Weer een keer naar Antwerpen.

Het was een mooie dag geworden, een vrijdag in september. Een doel had ik niet echt deze dag het was eigenlijk een dag zoals het anders ook ging.. de auto parkeren in de parking Groenplaats en dan eerst op een terrasje een Cappuccino met een Amaretto nemen en mensen kijken.. vooral mooie rijpe vrouwen hebben mijn aandacht. Het beviel eigenlijk wel op het terrasje en een tweede Amaretto kwam al snel voor mij staan, na die genuttigd te hebben richting de Meir gelopen. Ik had deze dag maar weer eens één van mn paren Enkellaarsjes aangedaan, het was al een poos geleden dat ik ze aanhad, gek eigenlijk want ze lopen zo lekker. Ik heb zo mijn vaste stekjes in deze gezellig stad en meestal slaag ik wel met mijn kooplust.. zo ging ik ook weer eens even kijken bij de Primark, vaak is het druk maar deze dag was opvallend rustig Ik wilde nog een setje sandalettes hebben dus eerst daar maar even kijken.. een leuke wat oudere vrouw was ook aan het kijken en aan het passen van schoenen.. we lachte wat omdat we beide eigenlijk niet wisten wat we eigenlijk wilde.. We gingen even later beiden een kant op en natuurlijk zonder schoenen. ik keek haar nog even na en blijkbaar voelde ze dat want ze stopte bij een kledingrek en keek zo mijn kant op recht in mijn ogen.. ik verschoot en wist even niet waar ik moest kijken.. Ik draaide mij om en ging ook maar wat tussen de kleding kijken.. ik weet niet eens meer naar wat en voor ik het eigenlijk besefte stond ik in een andere kledingzaak.

Ik was wat aan het neuzen tussen de Blouses en shirtjes, die komen altijd wel van pas en toen zag ik haar weer lopen, ik schatte haar tussen de 45 en 50 jaar, halflang blond haar, een leuk grijs/roze jurkje aan en zwarte pumps waar ze op liep alsof het sneakers waren.. we hadden oogcontact en gaf een knipoog.. ze lachte en kwam naar me toe.. Hi zei met een vlaams accent.. en zijt ge al geslaagd met je schoentjes? Nee zei ik.. maar dat is maar bijzaak.. Ik ben Claire zei ze en ik stelde mij ook aan haar voor, ze hoorde denk wel aan mijn stem dat er iets met mij was, Ik mag gelukkig van mezelf zeggen dat ik er erg vrouwelijk uitziet als CD/TG maar enkel mijn stem mag wel een beetje hoger klinken.  Ik nodigde Claire uit om wat te gaan drinken wat ze niet afsloeg.. Op een terrasje met een glas rode wijn raakte we aan de praat, ze was al jaren gescheiden en had een grote groep vrienden maar een T girl zat daar niet tussen, Claire was blijkbaar erg in geintresseerd in het wereldje waar ik mij in begeef. Ik merkte dat Claire duidelijk deze middag wat meer wilde dan alleen een terrasje en shoppen.. ik besloot om mezelf maar te laten gaan, het gesprek tussen ons maakte mij best wel geil.. ze had namelijk een lekkere kop en mooi lichtjes opgemaakt en haar mooie lippen waren wat donker aangezet.. Na drie gazen wijn gingen we maar verder.. arm in arm verder shoppen. In een zijstaat van de Keijserlei wist ik een parkeer garage te staan, ik had van haar al vernomen dat ze best wel van spanning hielt.. We gingen de P in en deden net of daar onze auto stond... naar de vierde verdieping.. daar was het lekker rustig en nam Claire mee naar een donker hoekje achter wat auto's.. Claire begon wat te zoenen en ik streelde haar middel.. ik had zin in haar.. ik ging op mijn hurken zitten en  legde haar linker been op mijn schouder..

Ik zag haar mooie rode broekje, mijn hand gleed langs haar been omhoog en schoof haar broekje opzij.. ik likte haar kutje en klitje.. zo hijgde.. en kreunde lichtjes wat later haalde ze haar been weg en draaide ze zich om.. trok haar broekje uit en bukte iets voor me.. haar mooie billen recht voor me... ik wist wat ze wilde en trok haar billen uit elkaar ze kreunde en begon te hijgen... gelijk begon ik haar poepertje te likken... ik draaide met mn tong rond haar sluitspier en ging met mn tong naar binnen.. ik zei tegen haar dat ze lekker smaakte... das fijn te horen zei ze..  ze genoot ervan... wat later draaide ze zich weer om en moest ik haar kutje, die al lekker nat was weer likken... Mijn god wat smaakte ze lekker... wat een genot. Dit alles herhaalde zich een aantal keren..en na een dikke 20 minuten likken zei ze..volgende keer verwen ik jou en vervolgde met... kom we gaan weer verder shoppen... ze lachte hard. We hebben onze nummers en mail adressen uitgewisseld... ze heeft me al een leuke mail gestuurd waar wat wensen op staan... Ik denk dat het wel gezellig gaat worden de volgende keer.

4577 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.