Het vervolg deel II zomer 2019

Geplaatst door: cock50 op 24-10-19

Het vervolg op de eerste dag,

We hadden wat koffie gedronken en elkaar een beetje voorgesteld, met name aan Bart en toen viel mij voor het eerst op dat Bart een behaard kruis had.
Ik ging toch even weer naar boven en (het was erg mooi weer) en trok mijn recent gekochte bikini aan, inclusief de siliconen borsten.

Ton kwam kort daarna naar boven om te kijken wat ik aan het doen was . . . Ik was mij aan het omkleden en hij stelde voor dat ik ook maar mijn pruik op deed. OK zei ik, maar ik zag dat Bart behaard is en "je weet dat ik dat niks vindt". Neen klopt en ik ook niet en ik heb Bart gevraagd zich vooraf zo kort mogelijk te scheren. Ik stelde Ton voor dat maar gelijk op te pakken, nu we daar dan de komende dagen van kunnen genieten. . . .
Beneden aangekomen in bikini zei ik tegen de anderen dat ik iets aan Bart zag wat ik niet verwacht had. Er werd gelachen, want de dames wisten het, hij is behaard. .  Zowel Linda als Truus zijn ook kaal.
En iedereen zei gelijk om het maar glad te maken en ik vroeg om een schaar. "Bart, ik wil graag zo met je kennis maken" en hij zag een dik kruis in mijn bikini broekje en pakte mijn tieten vast, hmmmmm ok vooruit dan maar..
Ok dus en ik knipte eerst het meeste schaamhaar weg, wat gewoon op het terras viel. Dat leverde bij mij en hem een echt vol kruis op. Vervolgens pakte ik mijn scheerapparaat en zette de tondeuse aan.
Zo scheerde ik zijn kruis helemaal kaal, en wreef over zijn lul, heerlijk er druppelde voorvocht. voordat ik verder ging stond Ton met een stijve bij Bart zijn mond en hij pijpte hem. Voor mij het signaal lekker door te gaan en ging zijn benen scheren. Plotseling zei hij "niet doen", maar het was te laat, zijn bovenbenen werden glad en Truus gaf aan, dat het vanzelf weer aangroeit . . .
Niet veel later stelde ik voor dat hij zich omdraaide en scheerde zijn achterkant kaal enne echt glad. Ton help even vroeg ik, trek zijn kont open. En midden op het terras onder de zon scheerde ik zijn kont en ass helemaal glad. Ik kon het niet laten en gaf een kus op zijn ass.

Straks ook nog zijn borst, zei Truus en er werd flink gelachen om Bart.
Maar zijn ass sprak mij zeer aan en Ton trok nogmaals zijn billen van elkaar en ik stopte mijn tong er tussen.
Mijn bikini broekje werd nat en Linda trok mijn lul er uit, deed een condoom om en bracht mijn lul naar zijn kutje. Een harde "auw" gaf aan dat Bart nauw is . .  Zo gaaf en net geschoren lijf en nu zat mijn lul er in, maar ik werd er snel vanaf getrokken. Mooi hoor, stond op punt van klaarkomen werd ik ruw uit zijn kut gehaald.
Mijn bikini broekje werd over mijn harde paal getrokken en Bart werd rechtop gezet. Top lieverds, dat gaat goed komen de komende dagen en Ton pakte nog even mijn borsten vast. De rest is voor straks. Bart moest weer gaan staan en ten slotte werd zijn borst geheel door Ton glad gemaakt.
Ik veegde al het op de grond liggende haren bij elkaar en niet veel later zaten we weer even bij te komen.
Zonder klaar te komen was het wel gaaf. Linda en Truus zaten elkaar inmiddels te vingeren en lekker soppend stopte ze ook. Truus trok het condoom van mijn inmiddels slappe lul en legde deze binnen.
We moeten vanavond ook nog wat te doen hebben. . .

Even later deed ik mijn borsten uit en ging het zwembad in. Bart kwam ook en met een lekkere natte tongzoen gaf hij aan van mij te genieten.
Niet veel later zaten we weer op het terras, afgesproken om na het eten lekker verder te genieten met elkaar.
Oh ja, ik vergat nog te melden dat de dames gewoon boven de emmer zaten te pissen, dat is super gaaf.
Nu weer even stoppen, het is 4 juli en de avond gaat weer beginnen. Ik stop nu en vertel het later weer hoe de eerste dan en nacht verliep.

1907 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.