Hakjes2

Geplaatst door: highheels01 op 03-09-19

Op een avond kwam mijn sexy buurvrouw vragen of ik haar nieuwe dvd speler wilde komen aansluiten.

Dat was op een paar minuutjes gefikst, en ik vroeg haar om een filmpje om te testen of alles correct werkte. Vanuit een andere kamer riep ze in welke kast de films stonden. Ik trok die kast open en er stond een hele reeks pornofilms in. Ik duwde er eentje in de dvd speler. Het was een geil sm filmpje. Ineens kwam de buurvrouw binnen volledig in latex gehuld en super hoge naaldhakken. Mijn lul stond meteen zo stijf als maar kan. Vind je dat mooi ,vroeg ze. En of ; zei ik. Kom dan maar eens mee bedeelde ze.
Ik moest op bed gaan liggen terwijl ze van alles uit haar kleerkast haalde. TREK  DIT MAAR AAN bedeelde ze. Ja maar ze ik, dat zijn vrouwenkleren. Maakt niet uit , aantrekken!!

Ik trok een paar ragfijne nylons over mijn benen, een rokje een bh en een blouse. Nu zal ik van jou eens mijn hoer maken zei ze. Ze begon me te schminken en een pruik moest ik ook op. Zo, ga nu terug op bed liggen! Ze schoof een paar hooggehakte pumps aan mijn voeten. Ze bond ma vast op bed. Ook rond mijn lul wond ze touw. Het deed eigenlijk aangenaam pijn. Ben jij al in je kontje geneukt, vroeg ze. Nee natuurlijk niet zei ik. Dan gaat daar verandering in komen lachte ze. Ze haalde een zwarte dildo tevoorschijn en staarde die met glijmiddel in. Eerst stak ze haar vinger in mijn kontje. Doet dat pijn ? Ik zei nee. Ok, dan nu het grotere werk. Voorzichtig schoof ze de dildo naar binnen. Wat een raar, maar opwindend gevoel was dat! lekker? Ik kreunde van ja. Toen duwde ze hem volledig naar binnen. Nu mag jij mijn kut likken, omdat je zo braaf bent hoertje. Ik begon aan haar mooi glad kutje te likken alsof mijn leven ervan afhing. Ze nam mijn pik in haar mond en beet er zachtjes in terwijl ze het touw strakker trok. Z zei ze , nu ga ik eerst een foto van jou nemen. Toen dat gebeurd was ging ze op mij zitten en schoof mijn pik bij haar binnen. Volgende keer neuk ik jou zei ze....

3200 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.