Thuiswerken

Hier zit ik nu in mijn werkkamer, alweer 'thuis te werken. Ik ben Ruud, boven de 50, en ik realiseer me nu hoe ver ik al ben. Wat dan? Hoe dan? Ik probeer het uit te leggen. Mijn eerste kennismaking met Louise was in een eenvoudige spelletjes-app. We kletsten, maakten grapjes en af en toe leek zo'n grapje op een flirt. Ik ben getrouwd maar ik genoot van de aandacht, haar openheid en het gemak waarmee ze de dingen benoemde. 

Ik draai er niet omheen. We zochten een manier om meer dan tekst uit te wisselen en daarna vlogen haar borsten en mijn piemel heen en weer. Ze stelde me op mijn gemak en ik vertrouwde haar ook naaktfoto's met mijn gezicht erop toe. Ze luisterde naar mijn belevenissen als ik masturbeerde en dat mocht op alles zijn: vrouwen, mannen, meisjes.  Ze luisterde niet alleen naar mijn verboden verlangens over andere mannen. Nee, ze stimuleerde me die bosjes en cinema's te bezoeken waarover ik vertelde en overgoot mijn beschrijvingen van mijn handelingen met andere mannen met lof en spannende tips.

Steeds verder ging het. Na een vraag over vrouwenkleding regelde ze een account bij een onlinewinkel met een afhaalpunt buiten mijn woonadres. Even later ontving ik mijn eerste jurkje. Die showde ik haar middels enkele foto's in het homobosje waar ik me nu regelmatig liet zakken op mijn knieen om een man te pijpen. Slipjes (string en kant), behaatjes, kousen, slipdresses, een pruik, nog een jurkje. Ik breidde mijn geheime kledingkast uit met spullen waarin zij mij adviseerde.

Inmiddels noemt me ze geen Ruud meer, maar Ruudje, en dat voelt eigenlijk heel normaal. Ik geniet van haar aandacht, en volg natuurlijk haar wensen. Haar laatste pakketje was een kooitje, een ijzeren ring voor om mijn ballen en een zwaar omhulsel voor om mijn piemel. Het past als ik slap ben, en weerhoudt me van stijf worden. "Om Ruudje te controleren", zegt ze. En dat is meer dan terecht. Masturbatie kan, maar is pijnlijk, en klaarkomen is me nog niet gelukt, alleen voorvocht druipt soms over de ijzeren kooi. Voor haar ben ik inmiddels dus Ruudje. Als ik anderen ontmoet wanneer ik onder haar invloed ben, of met anderen spreek, dien ik me voor te stellen als Femke, "het meisje dat beschikbaar is voor de echte man", zoals Louise dat zegt.

En hier zit ik dus op mijn werkkamer. Als mijn collega's bellen zien ze niet hoe mijn geschoren benen in zwarte kousen onder een zomers jurkje uitkomen, waaronder ik een kanten slipje draag om mijn kale gekooide piemel. De blote schouders van het jurkje laten ook de bandjes van het behaatje zien dat mijn tietjes bedekt. Ruudje werkt thuis, en moet zich beheersen niet op te nemen als Femke.

3092 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.