Nadja, het jarenlange verdoken en buitenkomende travje :)

Ik ben Nadja, occasionele Tgirl van ondertussen begin 30 uit Antwerpse,


Aangenaam :), leuk dat je wil lezen in mijn memoires.

Ik ben vrij vroeg begonnen met mijn vrouwelijke kant te ontdekken, zo ver ik me kan herinneren vanaf begin van men puberteit.
Eerst fantaseren, dan stilaan in moeders kast zoeken en mezelf lekker opkleden :).

Fast forward naar de tijd dat ik alleen ben gaan wonen begin de 20er jaren van mijn spannend leven :)
Voor het eerst had ik de privacy en ruimte van mezelf om men vrouwelijke kant te beginnen ontdekken.
Eerste setjes lingerie gekocht, spannend, ik weet zelfs niet waar en hoe, zenuwen geven wel is een blackout, tja :)

Er werd snel een grote uitbreiding van kleding, zowel lingerie, kleedjes en hakken, als ik hakken draag voel ik me zoooo vrouwelijk :)
Door de jaren heb ik een paar keer alles van Nadja moeten wegdoen en later volledig terug moeten kopen, tja, life .... ;)
En ik heb supermooie en kwalitatieve dingen weggegooid en wou dat ik niks had weggedaan, maar ja, ben terug begonnen en heb nu leuke chique, sexy dingen en men stijl is veel verbeterd over de jaren, ik ben blij met mezelf nu :)

Ik wil hier men grootste fantasieën gewoon delen, ze zijn nog niet uitgekomen, dus mensen die kunnen helpen, contact me :)

Fantasie n°1: men lieveling, Op reis met koppel dat me als stoute dochter meeneemt :) :) :)

Na een goed contact en initiële klik spreken we eens af om te zien of we echt een week zullen overleven :D :D :D.
Ik kom naar jullie of jullie naar mij, de eerste blik die jullie op mij zullen werpen is van een jonge tgirl die er zeer verzorgd en vrouwelijk uitziet, ik zal er bij onze eerste ontmoeting piekfijn uitzien, lekker glad geschoren, super verleidelijk setje lingerie onder men kort sexy, maar classy kleedje, afgewerkt met passende sexy hakken. Ik ben mooi en sexy opgemaakt.
Van jullie verwacht ik de heer in kostuum en mevr ook mooi opgemaakt, lingerie, etc.
Dan zien we elkaar direct op ons best :)

Vanuit die warme en mooie ontmoeting plannen we onze reis van dromen :)
We gaan naar een warm land waar mooie vrouwen op hun best zijn, we huren een mooie villa met genoeg privacy.
Voor we vertrekken gaan we zeker over de outfits en activiteiten die we op reis gaan doen. Zo zou ik graag elke dag, heel de dag jullie sexy dochter zijn, dus veel kleedjes, lingerie en hakjes voor mij om er telkens piekfijn uit te zien voor jullie.
Van ontbijt tot slapengaan ben ik jullie dochter die stout maar toch zeer welwillend is :)

Het liefst zou ik met jullie vertrekken van het begin, dus vanaf we de deur uit zijn bij jullie start onze moeder-vader-dochter reis.
Als mijn tijdelijke moeder mij graag helpt met make-up en kleding, als andere zaken om een beter meisje voor jullie te zijn, hoe beter ik zal zijn om een weekje fantasieën te beleven.

Als we aankomen kijken we rond in ons tijdelijk paradijs :), jullie, mammie en pappie zeggen waar ik, jullie lieve dochter, mijn kamertje krijg en sturen me direct naar daar om men spulletjes mooi in de kasten op te bergen, zodat ik tijdens de week een proper en georganiseerde dochter kan zijn, ik moet me ook opfrissen voor onze eerste vakantiemaaltijd als gezinnetje en roepen als ik gedoucht heb mammie roepen om me te helpen er leuk uit te zien.

