Spaced out

Ik schrijf anoniem een verslag van een ware gebeurtenis in het Belgische land. Na een mislukte wap date stapte ik in de auto terug richting huis. Ik moest zo'n 3 uur rijden. De 1e grote stad was Antwerpen en op de snelweg merkte ik dat ik in het diepe van een andere dimensie zat. Met een lichtsnelheid kwam ik antwerpen binnen op zaterdagavond in een bekende gay cafe.


Net zoals in Nederland zie in deze cafe bezoekers die van een apart sfeertje houden. Ik genoot met 2 jonge studentes en een groepje latin mensen genoot hoe veel plezier met elkaar hadden. De jonge dames moesten weg en na vele dikke zoenen vertrokken ze. Wat tolde mijn hoofd nog van de wap en het voelde dat alles nog gemoedelijker was. Toen ik bestelde zag ik een mooie dame tussen het latijnse groepje staan, daar hoort een kleine vrouw en een vriendelijk man. Met die man maakte ik contact en mijn ogen werd vingen een trekkende zwaarte krachtsgolf op van de mooie lange dame. Agusto was zijn naam en vertelde me dat hij met lieve vrienden op stap is die met hem naar de gaycafe zijn gegaan. Snel had Agusto door dat Pamela interesse in my had. In mijn slechte verstond ik haar zin aan hem dat ik geen gay ben. Na zijn vraag ontving hij mijn vriendelijk antwoord wel afwijzend en op een hele respectvolle manier. 

Zo zij de dame in het engels wil je ons niet leren kennen? Ja tuurlijk maar jullie is heel grappig lach me kapot met hem. Plots drukte de latina haar mooie volslanke lichaam tegen mij en zei you are not in for hot sex with lady with extras? Ik besefte dat de kroeg paar straten verder is van de welbekende schipperskwartier. Not to offend you and with all respect only for fun and you got me. Haar ogen werden groter Hmmm you use something? Ik ging achter haar staan en ze drukte haar volle kont tegen mij  harde harry aan. Ik fluister haar. Yes i am very in a flow from a candy. Hmmm papi you come to my casa and party little.

Vervolgens stapte we in een taxi nog geen 500 meter verder stapte we uit vlak bij een hoofdweg woond ze in een appartement. Onderweg graaide ze in mij  broek, tongde met me en Agusto zij we klappen wel verder want gij zijt gestriekt. Bij haar had ik 3 slokken, ze stond op trok me aan de riem en de 2 achterblijvers dronken lekker verder. Ik belande met haar in de slaapkamer, ze kleedde zich om ene mooie jurk naar de andere en met mooie hoge hakken. Ze begon me te pijpen en voelde hoe diep ze ging. Mijn handen knede haar grote borsten en uit haar stak wen harde klit uit. Zeker 25 cm Latijnse sabbel stok. Ik pijpte haar ook. Deepthroaten lukt me aardig en haar kutje likte ik en ik trakteerde haar met mij  kokslijm. Plots gooide ze me op het bed en klom op mij  pik. Is ok papi I do prep. En ik werd bereden. Werd zo geil dat ik na een break mezelf ff spoelde en voelde hoe voorzichtig zij haar kolos in kont liet glijden. Het spel werd omgezet naar een hardstoot spel en na een kwartier spoot ze mijn hol vol. Gebukt liet ik een scheet en haar klitcreme droop met scheten eruit. Zij ving het op met haar mond rn plots stond mij  paal in de hoogste acht. 

Eerst pijpte haar geile kolos lekket schoon, hmmmn heerlijk alsof je de zoete versie van honig groentesaus slickte. Toen ze op zat fluisterde ik mij  plan met geile likjes in haar oren. We tongde en ik voelde een golf van haarwitteliefdesroom in mijn mond. Daarmee ging ik haar beffen en spoog de room in haar diepe neukgrot die door mijn vingers open stond. Hmmmm your cock so hard, fuck me very rough papi i like it and i please you papi. Ik werd bereden en berede haar in verschillende standjes. Na een half uur volgde mijn lading. Een glas pakt we om het overtollig zaad in te bewaren. We hadden beide 3x gespoten en we gingen metglas naar Agusto en de vrouw. Beide namen een slok. Vind je toch nie erg vroeg hij me. Nee onze mix deel ik graag vriend. Een week later wasik nog een weekend bij haar geweest. Daaruit blijk dat haar leven te wild is zodat ik er onderdoor zal gaan. We hebben soms nog contact. Ik probeer binnenkort een 3e x te doen 

2648 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.