Echte vriendschap deel 2

Geplaatst door: natascha12 op 09-09-19

Echte vriendschap vervolg,

 

Enige maanden geleden heb ik hier een brief geplaatst, de titel was echte vriendschap. Ik heb er toen word vervolgd onder gezet, dus vandaar. Wil je het hele verhaal weten lees dan eerst het eerste deel. Enfin ik was dus als Natascha naar Andy toegereden, aangebeld en zat ondertussen op de bank met een bacootje voor me. Andy had ook een bacootje genomen en kwam naast me op de bank zitten. Zo Natascha, zei hij lachend, vertel maar eens wat over jezelf. Nou toen heb ik mijn goede vriend verteld dat ik van kinds af aan al travestie gevoelens had en dat ik toen ik nog thuis woonde regelmatig kleren van mijn zusje aantrok en daar lekker opgewonden van raakte. Later toen ik wat ouder werd en mn eigen autootje had, zo vertelde ik hem, ging ik regelmatig vrouwen spulletjes kopen en trok ze dan op een zeer rustig plekje aan en ging dan stukjes wandelen als meisje. Ik voelde me daar heerlijk bij en dat heb ik nog steeds.

Dit heb ik echt nooit gemerkt zei Andy, je hebt het goed verborgen gehouden. Toen vertelde ik ook hoe het nu in mijn huwelijk ging, ik moest het allemaal stiekem doen, want Joanna, mijn vrouw, moest er niks van hebben. Ik heb het haar wel eens verteld, maar ik had haar moeten beloven dat ik het niet meer zou doen, maar ja, zo vertelde ik mijn goed vriend, deze gevoelens kun je niet weg doen, die heb je je hele leven al en het is een gevoel wat iedere keer weer terugkomt. Ik vertelde Andy dan ook dat ik regelmatig mijn spullen weg had gedaan, maar ook weer regelmatig nieuwe had gekocht. Nu was ik ook niet meer van plan om ze weg te doen, zei ik hem en ik heb thuis in de garage een prima plek gemaakt om ze te verbergen, daar komt Joanna echt never niet achter.

Andy moest lachen en gaf aan dat hij het best spannend vond. Hij draaide zich naar me toe en begon me van top tot teen te bekijken. Nou Natascha, je ziet er echt mooi uit hoor. En hij gaf een knipoog. Ik zei hem dat ik me steeds relaxter ging voelen en dat ik eigenlijk blij was dat ik het hem had verteld en dat ik nu als Natascha naast hem zat. Mag ik nu ook je vriendin zijn, vroeg ik hem en hij zei dat dat natuurlijk mocht. Hij was er ook blij mee, want hij kende me al, dus als persoon was er bijna niks nieuws voor hem. Alleen dat zijn goede vriend Kees na als vrouw naast hem zat. We zaten zo lekker met elkaar te kletsen, over van alles en nog wat, zoals vrienden doen. We hadden inmiddels afgesproken dat ik bij Andy zou blijven slapen op de logeerkamer want dan kon ik ook lekker wat drinken. Andy was inmiddels aan het bier gegaan en ik hield het bij bacootjes.

Vanwege de alcohol werden we ook wat makkelijker en Andy gaf op een gegeven moment aan dat hij best eens over mijn benen wilde strelen om te voelen  hoe lekker glad dit was. Hier had ik eigenlijk stiekem al op gehoopt, want als ik als Natascha ben, wil ik ook eigenlijk een lekker vrijpartij hebben, alleen ik wist natuurlijk niet of mijn beste vriend dat ook zou willen. Dus het feit dat hij over mijn benen wilde strelen was al een goed begin. Ik was echt van plan om hem, naarmate we wat meer gedronken hadden, proberen te verleiden en dan samen als man en vrouw lekker met elkaar bezig te gaan. Andy lag zijn hand op mijn benen en begon me over mijn gladde benen te strelen, oh zei hij dat voelt best lekker aan. Ik zei dat ik het ook prettig vond en legde mijn hand op de zijne. Er ging een rilling door me heen, zo spannend was het toch. Ik deed mijn benen iets uit elkaar, pakte zijn hand en begeleidde die iets naar boven zodat hij de kanten rand van mijn kousen voelde en een stukje van mijn bovenbeen. O jij wat doe je nu, zei hij en lachend begon hij me over mijn dijen te strelen. Vind je dit lekker, vroeg ik hem en hij gaf aan dat het hem eigenlijk best wat deed. Zou je het erg vinden om verder te gaan dan dit vroeg ik hem. Want we waren tenslotte vrienden en we waren beide getrouwd dus. Waarom niet, we zien wel wat er verder van komt, zei Andy, ik ga trouwens toch niet vreemd wat ik ken je al zo lang, lachte hij.

Eigenlijk Natascha word ik best een beetje geil van je en hij kwam dichter tegen me aan zitten. Nou ik ook van jouw hoor zei ik, ik vind het heerlijk dat je me streelt en mijn klitje word al hard, zei ik lachend. We keken elkaar in de ogen en ondertussen streelde hij mijn benen, ik sloeg een arm om zijn schouders heen en trok zijn gezicht naar me toe. Gewillig liet hij dit toe, ik ging met mijn gezicht naar voren en gaf hem een zoen op zijn mond. Hij trok zich eerst een stukje terug en toe zei hij oh what the fuck en hij drukte zijn mond op de mijne en ik voelde dat hij zijn tong bij me naar binnen wilde steken. Nou moet je weten dat ik super geil word van een heerlijke tongzoen, dus ik beantwoordde die gelijk en we zaten heerlijk te tongen met elkaar. Oh wat kon hij lekker zoenen zeg, ik werd er echt super heet van. Ik merkte ook dat Andy dit best lekker vond, want hij zoende me of hij nog nooit iemand gekust had. Zijn hand ging inmiddels een stukje naar boven en hij streelde me heerlijk over mijn stringetje. Goh wat voelde ik me gelukkig op dat moment. Ik lag ook mijn hand op zijn broek en ik voelde dat zijn lul inmiddels ook hard en dik geworden was. Daar zaten we dan, lekker met elkaar te geilen. Waar zou dit eindigen.

