Zomer 2019

Geplaatst door: cock50 op 19-10-19

Op vakantie, deel I, zoals op mijn blog is geplaatst. Als jullie het leuk vinden zal ik de vervolg verhalen ook plaatsen! Of vraag naar mijn blog.

Net als vorig jaar hebben Ton en Linda mij uitgenodigd om met hun een korte vakantie door te brengen en de lesbische Truus zou er ook weer zijn . . .
Maar had Ton mij gemeld(!), een collega van mij, Bart is homo, 52 jaar en hij komt dan ook en we rijden met zijn vieren. Hij had over mij verteld en de seksuele escapades die wij samen beleefd hebben. Inmiddels heeft Bart ook uitgebreid met Linda kennis gemaakt en was er ook een klik.
Hij vertelde mij dat ze op een feestje samen op het werk stonden te praten en toen ineens een vonkje naar elkaar oversloeg. (Na afloop hadden ze bij de auto's staan tongen . . .  Hij wist dat Bart homo was, maar dat ze zo naar elkaar aangetrokken waren . .

De volgende dag hadden ze een date bij Bart (vrijgezel) thuis en neukte hij Bart (die meer bottom is) en vertelde ook over het vrije sexleven dat hij en Linda hadden. Ook vertelde hij over mij en liet hem een foto van mij zien.
Ik begreep dat hij een "proef weekend" met Ton, Linda en Truus beleefd had en dat was allemaal heel goed gegaan. Zo kwam het idee om weer samen als groep de vakantie door te brengen.

Het sprak mij ook aan en zo waren de voorbereidingen begonnen. Ik zou op eigen gelegenheid gekomen en had uiteraard mijn borsten, bikini (die voor hun ook nieuw was), bh en mijn zomerjurkje mee. Wat zwemspullen voor het zwembad enz.

Toen ik arriveerde, waren zij er uiteraard al en amper binnen zag ik ze alle drie helemaal naakt waren.
Eerst weer een heerlijk hallo met een natte tongzoen en een aai over de billen. Ik werd aan Bart voorgesteld en we deden ook niet preuts. Hoewel nog gekleed tongde ik Bart ook en draaide mijn hand richting zijn kont en ass en voelde beweging tegen mijn kruis, hmmm.

Hoi zei Ton, zoals je ziet zijn wij al naakt en hebben we een paar regels voor de komende dagen opgesteld, zodat we het maximale uit de dagen gaan helen...
1) We lopen zo veel mogelijk naakt
2) Plassen mag, daar staat een emmer (in de woonkamer, wat gebeurt hier dacht ik nog!)
3) Condooms mogen na gebruik niet weggegooid worden maar gewoon daar waar geneukt is
4) er zijn 4 slaapkamers en één slaapkamer blijft vrij voor diegene die zich daar met een ander wil terugtrekken
5)Truus heeft dus een eigen slaapkamer, Ton en Linda en ik slaap met Bart op één kamer
Mijn kruis bewoog en toen trok gelijk mijn kleren ook uit en dat was allemaal al duidelijk, ik werd al nat . .
Kom we gaan koffie drinken, gezellig. Het was mooi weer en ik bracht eerst mijn spullen naar mijn slaapkamer en Ton liep even mee. Hij keek mij aan en zei dat het we mooie dagen gaan beleven, we hebben zo'n zin in jou en Bart. En voelde een hand in mijn kruis strelen.

Kom naar beneden anders gaat het nu al fout . .
Ik moest pissen en liep naar de wc, maar Ton wees mij op de huisregels, beneden staat een emmer en daar ging ik.
Nu ben ik nergens vies van maar daar ging dus staan pissen, de emmer in (deze stond in ieder geval op een handdoek, zodat wat spetteren niet erg is en plotseling kwam Bart aangelopen en zijn hand ging even door de straal pis en veegde over mijn buik. Ik begreep dat jij dit lekker vindt, toch? Heerlijk man.
Buiten gingen we koffie drinken.

3096 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.