Mijn eerste echte gay ervaring

Op mijn vijftiende kreeg ik verkering met een leuke meid. We experimenteerden wel wat af samen, zonder in het extreme te komen. Ik woonde in Hoogeveen en ging in Breda naar school waar ik doordeweeks in de kost zat bij een man Bert en vrouw Anja. Beide rustige vijftigers. Ik had mijn vertrek op de zolder. We aten samen, meestal als ik aankwam dronken we samen koffie maar verder hadden we weinig contact. De afspraak was dat ik altijd als laatste zou douchen. Eerst ging Anja, daarna Bert en daarna was ik aan de beurt. Het gebeurde regelmatig dat ik de douche in wilde gaan dat Bert nog naakt voor de spiegel stond . Ik zag dat hij zeer goed geschapen was, zelfs in slappe toestand.

Ik verontschuldigde me dan en ging weer naar zolder. Meestal riep hij wel dat ik kon gaan douchen.
Toen ik net achttien was en mijn vervolgstudie er bijna op zat begonnen er wat dingen te veranderen. Ik lag in bad, Bert klopte op de deur of hij er even in mocht. Ik riep dat de deur open was. Hij kwam binnen met een cockring om en een half stijve lul. Hij pakte uit het douchekastje een paar wattips, keek mij in mijn ogen, trok “onopvallend”aan zijn lul , twee drie keer en verliet de badkamer. Het beeld van zijn lul toen staat op mijn netvlies geschreven.

Dit soort dingen gebeurden steeds vaker. Hij was een ware exhibitionist, al wist ik dat op die leeftijd nog niet. Wel werd ik steeds nieuwsgieriger, alleen sprak het man/man me enorm tegen. Ik ben opgevoed in die zin dat homo's vieze mensen zijn etc. etc. Dus hield ik bewust de afstand maar zoals eerder gezegd werd ik wel steeds meer nieuwsgierig naar hem.

Anja was een hele lieve zorgzame vrouw. Ze kleedde zich nooit sexy, geen tot zeer weinig make up.
Anja was een wat vollere vrouw, EE en soms F cup hangborsten, type kerkganger, alles netjes en beleefd. Op de vrijdagen als ik weer met de trein naar huis ging zat er altijd wel weer wat lekkers in mijn broodtrommel. De weekenden lag ik vaak hele dagen met mijn vriendin te geilen en te neuken, ik kon er nooit genoeg van krijgen.

Toen ik op een zondagavond aan kwam, Anja was aan het werk vroeg Bert mij of ik hem die week wilde helpen om een zitkuil uit te graven en daarna samen van steen te voorzien. Ik gaf aan dat ik hem daar graag bij wilde helpen. We hebben samen die week elke dag na school/werk lopen graven etc. tot het klaar was. Hij wilde me bedanken met een gezellige bbq in het weekend en dan mocht mijn vriendin ook blijven slapen. Zo gezegd zo gedaan. Toen wij na de bbq op bed lagen ging het er natuurlijk nog even stevig bij. We neukten in alle standjes en ze kwam enkele keren goed hard klaar.

We waren ruim een week verder toen Bert zei dat hij ons wel gehoord had. Ik verkleurde iets, maar hij zei, “maak je niet druk, ik kreeg er een harde pik van” Volgens mij begon ik nog harder te blozen. Hij liep langs me en greep me vol bij mijn kruis en zei : “deze moet je zo veel mogelijk gebruiken, zolang het nog kan” Hij liet mijn kruis los en ik voelde mijn pik keihard worden. Ik schaamde me , maar voelde me enorm opgewonden. Achteraf hoorde ik dat zijn broer na een rugoperatie op zijn 24e impotent was geworden.

