Onderdanige panty fantasie

We hebben afgesproken bij jou thuis en als eerste gaan we samen onze panty's aantrekken en knippen we het kruis uit de panty. Op onze panty na zijn we naakt. Ik moet dan van jou gaan staan/liggen/zitten wat jij wil en jij stopt een prop in mijn mond zodat ik niet meer kan praten (prop kan bijv een opgerolde panty of kniekous zijn). Over mijn hoofd trek je vervolgens een kniekous zodat de prop in mijn mond blijft zitten. Je begint mijn benen te betasten. Als je het genoeg vindt geef je mij de opdracht om op mijn knieen voor je te komen en moet ik jou benen betasten. Je geeft duidelijk aan wat ik moet doen . Ik krijg commando's zoals streel eerst mijn voeten kuiten billen enz. maar je geeft duidelijk aan dat ik niet aan je pik en ballen mag komen. Als je vindt dat ik voldoende aan je heb gezeten geeft me de opdracht om je met één hand af te trekken en met mijn andere hand je benen aan te raken. Ook hierbij geef je aanwijzingen zoals sneller of langzamer sletje. Hoewel ik een prop in mijn mond heb vraag je me "vind je het lekker slet" met volle mond mompel ik ja meneer. Als je eraan toe bent zeg je "we zullen die prop eens vervangen voor mijn pik" en je pakt een schaar en knipt bij mijn mond een gat in de kniekous en haalt de prop uit mijn mond. Ik moet dan beginnen met je ballen te likken en je af te trekken na een tijdje moet ik stoppen en doen je een condoom om en dan zeg je "leg je handen maar op mijn benen sletje en doe je mondje maar open" vervolgens stop je pik in mijn mond en moet ik je pijpen.

Na een tijdje zeg "zo dan zullen we eens kijken hoe diep je kan pijpen" en leg je je hand achter mijn hoofd en stop je pik zo diep tot ik moet kokhalzen en trekt hem dan iets terug en houd hem daar na 10 seconde probeer je weer iets verder te gaan en hopelijk kan je mij dan redelijk in mijn mond neuken. Hierbij spoor je mij aan met teksten zoals "goed zo sletje slik maar" of "goed zo slet pijp mij maar lekker diep". Tijdens het pijpen moet ik je benen blijven vasthouden en bepaal jij het tempo. Als het goed gaat mag je mijn handen vastbinden met een panty zodat je mij lekker in mijn mond kan neuken. Eventueel moet ik dan op bed liggen met mijn hoofd over de rand zodat je mij diep in mijn mond kan neuken als het lukt. Ik weet niet of het lukt of ik je kan klaar pijpen anders moet ik je klaar trekken. Als je bent klaar gekomen beloon je mij door mij af te trekken en te pijpen.

Dit is een fantasie die ik al erg lang heb. Ik ben erg onervaren maar het lijkt me erg geil. Kom jij uit de buurt van Den Bosch (ongeveer 30km) en kan je makkelijk overdag ontvangen en vind je dit geil stuur me dan een berichtje.

1740 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.