Hoe zijn orgasme mijn genot werd

Als ik de vrijdagochtend vrij ben en naar beneden loop om te gaan douchen hoor ik dat Anja visite heeft. Omdat ik de opdracht heb gekregen dagelijks binnenshuis op hoge hakken te lopen en volledig als sissy gekleed te zijn besluit ik om te doen wat er van me geëist wordt. Als ik klaar ben met douchen, mijn benen glad geschoren zijn, mijn teennagels netjes vuurrood gelakt trek ik mijn ragdunne zwarte naadnylons aan, bevestig ze aan m'n jarretel. Een slipje er over, mijn siliconenbeha aan met daarover de rode beha van Anja en een kort roze jurkje aan. Even twijfel ik tussen de zwarte klassieke pumps en de open pumps. Ik besluit de klassieke pumps aan te doen. Armband om, ketting om, oorbellen, en nu nog een flinke laag make up . Bert gaf mij te weten dat hij een overmaat van make up erg kon waarderen. Mijn ogen paars/roze zwart, wimpers dik zwart aangezet en vuurrode lippen.
Ik voel een gevoel van opwinding als ik me zo aan het optutten ben. Bijzonder, dit had ik nog nooit eerder gevoeld. Als ik de douche uit kom hoor ik Anja nog steeds met een andere vrouw praten. Ik besluit om niet naar beneden te gaan maar terug naar de zolder.
Omdat mijn vakantie van aankomend jaar nog niet geboekt is besluit ik wat te surfen op het net, snakkend naar een kop koffie, maar goed, zo lang de visite er is begeef ik me niet op deze wijze gekleed naar beneden.

Dan hoor ik de poort klapperen en een auto starten. Omdat ik maar een klein zolderraampje heb kan ik alles niet goed zien. Als ik de zoldertrap af loop hoor ik beneden de stofzuiger. Ik daal de volgende trap af en confronteer Anja voor het eerst als sissy in vol ornaat. Waarschijnlijk omdat ze het als complete grap ziet begint ze enorm te lachen. Ze doet de stofzuiger uit en zegt “hahaha, daar heb jij wel wat voor moeten doen zeg! “ Met haar duim veegt ze wat make up uit mijn ooghoek en zegt : “heeft Bert je al zo gezien?” De enorme lach blijft op haar gezicht. Ze voelt aan de borsten en zegt “poeh, dat voelt net echt hé?” “wacht even “zegt ze en ze loopt naar Bert z'n kantoor. Tien seconden later staan ze samen in de deuropening me te “keuren” Bij Anja blijf ik de vrolijke lach zien, bij Bert lees ik pure geilheid in zijn ogen. Hij bekijkt me van beneden naar boven en retour.

“Als jij nou even koffie gaat zetten dan kan ons meisje wel even stofzuigen”oppert Bert.

Omdat ik allesbehalve lui aangelegd ben pak ik de stofzuiger en stofzuig de kamer, de keuken en de hal. In de hal voel ik een hand onder mijn jurkje gaan. Mijn slipje is nat, het voorvocht is blijven stromen. Even kneed Bert mijn half stijve klit en gaat door naar het toilet. Als ik de trap ook schoon heb roept Anja dat de koffie klaar is. Als we aan tafel zitten voel ik me enorm bekeken. Hoewel Anja er heel erg luchtig mee om gaat en me complimenten geeft dat ik goed om de hoge hakken kan lopen zie ik hoe Bert met één hand in zijn broek zit, onopvallend voor Anja.

Hij staat op en trekt het jurkje op mijn schouder iets opzij. “ Kijk Anja, ik heb hem even een beha van jou gegeven” Wijzend op het schouderbandje. Ze glimlacht, qua geilheid doet dit alles haar niets is mijn idee.