Toen het langzaam winter werd klaagde ik onder het eten over de ijzige kou. Ik moest immers elke dag 6 kilometer fietsen naar school en weer terug. Bert vroeg Anja of ze een maillot over had. Die kon ik dan onder mijn broek aan doen tegen de kou. Ze zou die avond kijken wat ze eventueel voor mij had liggen. Toen ik op zolder kwam lagen er twee nieuw in de verpakking 60 denier panty's voor me klaar. Ik legde ze aan de kant en ging studeren. Op een gegeven moment hoor ik iemand de trap naar zolder op komen. Het was Bert. “je hebt ze gevonden zie ik?” wijzend naar de panty's”
“je gaat ze zo eerst maar even passen want anders moet Anja morgen even een andere maat voor je halen” Ik vertelde dat ik ze zou passen als ik klaar was met mijn werkstuk. “Prima, dan laat maar even zien hoe het zit” en hij vertrok weer naar beneden.
Omdat ik toch wat uit moest printen beneden op Bert zijn kantoor besloot ik de panty te passen. Deze zat als gegoten, pasvorm was goed. Ik deed mijn pyjamabroek er over aan en ging naar beneden, liep naar zijn kantoor en begon mijn werkstuk uit te printen.

Vanuit de woonkamer kon Bert zien dat het licht in zijn kantoor aan was. Al vlug stond hij achter mij. Pakte mij wat dwingend bij mijn nek en zei : “je zou me nog laten dien of die maillot goed was” Ik vertelde hem dat ik dat dadelijk wilde doen als ik klaar was met mijn werkstuk. “Doe nu maar even”zei hij en liep naar de ramen toe om de jaloezieën dicht te draaien. De lampen waren erg fel. Ik deed mijn pyjamabroek uit en liet hem zien dat de panty goed zat. Hij bekeek me, draaide om me heen, streelde de binnenkant van mijn bovenbeen en zei : “hmmm teefje, staat je goed, behalve de boxershort, die moet je uit doen” Hij bleef mijn bovenbeen strelen met telkens een aanraking van zijn pols met mijn ballen. “zit het verder goed teefje?”vroeg hij plagend. Ik zei dat ik er aan moest wennen maar dat het vast wel goed zou komen. “luister naar wat ik zeg ! Je doet je boxershort uit, de panty weer aan en ga er maar een nachtje in slapen, dan ben je er zo aan gewend”

Die nacht sliep ik voor het eerst in een panty. Denkend aan zijn grote lul, het gevoel terug halend hoe hij mijn benen streelde, mijn ballen raakte, zijn grote lul met cockring om…..hmmm ik werd zo hard wakker dat ik me eerst af MOEST trekken om de druk van de ketel te halen!

Anja kreeg van dit hele circus niets mee. Was werkzaam in de zorg en vaak de avonden of middagen van huis. Die week er op belde Bert mij of ik zin had om zondagavond vast te komen zodat we gezellig voetbal konden kijken en een biertje konden drinken. Ik stemde voor. Nam om 16.00 de trein zodat ik op tijd aan zou komen. Eenmaal aangekomen stond het flesje bier al klaar. Anja was aan t werk. We zaten ff te kletsen tot hij zei: “Heb je de panty veel aan gehad de laatste tijd? Anja ziet ze niet bij de was namelijk “ Ik vertelde hem dat ik de panty twee dagen tijdens de ijzige kou had gedragen en daarna niet meer. “Wil je 'm nog eens aan doen? Ik vind het je zo leuk staan!” Ik twijfelde wat, ging staan en hij zei : “zonder boxershort! “ op een snauwerige toon.

Toen ik vervolgens in mijn zwarte panty beneden kwam, zonder slip er onder ging hij naast me zitten. Hij zei “dit staat je echt heel leuk” en begon mijn benen weer te strelen. Steeds verder van mijn knie naar de binnenkant van mijn bovenbenen , telkens over het randje van mijn eikel. Hij merkte dat mijn pik stijf begon te worden. Zijn hand bleef in mijn kruis, hij kneedde mijn lul steeds harder en harder. Zo intens, zo geil was ik nog nooit geweest. Plotseling kwam er bij mij een moment van schaamte. Ik vroeg hem te stoppen en duwde zijn hand weg. Pas nadat ik zijn hand weg duwde zag ik dat hij met zijn andere hand en immens grote pik vast had. Hij trok zich gewoon keihard af! Hij deed zijn pik terug in zijn broek , stond op, liep naar de koelkast en kwam terug met twee biertjes. Hij maakte de opmerking : “jij komt er wel sletje, het gaat steeds beter met jou. Vanaf nu elke dag een panty aan” Ik lachte wat. “Jij gaat naar mij luisteren teef! Elke dag draag je voor mij, alleen voor mij een panty! Heb je dat begrepen? “ Ik schrok van deze dominante omslag, en stemde zonder echt na te denken in met zijn opdracht.

