De ontvoering (deel 1: de fantasie)

Geplaatst door: travsaskia op 08-09-19

Dit keer een verhaal in twee delen. Het eerste deel is hetgeen ik momenteel in mijn hoofd bedenk over hetgeen in deel 2 mogelijk werkelijkheid zal zijn geworden. Deel twee - dus de werkelijkheid - verschijnt vrijdag. Als alles goed gaat.


Even een stukje voorgeschiedenis. Ik bezocht vele jaren geleden een commercieel Meesteres, die gespecialiseerd was in travestie. Zij wist bij mij de juiste snaar te raken. Niet alleen qua fysiek klaarkomen, maar vooral ook geestelijk. De prijzen waren hoog, in de jaren voor de crisis kon ik dat makkelijk betalen, maar daarna werd dat aanzienlijk lastiger. Ik gaf mijn gezin de voorrang die het verdiende en ik moest mijn gevoelens gewoon maar een plek geven.


Op tgirl.nl en ook nog op een paar andere sites getracht in contact te komen met dominante TV’s. En links en rechts ook geprobeerd met vrouwen in contact te komen, waarbij ik de inschatting maakte dat zij de dominante vorm van een vrouw zouden vertegenwoordigen en mogelijk lol zouden hebbben in het domineren van mij als man in mijn vrouwelijke rol. Het mocht allemaal niet lukken, ondanks de soms leuke contacten. Eén mogelijke TV vriendin aan overgehouden. Maar we zijn beiden (helaas) onderdanig. Maar het is wel een fijn contact.


Ik heb nu toch maar weer besloten een commercieel Meesteres te zoeken om met mijn behoeften in de combinatie van travestie en BDSM te spelen. Aanvankelijk dacht ik aan de Meesteres van vele jaren geleden, maar besloot toch eerst ‘elders’ te zoeken. Een profiel op een bekende website op dit gebied beviel me en zocht telefonisch contact. Ik zou eerst langs moeten komen om kennis te maken en mijn wensen kenbaar te maken. Mijn fantasie heb ik besproken (hierover later meer), maar voordat het zover was, moest ik toch eerst door een keuring tijdens een proefsessie. Ik zei dat ik maskers, bondage, elektro en ademrestricties heerlijk vond. Ik verscheen als slet, mooi opgemaakt, in een zentai pak, cup F borten, langharige kastanjeblonde pruik en laarsjes. En dat kon meteen haar goedkeuring wegdragen. De sessie was een succes, zij vond het leuk, keurde me goed en ik genoot van zowel geestelijke als lichamelijke genoegdoening. Wat was dat heerlijk in vergelijking tot al die jaren letterlijke onthouding op dit gebied. Ondanks wandelingen als Saskia, zelf spelen met elektro en af en toe een ontmoeting met de TV vriendin in de buurt. Dat laatste zal zeker blijven, al zou het maar zijn om ervaringen te delen. En wie gebeurt er nog eens iets bijzonders.


Fantasie


Toch heb ik gemerkt dat mijn fantasieën steeds verder gaan dat alleen travestie en ‘gewone’ SM, zoals ik dat tot nu toe kende. Met de eerste Meesteres was ‘buiten spelen’ buitengewoon opwindend en gaf mij veel genoegen. Exhibisionisme en Sakia gaan hand in hand. Maar ik durf zelf niet al teveel. Wandelingen nooit ver vanaf mijn auto, altijd opletten op groepjes mannen (ik val niet op mannen (ik ben ‘lesbisch’) en zeker niet op echt gevaarlijke mannen), dus echt een genot was het nooit. De uiteindelijke climax zat doorgaans in het bellen van zo een ’06’ dame met een beetje kinky inslag, maar ook dat begon me tegen te staan. Ik wil de slet zijn onder strenge begeleiding, aangelijnd worden, vernederd worden en vastgebonden op een plek waar lesbische vrouwen mij zouden kunnen gebruiken voor hun genot. Veel gevraagd? Dat zeker, maar wat zou ik dat graag willen.


De ‘nieuwe’ Meesteres stemde vorige week toe in een buitenspel voor komende donderdag. Ik moet toegeven dat ik nu angstige gevoelens heb, maar tevens gevoelens van opwinding. Ik zei tegen Haar dat ik als het ware ‘ontvoerd’ zou willen worden. Ik zou instructies krijgen om ergens op een afgesproken tijdstip te staan in een door haar gewenste outfit en dat ik verder niet zou weten wat er zou gaan gebeuren. Eng? Zeker. Maar er is een basis van vertrouwen na ons gesprek tijdens de eerste sessie. Ik vertrouw erop dat zij snapt waar mijn wensen liggen. Dat gevoel kreeg ik wel tijdens de eerste sessie. Garantie? Niet, dat niet.


De afspraak is om half acht komende donderagavond, de Meesteres wil niemand tot last zijn in de openbare omgeving. De sessie zou drie uur duren. Toen ik gisteren om half negen naar buiten keek, vond ik het al flink donker en voelde ik ook een zeker angst in me opkomen. Midden in de nacht word ik met  een stijve ‘klit’ wakker. Ik heb dan altijd mij bh aan, doorgaans met mijn wat kleiner cup C borsten en een bodystocking. Mijn vrouw weet van mijn travestie bestaan en laat mij mijn eigen gang gaan. Maar we hebben ook afgesproken dat ik lang niet alles meer zeg wat ik doen. In de loop der jaren zeggen we eigenlijk niets meer tegen elkaar op dat gebied. Maar ze weet dat ik het nodige doe.


Donderdag moet ik dus ergens om half acht gaan staan. Geen idee waar, geen idee in wat voor outfit. Tijdens de eerste sessie zei ze wel dat ik toegankelijk moest zijn…… Raden wat dat dan betekent. Ik zei in alle onnozelheid dat ik wel nieuwsgierig was naar het gevoel van een echte lul in mijn kutkontje. Die uitspraak maakt me nu wel een beetje angstig. Maar ook nieuwsgierig. Ook zei ik dat ik een drielaags hoofdbondage met folie, ducttape en een latex masker spannend zou vinden.


Niet onbelangrijk is dat ik tijdens het telefoongesprek voor het maken van de afspraak zei dat ik de Hush vibrator had gekocht, op afstand te bedienen met de app Lovense Remote. Ze installeerde de app en egon meteen met de vibrator te spelen. Ze vond het geweldig en zei dat ik de buttplug pas donderdagochtend weer mocht indoen en moest wachten op nadere instructies via de app. Ik kijk dus ontzettend vaak, maar de Meesteres maakt het dus spannend.


Meer heb ik tot nu toe niet gehoord. Vrijdag dus het verhaal over hetgeen echt zal zijn gebeurd. Als er tenminste niet iets tussenkomt. Je weet maar nooit.


Saskia.

3351 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.