Andy vroeg ik of eens op wilde staan en even voor hem wilde showen. Natuurlijk wilde ik dat, dus ik stond op en begon rondjes te draaien en ik keek hem daarbij lekker verleidelijk aan. Ik zag dat hij het leuk vond, hij streelde inmiddels over zijn broek en gaf aan dat hij inmiddels best een beetje geil geworden was. Ik lachte hem toe, liep naar hem toe, knielde voor hem op de grond, begon hem over zijn broek te strelen. Wederom kuste hij me. Mijn hand ging naar zijn gulp en ik ritste deze open en mijn hand haalde zijn harde staaf tevoorschijn. Wil je dit vroeg ik hem en hij knikte van ja. Nou luitjes ik wist natuurlijk al jaren dat zijn lul best groot was, want wij gingen ook regelmatig sporten en daarna douche, zodat ik zijn heerlijkheid al lang een keer gezien had. Maar dat hij zo groot en hard was had ik echt niet verwacht. Ik pakte hem vast en met mijn tong begon ik rondjes om zijn eikel te draaien, mmmm wat smaakte die lekker zeg. Die wil ik echt in me hebben straks zat ik te denken, en bij die gedachte nam ik zijn gladde natte gezwollen eikel heerlijk tussen mijn vuurrode lippen en ik begon er lekker aan te zuigen. Ik nam hem steeds dieper in mijn mond. Liet hem er dan weer uit glijden en nam hem weer in mijn geile bekkie. Dit kon Andy wel waarderen want hij zat heerlijk te kreunen op de bank en gaf aan dat hij het heerlijk vond.

Nou ik ook dus, ik begon er steeds harder aan te zuigen en ik zou het ook niet erg vinden als hij mijn bekkie lekker vol spoot, zo geil was ik ondertussen ook geworden. Andy pakte mijn hoofd en trok die omhoog, mag ik je lekker in je mond spuiten vroeg hij, en ik gaf aan dat dat zeker mocht, maar ik wilde die avond nog meer., als hij dat ook wilde, dus dan moest hij wel beloven dat hij nog meerdere keren kon komen als dat zou kunnen. Nou schat zei hij, geen probleem ik kan makkelijk meerdere keren komen. En zeker als jij me lekker geil kan maken, dan lukt dat zeker. Nou dit liet ik me niet zeggen en ik nam zijn heerlijke gespierde grote lul weer in mijn mond en begon hem heerlijk diep te pijpen. Steeds sneller en gepaard met lekker veel speeksel zodat het allemaal heerlijk nat was. Oh wat was dit lekker, ik kon er geen genoeg van krijgen. Wat smaakte die lul van mijn beste vriend lekker zeg. Jammer dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Mmm en ik speelde ondertussen ook heerlijk met zijn lekkere gevulde ballen. Na enige tijd merkte ik dat hij het niet meer kon houden, ik keek hem lekker geil aan en ik voelde  dat zijn onderlichaam begon te schokken, Andy begon te kreunen en ik voelde dat zijn zaad door zijn harde grote stam naar boven kwam. Gigantisch zoals hij klaarkwam, ik voelde zijn warme zaad met geweld achter tegen mijn huig aan spuiten, wat was dit lekker zeg, en hij bleef maar spuiten. Ik was zo geil dat ik alles op wilde drinken, daar had ik best moeite mee, want wat een geweldige hoeveelheid heerlijk warm zaad spoot hij in mijn geile mond. Gelukkig kon ik het bijhouden en ik slikte al zijn warme spul heerlijk in, ik wist niet dat dit zo lekker was. Wat ik wel wist, was dat ik in de toekomst nog hopelijk vele liters van zijn warme sappen op mocht drinken. Ik merkte dat Andy weer wat rustiger werd dus ik likte met de grootste voorzichtigheid al zijn zaad van zijn eikel, zodat er geen druppel verloren ging. Hij wilde zijn lid wel uit mijn mond halen, omdat hij inmiddels al slap was geworden, maar al kreunend liet ik weten dat dat geen optie was. Ik liet hem even uit mijn mond glijden en zei, ik wil hem eerst helemaal schoon likken schat, hij knikte instemmend en ik likte zijn hele apparaat helemaal schoon. Toen er gegarandeerd geen zaadje meer te vinden was, en ik alles op had gedronken liet ik hem met rust en ging naast hem zitten. Oh Natascha, wat was dat vreselijk lekker zeg, dank je wel zei hij. Geen dank zei ik, ik vond het ook heerlijk en ik heb er tot nu toe geen moment spijt van. Ik ook niet zei hij, ik wou dat ik het eerder geweten had, dan hadden we dit al jaren langer kunnen doen, zei hij lachend. Dat vind ik ook zei ik.

Nog wat drinken schat? Vroeg hij en ik stemde in en we namen allebei weer een lekker drankje. We keuvelde er weer op los, ondertussen regelmatig zoenend en strelend. Na enig tijd raakte ik weer opgewonden, want ik was immers nog niet klaargekomen, dus ik wilde meer. Dat gaf ik ook aan en Andy stelde voor om naar boven te gaan om heerlijk op het bed te gaan genieten. Dit leek me een prima idee en hij pakte me bij mijn hand en we liepen naar de slaapkamer. Wat daar allemaal gebeurde vertel ik je in deel 3

Groetjes Natascha

1864 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.