Ik moet zeggen dat het dragen van de panty niet het meest comfortabele kledingstuk is wat ontworpen is maar ik wende er vrij snel aan en voelde het toch prettig om te dragen. De winter naderde zijn einde en de carnaval was in zicht. Onder het eten vroeg Anja of we in Hoogeveen ook aan carnaval deden. Ik vertelde dat het wel een klein feestje was maar dat het bij ons niet echt gevierd werd. “ik denk dat jij dit jaar een mooi carnaval gaat vieren met ons, wij gaan als pooier en jij als ons hoertje” zei Bert. Anja schaterde het uit van het lachen. Bert zei “haha, ik meen het, wij netjes en hij als ordinair hoertje aan een hondenriem, raken we ons hoertje ook niet kwijt hahaha”

Zou je dat niet eerst met hem overleggen zegt Anja? Bert zegt “daar hebben we het al lang over gehad, het lijkt hem wel wat” hmmmm dat gesprek heb ik dus gemist……

Als ik na mijn kerstvakantie terug kom liggen er cadeautjes op mijn bureau. Bert en Anja komen morgen pas terug van wintersport. Ik begin met uitpakken. Oorbellen, een make up tasje met make up, pruik, siliconenborsten, beha, bodystocking , jarretels, diverse soorten kousen, strings, een damesblouse, twee minirokjes, een jurkje, twee paar high heels en een flesje damesparfum. Voor het carnaval was dus voor mij alles geregeld.

Als Anja en Bert terug komen krijg ik een belletje dat ik de achterpoort open moet laten. Als ze terug komen moet Anja dezelfde avond en nacht werken. Als het 23.00 uur is ga ik slapen. Om ongeveer twaalf uur hoor ik een auto , en hoor ik de poort sluiten. Ik besluit verder te slapen. Dan hoor ik dat iemand de zoldertrap op komt. Ik kijk heel stiekem en zie dat het Bert is. Hij loopt naar mijn bureau. Ziet dat ik alles uitgepakt heb. “ben je nog wakker teef”zegt hij zachtjes. Ik besluit niet te antwoorden. Kort daarop voel ik iets, hij legt zijn enorme lul op mijn lippen. Zonder me “wakker te maken” Hij wrijft uiterst zachtjes over mijn lippen en begint zich af te trekken. Binnen no time spuit hij mijn gezicht onder het zaad en verlaat te kamer. ( heel eerlijk, ik deed alsof ik sliep maar toen hij weg was heb ik al zijn zaad naar mijn mond gesleept en alles geslikt)

Als we aan het ontbijt zitten de volgende morgen komt Anja thuis van het werk en vraagt of ik de cadeautjes kon waarderen. Ik zeg haar dat ik nu wel helemaal klaar ben voor carnaval. Ze zegt “Als ik jou was dan zou ik nu maar vast heel veel op de hoge hakken gaan lopen, want blaren zul je krijgen, beter nu dan straks als het feest is” Waarop Bert reageert “De aankomende weken dus hier in huis volledig in outfit” Anja begon weer te schaterlachen en vertelde Bert dat hij niet zo direct moest zijn. Bert “ik wil gewoon dat hij naar mij luistert!”