Ik weet zo gauw ik de kamer verlaat om me te installeren pappie mammie stevig en verliefd vastneemt en ze broeide verheugd zijn voor wat komen gaat. :)

Onze villa in ... is geweldig, pappie heeft goed gekozen :)
We liggen afgelegen, nabij een pitoresk dorpje op 15min rijden van de kust, dus strand zit er zeker in voor deze meid :)
We hebben grote kamers met dressing en eigen badkamer met bad en douche :D :D :D, deze meid houdt van een beetje luxe.
Ik begin na aan te komen op mijn kamertje men lingerie weg te steken in de lade, ik denk dat ik wat overdreven heb :), 16 setjes voor 7 dagen en dan nog 5 bikini's en 2 badpakken, maar ja ik moet er goed uitzien voor men oudjes :).
Eveneens kleedjes, hakken, ik heb bij voo 3 weken, mammie en pappie hebben voor vertrek me echt verwend met is lekker te shoppen, ik ga er elke dag als een prinses uitzien.

Ik ga direct na het uitpakken de douche in en maak me volledig klaar om me te laten omtoveren tot de prinses die ik ben ;).
Na douchen en crème aanbrengen roep ik dat ik klaar ben, terwijl ik wacht op mammie, leg ik in de badkamer als men make-up klaar en wacht dan geduldig op mammie om klaar te stomen voor onze openingsavond.

Na een minuutje of 2 komt ze binnen, grote lach en warme kus op men voorhoofd, we zijn direct in onze rol, ik vraag mammie welke stijl ik vanavond krijg, ze antwoord dat omdat het onze eerste avond van een speciale week is we ons volledig chic en feestelijk gaan maken, pappie doet ook zen smoking aan en omdat hij stiekem catering heeft laten afleveren zijn volledig voorzien van alles en toch alleen met zen drietjes.
Mammie maakt me zeer feestelijk op, zeer donkere en sprekende ogen, rode lippen, haartjes mooi opgestoken.
Ik mag een rood setje lingerie met jarretellen aandoen en ze zet gelijk nude suede pumps klaar om onder de jurk te dragen, de jurk was die prachtige avondjurk in zalm roze, bedekt juist men lingerie, maar is zeer sexy en chic, exact wat nodig had voor een feestelijke avond.
Ik neem nog men clutch als tas voor vanavond, we blijven thuis, dus sigaretten en poppers en meer heb ik niet nodig denk ik :)

Als ik klaar ben om men kamer te verlaten en naar beneden te gaan gaat mammie naar haar kamer om zich klaar te maken en te zien of pappie wel voortmaakt. 
Ik begin beneden de tafel te dekken en ons voorgerechtje op te warmen.
Een kwartiertje later komt pappie beneden aan, mooie man in pak, ik mag toch niet direct zeggen dat hij er super uitziet, mag ik?
Pappie draagt me op het aperitief klaar te zetten, zodat mammie niet moet wachten op haar welverdiende drankje.
10 min later horen we hakken in onze richting komen, mammie is klaar voor vanavond, ze verschijnt in de kamer als een wondermooie godin, mooi opgemaakt zoals mij, donkere ogen, sexy, ik ben trots op haar, ze heeft net als ik een feestelijk kleedje en hakken aan.
Ik vermoed dat mammie ook een setje met jarretellen aanheeft als lingerie, anders zou ik straks alleen zijn.
We beginnen aan onze apero en praten over de komende week, onze uitstapjes als gezinnetje.
Na een super apero gaan we snel aan tafel, reizen maakt je hongerig :D.

Een beetje later zitten we aan het degustiefje en begint het gesprek over de rest van de openingsavond.
Ons thema is pappie uitvoerig bedanken voor de heerlijke reis.

Pappie neemt ietsje later zijn laatste nipje en zet zen glaasje rustig wat verder weg dan ervoor, door men gedachte gaat maar 1 ding, begin met pappie te bedanken, niet denken, gewoon doen trut, ge wou dit.
Letterlijk 2seconden later geraak ik recht uit men stoel en stap recht op pappie af, hij heeft het niet dadelijk door en blijft dus gewoon relax zitten.
Ik moet zelf even kuchen om hem naar me te laten kijken, nu valt het hem dadelijk op, hij schuift zen stoel naar achter, ik zet me direct op zen schoot, dit voelt zo goed, ik het wannabee meisje zit op de schoot van een tijdelijke vader die dit stukje van mij ziet en laat bloeien.
Ik zeg het nu romantisch, maar er zal een zeer erotische sfeer zijn.
Na seconden beweeg ik men mond naar die van pappie, ik wil kussen en me warm voelen. Pappie kust me zeer zwoel en passioneel terug.
Ik weet dadelijk dat de eerste avond potentieel de beste kan worden.

