Mijn oude schoolvriend3

Als je mijn oude schoolvrienden mijn oude schoolvriend2 hebt gelezen dan weet je hoe ik fred heb ontmoet en wat hij met me doet


Fred was in de tussen tijd een x of 4 bij me geweest. Het was een zegen voor mn klitje, hij mocht dan uit het kooitje. Hhhmmm het was zo lekker. En ik spoot zo veel als ik me voor hem aftrok.

Maar afgelopen donderdag het was een half uur voor het einde van mn werktijd, hoorde ik een bekende stem op kantoor. Ik hoorde mijn naam en het meisje van de balie kwam met Fred mijn kantoor binnen. Je hebt bezoek een nieuwe klant zei ze en ze vertrok weer. Ik kreeg een rood hoofd toen ik Fred zag, dit had ik niet verwacht. Fred zei dat hij iets leuks in petto had en dat ik gelijk mee moest komen. Met een smoes melde ik bij mn baas dat ik een nieuwe klant had, die heel veel werk voor ons in het verschiet had en dat ik met hem mee moest. Mijn baas vond het goed. En zo vertrok ik met Fred in de auto.

Ik heb nu iets moois voor je zei Fred. Ik was nieuwsgierig en een beetje bang tegelijk, wat zou er nu weer gebeuren. Ik kreeg een plasticzak op mn schoot en bij de eerste pompstation op de snelweg stopte Fred. Zo sletje, jij gaat je eigen mooi maken op de wc. Ik loop met je mee en je gaat je eigen omkleden. Je eigen kleren doe je in een tweede zak die geef je aan mij. 

Met Fred naast me klede ik me uit in de wc. Toen ik helemaal naakt was nam Fred mn kleren mee en ik stond daar met het plasticzakje, Fred had ook nog een schoenendoos achtergelaten. Ik had net mn stringetje aan, toen er een man de wc in kwam. Deze man keek me verlekkert aan en na een paar opmerkingen ging hij een wc hokje in. Ik trok mn bhtje met silicone borsten aan. Er zat een heel kort leren rokje in, ik wurmde mezelf er in het bedekte net aan mn klitje zo kort was het. En toen een leren topje. Het zat wel heerlijk. Kousen aan een lange blonde pruik. Toen ik dit aan had kwam de man weer uit het wc hokje. Zo hoertje jij mag mij wel ff verwennen zei hij. Ik zei tegen hem dat mijn pooier op de parkeerplaats stond te wachten op me en dat hij dat met hem moest regelen. De man ging weer weg ik deed make-up op en er zaten nog mooie zwarte pumps in de schoenendoos. 

Toen ik klaar was kwam de man terug de wc in met Fred achter zich. Hij zei ik heb betaald voor je, dus jij gaat op je knieen mij ff lekker afzuigen. Ik keek naar fred en hij knikte alleen maar. De man liet zijn broek zakken en ik zag een mooie grote pik met een lekkere eikel. Op je knieen hoer en laat me voelen hoe lekker je kan pijpen. Hij duwde me naar beneden en ik ging met mn tong over zijn eikel. Toen ik mijn mond open deed stootte hij gelijk toe, tot achter in mijn keel. Het deed me bijna kokhalzen, hij trok iets terug en ik had zn pik lekker in mijn mond ik zoog er lekker op likte zijn stam zijn eikel. Zijn pik uit mijn mond zoog zijn ballen een voor een naar binnen en likte hem ook achter zn ballen. Hhhmmm hij stond heerlijk te kreunen. Nam zijn pik weer in mijn mond zo diep mogelijk en ging op en neer met mn hoofd mn tong over zijn eikel. Hij vond het zalig aan zijn gekreun te horen. Hij komt klaar in je mondje en je slikt alles door, want je keren moeten schoon blijven hoorde ik Fred zeggen. Dit was een aanmoediging voor me, ik ging steeds sneller over zn pik, en ik voelde aan het trillen van zn pik dat hij snel ging komen. Nog een paar likjes over zn eikel, nam zin pik weer in mn mond zo diep mogelijk ik voelde zijn lul verstijven. Zn zaad kwam met stralen tegen mn keeltje. Nadat meneer was uitgespoten slikte ik zn zaad door zonder te knoeien. Ik likte zijn pik schoon. Broek ging weer om hoog. Ik hoorde hem tegen Fred zeggen dat het heerlijk was en weg was meneer.

Fred zei knap je zelf op teef, dan gaan we. Ik deed mn pruik goed make-up een beetje bij gewerkt. En zo door het pompstation naar de auto van fred. Ik zag er echt uit als een hoer.

Bij Fred in de auto bedankte ik hem voor de verrassing, waarop Fred zei dat dit toevallig was en dat de verrassing nog moest komen. Maar je verdiend zo lekker je kleertjes terug, dus gaan we dit vaker doen. En misschien verdien ik nog aan je hoertje

We reden de snelweg weer op richting Rotterdam op naar de volgende verrassing

                           XXX
                          Riva

2585 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.