen dat de buren niet zouden zien dat ik in een panty en minijurkje liep. Mijn borsten werden wel voldoende afgeschermd door mijn jas….

Wat een boel moeite voor Sameplace en ik hoop echt dat de volgende keer meet tgirls aanwezig zullen zijn, maar de terugweg en de thuiskomst maakten veel goed.

Mocht iemand een leuke plek weten om als tgirl vrij te kunnen zijn, waar ook meer tgirls aanwezig zijn, dan houd ik me van harte aanbevolen, ik heb de smaak te pakken!

Kus,

Marloes

1817 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.