Mijn oude schoolvriend

2 weken geleden kwam ik een oude schoolvriend (Fred) tegen in de kroeg. We raakte aan de praat en de tijd ging zo snel dat we nog lang niet uitgepraat waren toen de kroeg ging sluiten. Ik stelde voor om het gesprek bij mij thuis voort te zetten.

Bij mij in mn huis ging hij op de bank zitten en ik haalde nog wat biertjes uit de koelkast. Toen we er nog een paar op hadden moest ik ff naar de wc. 

Ik kwam terug de kamer in en daar zag ik Fred zitten met een bhtje in zn hand, wat hij naast de bank had gevonden. Aangezien ik nu geen relatie had, vond hij het vreemd een bh aan te treffen. 

Na lang aan dringen van Fred vertelde ik hem mijn geheim: dat ik me graag verkleed ald vrouw en dat ik ook op mannen val. Fred deed er niet moeilijk over, het wond hem wel op en vertelde dat hij een onderdanig vriendje heeft gehad dat hem heerlijk pijpte als Fred zin had. 

Nu hij mijn geheim wist moest ik me maar eens verkleden zodat hij me kon keuren. Ik klede me uit en deed een bh met vulling aan een  een stingtje pantys een kort rokje er over heen en een topje aan. Ik kon aan de bobbel in Fred zn broek zien dat het hem opwond! 
Ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten op de bank. Zijn hand ging over mijn benen en onze lippen vonden elkaar. Mijn hand ging over de bobbel in zijn broek, deze was heerlijk hard. De knopen van zijn spijkerbroek waren zo los zodat ik met mn hand zn boxer in kon om zijn heerlijke pik te voelen. Onder tussen speelde fred met mijn klitje, die ook al heerlijk hard was geworden. 
Fred stond op van de bank en commandeerde mij om hem helemaal uit te kleden. Ik moest mijn kleren aan houden. Hij ging weer zitten en ik moest op mijn knieen tussen zijn benen op de grond gaan zitten. Jij bent een geile pijpslet en dat ga je nu bewijzen, pijp me lang en diep zei hij. Ik nam zn eikel in mijn mond en likte er aan, ik proef het voorvocht al. Hhhmmm heerlijk, likt zn lekkere pik aan alle kanten en naam 1 voor 1 zijn ballen in mijn mond en zoog ze heerlijk naar binnen. Nu via zn heerlijke stam weer naar boven waar ik mn mond weer om zijn eikel sloot en met mijn tong rond zijn eikel ging. Aan het gekreun van Fred kon ik horen dat hij het heerlijk vond.
En nu pijpen hoer zie hij. Lange halen ik wil klaar komen. Ik pijpte als of mijn leven er van af hing. Lange halen in uit mn mond. Aan zij gekreun hoorde ik dat Fred ging komen, zn pik schokte in mijn mond en hij spoot zn zaad in mijn mond. 5-6 stralen mijn mond zat lekker vol. Slikken slet zei hij. Ik slikte alles door. Voor het eerst van mn leven zaad geslikt hhhm. 
Ik moest Fred zijn pik schoon likken.
Omdat je zo goed je best hebt gedaan, mag jij jezelf lekker aftrekken voor mij zei fred. Ik was zo geil geworden deed mn rokje omhoog en mn string opzij. Pakte mn klitje en begon te trekken. Fred vond het een geil gezicht om een hoer te zien trekken. Toen ik bijna klaar kwam pakte Fred een leeg chipsbakje van tafel en zei hier moet jij in spuiten. Ik kwam klaar en spoot alles in het bakje. Dat was een geil gezicht zei Fred en nu dat bakje leeg drinken hoer. Ik dronk met liefde het bakje leeg en likte het schoon.

Fred stond op en kleden zich aan met en kus namen we afscheid en hij zei: ik heb weer een nieuw hoertje gevonden. Als ik geil ben en zin heb bel ik je. Zorg dan dat je klaar voor me zit in je geile kleertjes. Een hoertje ben je en zo ga ik je gebruiken!

Misschien zijn er nog meer mannen zoals Fred, die zin in mij hebben reageer en we hebben zo snel mogelijk een date. 
Kus

2892 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.