Mammie heeft ondertussen wel gezien wat er gebeurde en vraagt prompt een lekkere geile kus van die dochter van haar.
Ik kruip over pappie zijn schoot richting mammie en ze trekt me gelijk naar haar mond.
We zijn al snel zeer innig aan het kussen en pappie geniet van zen meisjes die genieten.

Plots trekt mammie terug en gebied me voor haar een pappie te gaan staan en hun me te laten inspecteren.
Ik zet me voor hen en begin te showen langs alle kanten, mammie & pappie keuren me goed, ik ben prachtig zoals ze zeggen, op en top meisje, mooi, sexy en klasse.

Ondertussen staat er lekkere zwoele muziek op waar ik enkel maar warmer van krijg.
Mammie fluistert me in men oor, pappie wil dat we met elkaar strippen voor hem, strelend en kussend elkaar uitkleden tot we enkel nog lingerie en hakken dragen, ons kontje moet goed zijn voor pappie :)

Mammie en ik nemen plaats voor pappie, de zwoele muziek laat ons onmiddellijk dansen, mammie draait me om en maakt men kleedje los, ik draai me terug en men kleedje valt zowaar helemaal naar beneden, pappie heeft direct goed zicht op me, mammie lacht even en draait zich zodat ik haar kleedje kan losmaken, ze draait zich terug naar me en haar kleedje valt ook van haar af. 
Hier staan we dan halfnaakt, beide in setje met jarretellen en hakken waardoor onze kontjes zo bol staan :)
Pappie trekt ons naar zich, zijn 2 meisjes op zen schoot, maar wij willen zijn kostuum van het lijf trekken.
Dus het kostuum gaat snel uit en nu zit pappie in enkel boxers tussen ons.
We beginnen gelijk met 3 te kussen en mijn hand dwaalt als snel af naar pappie's ondertussen harde paal.
Ik trek me weg van het kussen en duik gelijk met zijn harde pik naar beneden, ik wil hem proeven, voelen in men mondje.
Pappie laat me men gang gaan op zen pik, ik lik zijn harde eikel, zuig heel zijn pik, leg zen ballen in men gewillig mondje.
;
Mammie duikt plots naast me op en we beginnen instinctief samen pappie te pijpen.
Daar zitten we dan mammie en dochter in super sexy lingerie pappie aan het pijpen zoals hij nog nooit heeft gehad en dat is al avond 1.
Als pappie luid begint te kreunen stopt mammie snel met pijpen zegt dat ik ook moet stoppen, pappie mag nog niet komen.
Mammie zegt plots dat vanavond echt het beste moet zijn, dan hebben we dat toch gehad, ze gaat snel de kamer uit en haalt uit de inkomhal een zak waarvan ik niet weet wat er in zat, mammie opent de zak en ik zie allerlei toys zitten, I love Toys :).

Mammie wil de avond verder zetten op hun kamer, bed is toch iets makkelijks :D
Ik en mammie gaan pappie vooraf op de trap, in onze lingerie en hakken heeft hij een super zicht op zen meisjes.
Op de kamer moet ik dadelijk op bed op men knieën zitten, billetjes opentrekken en even laten zien dat ik het echt wil.
Mammie en pappie beginnen onmiddellijk alle toys in te smeren met lube, ik mag uit men clutch nog snel poppers nemen en ondertussen wordt men kontje goed gesmeerd voor al die lekkere toys.
Mammie komt aanzetten met een medium kralenketting en steek snel de eerst bol in men kontje.
De gehele ketting zit vrij snel in men kontje, pappie staat ondertussen aan de rand van het bed zo dat ik hem goed kan pijpen.

Ik voel me zo sletterig, maar ook zo goed nu, dit wou ik echt, al lang

De rest kan later nog komen, als er iemand is die dit verhaal kan waarmaken, neem contact met me!!!

3438 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.