Anja vraagt of we nog wensen hebben voor het avondeten. Ik pas me altijd aan en eet wat de pot schaft. Bert geeft Anja de vrije keus waarop ze boodschappen gaat doen. Omdat ik ook nog de deur uit moet was het mijn bedoeling naar boven te lopen. Ik pak mijn koffiekopje van tafel en zet deze op het aanrecht. Mijn hakken klikken op de plavuizen. Ook Bert staat op en zet zijn kopje op het aanrecht waarna hij direct met zijn vrije hand een fikse tik op mijn billen geeft. “voorover slet!” snauwt hij me toe. Ruw begint hij tussen mijn benen te graaien, te kneden, knijpen lijkt het wel. Hij trekt de string uit mijn naad en begint hartstochtelijk mijn jongenskut te likken. Daarbij pakt hij mijn klit en in werkelijk drie vier keer trekken spuit ik mijn zaad. Mijn geilheid is dan verdwenen. Hij pakt me bij mijn kin, “jij vieze hoer! Vreet je zaad!” en hij houdt zijn hand in een kommetje voor me. Hij heeft mijn zaad dus opgevangen maar mijn enthousiasme is door mijn orgasme weg. Om te gehoorzamen lik ik zijn hand leeg en slik ik mijn eigen sperma. Tevreden is hij nog niet. Er is inmiddels in zijn jeans een enorme bult verschenen die hij tegen mijn gezicht drukt . “ Je zuigt me nu klaar” Ik open zijn broek. Met het zien van zijn doorzichtige rode nylon slip wordt ik weer enigszins opgewonden. Zijn pik smaakt zo geweldig geil maar ik ben door mijn orgasme nog niet weer in topvorm maar neem zijn lul in mijn mond. Langzaam pijp ik zijn voorhuid naar achter, met mijn tong draai ik rondjes om zijn druipende eikel. Ik hoor zijn ademhaling steeds sneller gaan. Zijn handen gaan over mijn borsten, dan komt hij bijna klaar. Hij drukt me achterover waardoor ik op de bank plof. Ik moet op mijn rug liggen met mijn hoofd net over de leuning van de bank. Hij gaat aan de zijkant van de bank staan en duwt zijn dikke stijve paal in mijn mond, steeds verder maar dit keer met beleid. Weer hoor ik zijn ademhaling versnellen, hij begint harder en ongecontroleerd hard te neuken. Zijn eikel voel ik mijn keel zeer diep in glijden. “ik spuit je vol vieze flikker! En vanavond ga ik je keihard neuken vuile teef!” Op dat moment neukt hij zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond en spuit. Het is veel, heel erg veel. Ik begin te kokhalzen en te hoesten. Hij knoopt zijn broek dicht, kijkt even of het goed met me gaat en vertrekt zonder verder iets te zeggen naar zijn kantoor. Ik sta op van de bank, kijk in de spiegel in de woonkamer. Hoewel hij recht in mijn slokdarm is klaargekomen heb ik ook nog sperma op mijn wangen en zit mijn hele gezicht onder de lippenstift.

Hoewel ik nu meerdere keren seksueel contact met Bert heb gehad voelde ik me nu op een of andere manier gebruikt.
Ik ga naar de douche om mijn make up af te halen , kleed me om en ga ff de stad in. Na gezellig met wat vrienden wat gedronken te hebben ga ik naar huis. We eten , kletsen gezellig en na het eten drinken we een kop koffie. “Je vond het niet zo fijn hé vanmiddag” zegt Bert. Ik vertelde hem dat het waarschijnlijk kwam doordat ik zelf kort voor die tijd klaargekomen was. “En als je niet klaarkomt dan blijf je geil sletje? “ Ik bevestig dat dit inderdaad zo bij mij werkt. Hij staat op, loopt naar me toe, pakt me liefkozend in mijn nek en zegt : “Goed dat ik dat nu weet hoer, jij gaat lang, heel lang niet meer klaarkomen! “ Hij lacht wat en loopt naar de keuken. Vanuit de keuken roept hij: Zin om zo ff stukje te fietsen?” Ach het is lekker weer en ik besluit mee te gaan. Eerst een flink stuk langs het open veld tot we bij een behoorlijk dicht stuk bos aankomen. Bert stopt en stapt af. Ik stop ook, zie dat Bert zijn riem van zijn broek open doet, zijn pik uit zijn broek haalt, er twee dikke cockringen om zitten. Hij kijkt me aan en begint te pissen. Hij komt iets dichterbij en begint over mijn stuur te pissen. Zonder ook maar een woord te wisselen doet hij zijn broek weer dicht en fietst verder. Ik volg hem, mijn handen op het pisnatte stuur.

