No chat schatje

Donderdagmiddag. Het regent. Ik ben thuis. Niet leuk thuis, niet vervelend thuis gewoon thuis. De chat van tgirl is vol. Ik baal! Beetje uitdagen bij leuke kerels is altijd fun, soms een goed gesprek met een vriendin en mij gewoon heerlijk sis voelen. Begrijp me goed ik ben een sis, al heel lang, maar alles diep van binnen you know?


Spijkerbroek, polo in de meest vage onopvallende kleur die je kan vinden. Zo ga ik over straat en ik ben tevreden. Maar als ik thuis ben en de panty rolt over mijn benen dan kirt alles in mij. Soms stift ik mijn lippen, gewoon tussendoor, als onderhoud van het rood zeg maar. Ik ben geen slet, geen ordinaire del, ik ben gewoon pervers. Ha!

De echte omslag kwam natuurlijk toen het woordje s-e-k-s zijn intrede deed. Als man had ik mijn strepen wel gehaald, maar als sis... Dat was wel een dingetje. Een strak kutje is leuk en lekker, daar wist ik alles van. Maar als je toch wel heel erg verlangt naar die groot geschapen man. Dan wordt het toch wat gekker.

Dus ik had al met mijn netkousen aan door de bosjes gelopen. Angstig zwetend staan wachten in het stilste hoekje van de darkroom tot mister perfect langs zou komen. Helaas. Het werd bij een lieverd in bed. Een oudere man met een klein baardje. Hij was klein geschapen en wilde dolgraag seks. Ik noemde me een keer versa in plaats van lolalita en dat sprak hem aan. 

Ontspannen is de key. Maar hey, vreemde man, vreemd bed, geen poppers en handen glibberig van de vaseline. Ik ging gewoon op mijn buik liggen, kussen ergens onder mij zodat mijn kont wat hoger kwam en hij klom bovenop. We zoenden, we vrijden en toen de daad. Het voelde net als een lullige hetero ontmaagding. Een beetje onhandig, niets zeker weten maar o ja ja het ding zat erin.

Zelfs rare mannetjes hebben een vleugje bokito als ze klaarkomen. Hij gromde zo diep dat het meisje in mij zijn pik strakker wilde omvatten. Ik kneep mijn anuskutje ferm dicht en voelde zo veel beter zijn heerlijke lul. Het vet zorgde dat hij heerlijk in en uit kon blijven glijden en ik begreep dat de spier ontspannen was en ik verwoorden was tot een heerlijk seksgrotje. Tja dan mis je je borsten wel en je make up. 

Eigenlijk had ik gewoon roze kniekousen aan moeten doen of gewoon toch een panty. Het was de tijd dat het haar nog op mijn borst en armen groeide. Hij woelde er doorheen en ik vond het verschrikkelijk. Toen verlangde hij dat ik bovenop... Versa was immers voor de helft top. Nou lieve schatten dat heeft deze sis maar even niet gedaan. Ik word gewoon onpasselijk als ik er aan denk dat er meer uit mijn cc komt dan plas. 

Dus hij wat teleurgesteld, maar ik kan goed zoenen. Kriebelen door een baard vind ik ook fijn en samen onder de douche heb ik hem nogmaals heerlijk gezogen. Ik was toen al een dienstbaar meisje he. Na dit avontuur heb ik mijn kutje heerlijk open gehouden. Dagelijks een klein plugje zorgt dat je altijd toegankelijk bent. De ontspanning door een goede sfeer en prima heer blijft noodzakelijk. Ik doe namelijk helemaal niks tegen mijn wil.

En daar zit ik dan nu... No chat. Ik kan mijn nagels lakken of de strijk doen. Jij weet al wat het wordt zeker. Juist de strijk. Tenzij er zo iemand opspringt in skype... No chat schatje, waardeloos. Wij sissy's zouden gewoon altijd toegang moeten hebben. Alleen al om regelmatig een lekkere kerel te kunnen veroveren die je bezig houdt als je niet op de chat kan!

3742 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.