Het zwarte gat

Mijn plaatjes zijn mooier dan mijn lijf. Ik zeg het eerlijk. Geil en gewillig past precies bij mij, maar de looks... Natuurlijk draag ik een panty, soms zelfs kousen. Dan glijd ik uit mijn spijkerbroek, knoop mijn jas wat open, stap in mijn schoenen en wandel tussen de struiken door. Het is spannend, opwindend en al jaren maak ik vooraf een afspraak.


Afspraken zijn geen reden tot succes. De meesten durven niet. Soms zie ik ze wel hoor. Hoor ze ook. Het gekreun als ze staan te rukken aan de andere kant van de bosjes. Ik vind dat zonde. Liever heb ik die heerlijke pik tussen mijn lippen. Mijn tong over zijn gaatje. Het zuigen, diep pijpen, voelen hoe hij harder wordt, controle verliest en vervolgens diep in mij zijn zaad spuit.

Ik hou van mannen. Niet altijd. Ik ben ook geen gay. No way! 's Avonds thuis rol ik heerlijk tegen mijn vrouw in bed. Het warme zachte. Dan fantaseer ik dat ik dat voor een man ben. Zijn pik al hard wordt als zijn hand trillend over mijn benen glijd. Hij onder de dekens gestapt is en met zijn buik tegen mijn rug ligt. Hoe zijn hand voor komt. Mijn ballen omvat en even stevig knijpt waarbij hij mijn clit totaal negeert.

Dan! Dan moet ik wel omdraaien, hem zoenen. Ik hoef geen handen koesterend over mijn lijf. Zoek mijn tepels en laat mij kermen. Het draaien als zijn duim en wijsvinger ze vastpakt. Ook weer niet te lang natuurlijk! Ik ben wel een meisje. Dan wil ik zijn hoofd in mijn handen nemen. Zijn lippen voelen, zijn tong die mijn lippen verkend, zachtjes binnen dringt. En mijn buikje helemaal ronddraait van verliefdheid.

Dan, ja dan mag het wel. De lieve woordjes in mijn oor, het strelen, mijn vingertoppen door zijn borsthaar. Zijn vingertoppen over mijn kont. Plagend mijn billen uit elkaar trekken. Voelen hoe hij steeds weer bovenop mij probeert te klimmen. Zijn harde pik die plooien zoekt. Hoe zijn handen mij proberen te draaien en het niet meer uitmaakt hoe en wat ik doe als zijn pik maar bij mijn kut komt.

Dan, ja dan wil ik zijn hand ook op mijn hoofd. Hoe hij mij diep de kussens in drukt als hij mij neukt. Al mijn systemen gaan uit, het denken stopt, ik ben weerloos, zonder kracht en voel alleen hoe hij in mij schuift. Dromen zijn vaak bedrog. Ik sta op een winderige avond tussen de bosjes op mijn duim te zuigen. Mijn duim is heerlijk groot en mijn tong dwingt hem klem tegen mijn gehemelte.

Helaas is mijn date niet gekomen. Een paar auto's rijden rond over de parkeerplaats. Ik ken ze niet. Ik buig wat voorover en streel de binnenkant van mijn dijbenen. Met kousen aan is het heerlijk glad en voel ik juist daar aangenaam kwetsbaar. Ik reageer niet op het gekraak van voetstappen op het pad. Zelf denk ik dat ik volgende keer een rokje aan moet doen, gewoon om dingen te accentueren.

Ik had wel zin. De: dan, dan, dan, beleven. Samen met een lekker hitsig lijf. "Dag schat" klinkt het achter mij. Ik draai mij rond en zie een grote kerel. "Wat doe je hier meisje?" vraagt hij. Mijn hartje juicht, hij heeft mijn kousen gezien, hij wel! "Ik kijk naar de sterren" fluister ik zacht. Hij doet een stap dichterbij en legt zijn handen op mijn schouders "ik zoek een zwart gat". Mijn glimlach verberg ik door naar beneden te kijken. 

Zijn pik springt uit zijn geopende gulp. Eigenlijk wil ik eerst met hem zoenen, maar die pik. Zijn hand komt om mijn hals. Ik vind dat fijn. Hij hoeft geen kracht te zetten om mij te laten gehoorzamen. Mijn ogen stralen, in zijn ogen zie ik de maan schitteren. Mijn lippen openen zich en zijn tong perst zich naar binnen. Ik pijp zijn tong door mijn lippen krachtig samen te knijpen. Zijn handen zoeken houvast bij mijn kont.

Dan voel ik andere handen glijdend over mijn heerlijke panty. Ze grijpen mijn heupen en hij voor mij grijpt mij bij mijn haren. Snel drukt hij mijn hoofd naar beneden tegen een heerlijke grote top van een pik. Achter mij voel ik eenzelfde mijn spleetje verkennen. Ik kreun zachtjes en geef toe aan de beweging door mijn mond te openen en over zijn pik te glijden. Achter mij zet kracht, ik ben nog zo krap. Hij dwingt en ik gorgel wat. 

De man voor mij begint mijn mondje te neuken. Ik heb niet goed door wat achter mij gebeurt maar volgens mij is hij in mij. Het stoten komt van twee kanten. Ik kan niet toegeven, moet blijven staan en tegelijk... De man achter mij houdt me zo heerlijk stevig vast. En voor mij beweegt zo heerlijk ritmisch. Hoe ik blijf staan weet ik niet, ze houden me vast en wat er gebeurt, gebeurt er. 

Plots hoor ik hem kreunen. De man achter mij trekt zijn pik uit mijn strakke kutje en stoot nog één keer. Dan voel ik zijn warme zaad. Vervolgens houdt de man voor mij mijn hoofd over zijn pik. Hij dwingt mij dieper. Ik kan geen kant op. Zijn zaad spuit en ik ben bang dat het mijn neus uit komt. Het komt in mij en ik slik. Met mijn ogen dicht lik ik zijn pik. De man achter mij houdt mijn polsen bij elkaar op mijn rug.

Het is heerlijk en ik voel mij op en top een seksgodin. Voorzichtig recht ik mijn rug. Hij kijkt mij aan en noemt mij zijn zwarte gat. Er moet een blos op mijn wangen zijn. Hij wrijft mijn wang en zegt dat ik overmorgen hier weer moet zijn. Zelfde tijd en met een rokje en op hakken. Ik spring in gedachten een gat in de lucht. Het is wat ik ben en ik geniet! Ja, ik wil dat zijn: zijn heerlijke geile slet!

2985 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.