Als we bij een atletiekbaan langskomen besluiten we daar in de kantine een kop koffie te drinken. Het is er druk, maar we hebben al een kilometer of tien in de benen dus drinken we rustig onze koffie op. “even aan de baan kijken? “ vraagt Bert. Hij staat zonder mijn antwoord af te wachten op en loopt naar buiten. Er zijn een hele groep aan het hordelopen. Gaaf om te zien hoe lenig ze met een rap tempo over de horden “springen”. Als we aan de andere kant van het veld staan worden we door de reclameborden tot onze middel afgeschermd. Direct voel ik dat Bert probeert mijn riem los te maken. Zijn ervaring helpt hem. Al snel sta ik met mijn broek op mijn knieën, gehuld in mijn jarretels en zwarte nylons. Hij trekt de string opzij en begint me grof te vingeren, ik voel het geil uit mijn pik stromen. We zijn de enigen die aan deze kant van het veld staan, Bert gaat achter me staan en zegt : “Ik ga een geile flikker van je maken, een nicht, een volgespoten zaadnicht! “ “zeg me eens eerlijk, geniet je van mijn pik?” Ik beaam dat ik wel steeds denk aan zijn pik. Hij spuugt in zijn hand, ik hoor hoe hij zijn pik nat maakt, dan spuugt hij nog een keer in zijn hand en voel ik hoe hij mijn kut nogmaals begint te vingeren. Dan stopt het vingeren. Ik voel zijn dikke eikel tegen mijn kut drukken, ik pers heel even mijn kut open en hij gaat op een hele lieve manier naar binnen. Langzaam, centimeter voor centimeter. Het geeft me een meer dan geweldig gevoel. Als hij tot zijn kloten diep in me zit blijft hij staan. Geen neukende bewegingen. Ik zie een groep atleten de sintelbaan rond gaan, ze zijn al dichtbij ons. Ik voel hoe zijn pik diep in me klopt.
Ik voel dat mijn pik enorm aan het lekken is. Zijn paal tot aan zijn kloten in mijn strakke jongenskut. De atleten lopen voorbij en merken verder niets op. Bert fluistert in mijn oor dat hij me vol gaat spuiten. Ik voel een paar korte zachte stoten en dan voel ik hoe hij met volle kracht zijn dikke pik in me leeg spuit. Ik begin nog harder te lekken. Ik ben hierdoor zo extreem geil geworden dat bijna alles nu mogelijk is.

Bert knoopt zijn broek dicht en zegt, “kom, we gaan een biertje pakken in de kantine, dan fietsen we over een half uurtje terug.”
In de kantine drinken we een paar biertjes en fietsen weer richting huis. Als we bij het bosje aankomen waar hij eerder over mijn stuur stond te pissen zegt hij: “daar stoppen we even want ik moet alweer pissen” Als ik met hem mee loop, want ik moet ook nodig plassen maakt hij een opmerking over de lek plekken in mijn broek, ze zijn uiterst goed zichtbaar.
Langs het pad staat een traditioneel houten bankje. “liggen en bek open!”snauwt hij me toe. Hij haalt zijn dikke paal die nog half stijf lijkt uit zijn broek en richt zijn pik op mijn kruis. Hij spuit twee krachtige stralen pis op mijn kruis en drukt dan zijn dikke knop in mijn mond. “drink mijn champagne vieze pisbak, je drinkt mijn pis vanaf nu dagelijks vuile nicht!”
Dan komt zijn pis op gang, ik slik, kan het tempo bijbenen en slik zijn hele lading pis. Mijn blaas staat op knappen, ik moet nu zelf. Ik moet van Bert met mijn handen een kommetje maken en daar in pissen. Ik doe wat hij zegt. “mooi, kun je nu lekker even je gezicht opfrissen vuile pisnicht!” Dit moet ik herhalen tot ik leeg gepist ben. Als we vervolgens verder fietsen zegt hij dat ik me vandaag niet meer mag douchen, “morgenvroeg weer” en hij lacht wat. Eenmaal op mijn kamer aangekomen doe ik de natte broek uit. Ik zit nu met mijn harde lul in mijn nylons en jarretels op het bed. Ik ben zo geil van het gebruik geworden dat ik nu klaar moet komen. Ik trek me af, twee tot maximaal vijf halen en ik spuit al. Als ik daarna naar het toilet ga voel ik dat ik beter even kan gaan zitten. Ik laat een “natte scheet” Als ik ga staan zie ik pas hoeveel zaad Bert in me gespoten heeft. Ik verlang naar meer. En sterker nog, ik begin steeds meer te verlangen naar meer zaad, meer pis maar ook naar meer pikken. Ik betrap me er op dat ik op straat niet meer alleen naar mooie vrouwen kijk maar ook naar mannen met de gedachte : hmmm die zou ik wel willen dienen…….. Word vervolgt

3057 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.