Al ik twee dagen later in bad ga hoor ik Anja roepen dat ze gaat werken, ik roep hard DOEI!! nog geen tien seconden later staat Bert bij me in de badkamer. Zijn pik staat fier omhoog, een cockring om en hij heeft een beha van Anja om zijn pik hangen. Een rode beha met enorme cups. Hij kijkt me aan, trekt zich af en zegt”deze beha moet je over je siliconen dragen. Hij gooit de beha bij mijn panty en stapt het bad in. Ik lig nu klem in bad, zijn pik vlak voor mijn mond. “zuig me af vieze teef!” en hij drukt zijn enorme paal tegen mijn lippen. Met heel veel moeite krijg ik zijn paal in mijn mond. Ritmisch neukt hij mijn mond, zijn smaak….mmmmm verrukkelijk! Hij neukt mijn mond steeds harder en dieper. Af en toe moet ik kokhalzen maar dat schijnt hem niet te deren. Ik proef zijn voorgeil rijkelijk in mijn mond stromen. Dan trekt hij zijn pik terug en draait zich om. Hij kijkt me aan en spuugt me in het gezicht“lik mijn aars vieze hoer!”Hij spert zijn billen en drukt zijn aars in mijn gezicht. Zoiets goors heb ik nog nooit gedaan maar doe het. De situatie heeft me zo ontzettend geil gemaakt dat ik van geen remmingen weet. Ik lik zijn aars, zijn zware kloten, zijn aars, druk mijn tong in zijn aars tot ik merk dat hij klaar gaat komen. Hij draait zich weer om en duwt zijn paal in mijn mond. Vier/vijf stralen sperma vloeien in mijn mond. “Jij slikt alles slet!” Ik slik en hij verlaat de badkamer.

Ik spoel me onder de douche nog even af , doe de panty aan en ga naar zolder. Als ik mijn studieboeken wil pakken staat Bert plotseling achter mij. Ik heb hem de trap niet op horen komen.
“Anja hoeft hier niets van te weten, jij bent mijn hoer en dat blijft tussen ons” Ik bevestig hem dat het tussen ons blijft. Hij zegt “zal ik je morgen ziek melden op school? Kun je mij mooi helpen op kantoor!” Die kans laat ik niet ontlopen en ga akkoord.

Als ik de volgende ochtend op kantoor kom drinken we eerst koffie. Dan krijg ik de vraag : “waar zijn je hoge hakken, waar is je make up? Ik dacht dat jij er zin in had om me vandaag te helpen? , Ga je omkleden, gauw!” Hmmm Ik loop naar zolder, doe mijn make up zo goed als ik denk te kunnen, jarretels aan, kousen aan, kort om alles aan. Op mijn hoge hakken de trap af. Het lopen op de hakken ging me goed af. Als ik het kantoor binnenstap begint Bert in zijn handen te klappen, lacht wat en zegt, “dit is helemaal prima!”


Als we een uurtje gewerkt hebben roept hij me bij zich. Ik sta zenuwachtig naast hem Hij tilt mijn rokje op en trekt mijn pik uit de string. Heel even bekijkt hij de situatie, ik moet me omdraaien. Hij trekt mijn billen uit elkaar, spuugt op mijn kontgat en begint me te vingeren. Eerst met één vinger, daarna twee en daarna hard vingeren met drie vingers. Dit gaat een minuut of tien door. Dan drukt hij de vingers in mijn mond met de opmerking “zo proeft je hoerenaars” Hij duwt me voor over op zijn bureau en dan voel ik zijn enorme sabel door mijn billen glijden. Telkens zijn dikke knop een stukje naar binnen maar toch niet. Ik voel hem nog een keer spugen en dan drukt hij zijn kolossale pik bij me naar binnen. Het voelt voor mij raar , geil, apart en meesterlijk opwindend.

Zijn woordkeuzes maken me nog geiler. Hij begint me steeds harder en dieper te neuken, hij schreeuwt dat ik een gore zaadteef ben , een lustobject, een vuile teef etc. Dan grijpt hij onder de siliconen mijn tepels, trekt er hard aan en voel ik dat hij klaar gaat komen. Zijn ademhaling stokt, hij trekt zich terug, trekt mijn blouse omhoog en spuit zijn zaad over Anja d'r beha die ik over mijn siliconen draag. “vanaf nu neuk ik je vaker, jij komt vandaag ook klaar over die beha, begrepen?” Zo gezegd zo gedaan. Wat ik begreep is dat Bert de beha terug gelegd heeft en dat Anja hem heeft gedragen zonder dat ze wist dat ons zaad er in zat. Daarna heb ik vrijwel alle lingerie van Anja gedragen terwijl Bert mij neukte, me onder zeek etc.

4215 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 31)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.