Mijn oude schoolvriend 2

Als je mijn vorige verhaal gelezen hebt, dan weet je hoe ik mijn oude vriend, fred, ontmoet hebt. En hoe onze ontmoeting eindigde. 


Fred had mij echt tot zijn sletje gemaakt en was al 8x bij me geweest om zich te laten pijpen en dan moest ik me voor hem aftrekken. En al ons zaad moest ik dan opdrinken. Maar fred vond dat ik te weinig spooot, je moet van je klitje af blijven als ik er niet ben, er komt veel te weinig zaad uit, schreeuwde hij. 

2dagen hierna belde hij weer en vertelde dat hij een verrassing had. Ik dresste me deed make-up op en wachte tot hij aanbelde. Ik deed open en hij kuste me. Ik heb weinig tijd zei hij dus pijp me ff klaar dan ga ik weer. 

Hij liep naar de bank en jij op je knieen slet kruip maar achter me aan.  Ik kroop door de gang achter hem aan, tot ik tussen zij benen zat. Vraag het me, zei hij. Ik vroeg op mb aller geilst of ik hem mocht pijpen. 
Doe mijn broek uit en doe je werk hoer, zei hij. En ik wil geen hand voelen aan mn pik, alleen je slettebek en tong. Ik had zn boxer uit en nam zn slappe lid in mijn mond. Haalde hem eruit en likte en zoende zin eikel.

Neem hem in je mond sletje. Ik nam zijn pik weer in mijn mond en voelde hem een beetje aanspannen, zijn handen op mijn hoofd duwde hij hem tot achter in zijn mond, ik voelde iets warms iets zouts in mijn mond. Hij piste in mijn mond. 

En geen druppel mag je verspelen, alles slik je door, je bent nu ook mijn toiletsletje, zei hij. Het smaakte best lekker, dus ik slikte het door. Goed zo hoertje hoorde ik hem zeggen. Ik likte zijn pik schoon en dacht dat dit zijn verrassing was.

Nu nam ik zn pik weer in mijn mond, likte zijn eikel en ging met lange halen over zijn paal. Ff een beetje sneller slet ik moet zo weg. Ik deed echt mn best en aan zijn ademhaling te horen ging hij zo komen.  Zijn pik verdikte en hij stoote diep in mijn mond. En hij spoot mijn mond vol met sperma. Hhhmm lekker om dat zo in je mondje te krijgen. Ik slikte alles door en likte zijn eikel en pik schoon.

Ik dacht nu moet ik me voor hem af trekken, dus deed mijn rokje omhoog en mijn string opzij. Vandaag niet, zei Fred. Ik heb nog een verrassing voor je. Loop eens naar de gang en pak mijn jas. Ik kwam terug met zijn jas waar een tasje bij hing, dat had ik ook mee genomen. Hij pakte het tasje, er zat een doosje in. Het doosje maakte hij open en haalde er iets uit. 

String uit en rok omhoog en niet naar beneden kijken. Kijk omhoog zei hij streng. Ik gehoorzaamde gelijk. Ik voelde iets om mijn ballen en mijn klitje en vond het gevoel wel fijn. Nadat hij even bezig was zei hij, ik ben klaar, kijk maar naar je klitje. Hij had mijn klitje gekooid en zat lachend met een sleuteltje in zijn hand.

Je spuit veel te weinig hoertje, je speelt er mee als ik er niet ben en dat wil ik niet. Nu kan je er niet mee spelen en kan je alleen klaar komen als ik dat wil. 

Ik ga nu naar mij afspraak. Ik kreeg een kus op mn rood  gestifte lippen en hij liep lachend weg. Je bent helemaal van mij hoorde ik hem nog zeggen.
 
En daar stond ik dan met mn rokje omhoog en mn klitje in een kooitje. Het voelde wel lekker in het begin, maar daarna niet meer. Ik kan geen stijve krijgen en het zit wel erg strak. Ik hoop dat fred snel weer komt en mn klitje bevrijd. Dit is toch niet zo fijn

Groetjes rivaxxxx

2785 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.