De ontvoering (deel 2: de werkelijkheid)

Geplaatst door: travsaskia op 13-09-19

Donderdag was het zover. Via de remote sex app LovenseRemote kreeg ik instructies van de Meesteres mij als slet te kleden. Kousen, kort rokje, pruik, opgemaakt etc. Onderweg kreeg ik instructies voor de plaats waar ik moest gaan staan.
Het was een spannende middag. Ik moest mijn hush buttplug al in de ochtend inbrengen. Als de Meesteres online zou komen, zou ik twee korte trillingen voelen, dus ik hoefde niet steeds op de app te kijken. Nadat ik de kledinginstructies had ontvangen, ging ik aan de slag. Binnen een uur was ik de slet, lekker opgemaakt, alles lekker glad, strak en zwart. Zoals ik me graag als Saskia wil voelen.
Ik zou me om half acht ergens moeten melden. De Mrs maakte het spannend, door me verschillende stukje te laten rijden en steeds weer nieuwe instructies te geven. Uiteindelijk kwam ik terecht op een verlaten parkeerplaats ergens buiten Weesp.
Ik kreeg de instructie buiten de auto te gaan staan en af te wachten. Intussen waren er wel wat mensen daar. Het schemerde een betje, ik kon niet alles op grote afstand goed zien, maar het maakte me wel ongerust. Ik stond daar immers behoorlijk opvallend te kijk. Er reed tot mijn grote angst een politie voorbij, ik vluchtte mijn auto in, maar gelukkig kwam de politie niet terug. Tsja, achteraf gezegd zou je je kunnen afvragen, op welke basis ze je zouden kunnen bekeuren. Travestie in het openbaar is immer niet verboden.
Het duurde lang voordat ik mijn eerste instructies kreeg. Ik moest hoerige selfies maken en via de app opsturen. Pas als de Meesteres tevreden was, zou ze reageren. Ik dus in alle mogelijke omstandigheden foto’s maken. Ze vond het niet sletterig genoeg, dus ik liet mijn ‘schaamlippen’ zien. Uiteindelijke appte ze: ‘Nou vooruit dan maar’. Ik moest wachten op wat er verder ging gebeuren. Ook dat duurde lang. Ik heb zeker een uur op dat parkeerterrein gestaan als hoer.
Op een bepaald moment kwam er iemand aanlopen. Het al vrij donker, het was een vrouw. Ze liep rechtsreeks op mij af en zei: ‘Wat zie jij er leuk uit, at kom jij hier doen?’ In mijn naïviteit zei ik dat ik een afspraak had met een Meesteres. Ze moest lachen, maar deed hardhandig een halsband om en trok me mee aan de riem. ‘Eén pas achter me blijven’, was het commando. We liepen naar een auto. Ik werd achter op de achterbank neergelegd en kreeg meteen een masker op. Nog net voordat ik dat masker op kreeg, zag ik de Meesteres en ik zei nog: ‘Dag Mevrouw’. De andere vrouw stapte in en we vertrokken. Ik moest op de bank blijven liggen en kreeg een deken over me heen.
Ik kreeg onderweg de opdracht met mijn klit te spelen. Ik was behoorlijk gespannen, dus mijn klit groeide niet meteen tot het gewenste niveau. Ik werd door de beide Meesteressen uitgelachen en ze vernederden me.
De auto stopte en ik moest uitstappen. Volgens mij stonden we langs een doorgaande weg, want ik hoorde auto’s. Ik moest meelopen en werd aan een hek vastgezet en een gag in mijn mond. Ik was bang dat de Meesteressen zouden vertrekken, maar dat was gelukkig niet het geval. Het ritselen van hun schoenen hoorde ik steeds om me heen, dat wond me wel op. Mijn klit groeide. Beide Meesteressen speelden ermee en dat was best opwindend. Ik kreeg klappen op mijn kont en borsten. Het was een hele ervaring op die plek. Wel jammer dat het net niet allemaal wat strakker was. Geen strak compleet gezichtsmasker, geen ademrestricties, geen electro, dingen waar ik gek op ben. Maar dat is dan misschien iets voor een volgende keer.
Ik moest weer instappen (ik was niet klaargekomen) en we gingen weer rijden. Onderweg moest ik (met masker op) weer met mijn klit gaan spelen en dat deed ik. Op een volgende plek leek het erop alsof het drukker was. De Meesteres praatten met elkaar en ze vertelden dat er nog een slet stond, veel mooier en hoeriger dan die zij nog in de auto hadden liggen en dat er een man op afkwam. Of het waar was, weet ik niet, maar het wond me wel op. Ik dacht dat er misschien een man zou zijn, die me zou gaan pijpen, alhoewel ik had gezegd dat ik als Saskia lesbisch ben. Dat laatste gebeurde niet. Ondanks het feit dat ik wel nieuwsgierig ben naar een lul in mijn sletterig lippenstift bek.
De beide deuren van de achterkant van de auto gingen open en beide Meesteressen namen met onderhanden. De één hield mijn mond en neus dicht en de ander begon heel had met mijn klit te spelen. Kennelijk vonden beide Meesteressen dat ik nu wel klaar moest gaan komen.
Dat wilde ik gillend doen, maar ik kon geen geluid uitbrengen, mijn mond werd stijf dicht gehouden. Ik kwam heerlijk klaar. Toen het masker werd afgezet moest ik de auto uitsappen, we stonden weer op de parkeerplaats waar het spel begon. Het is dan raar om weer ‘gewoon’ te zijn. We kletsten nog heel even, namen afscheid. De Meesteressen reden weg, ik stapte in mijn auto en onderweg had ik nog heel wat werk voordat ik naar huis kon gaan. make-up verwijderen en omkleden. Het was een heerlijke belevenis, maar volgende keer mag het allemaal best wat ‘harder’.

2469 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.