Deel van een groter verhaal.

Geplaatst door: diana1352stv op 29-10-19

Anna kwam terug uit de keuken, zette de drankjes op de kleine salontafel en ging weer dicht naast me zitten. Haar houding leek iets veranderd. Haar ogen stonden anders en ik kon er maar één omschrijving voor bedenken. Ze was vreselijk geil geworden. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ook ik behoefte had aan meer en misschien wel extreme intimiteit. Bijna onbeheerst verdween mijn hand onder haar korte rok en voelde haar kruis. Datgene wat ik had verwacht, was inderdaad aan de orde. Haar clitoris was enorm gezwollen. Op dat moment wilde ze zich naar me toe draaien, maar ik gaf haar geen kans. Ik stond op en ging toen over haar heen zitten, met elk van mijn benen aan een zijde van haar lichaam. Op mijn knieën schoof ik zover mogelijk tegen haar aan en zocht haar lippen. We kusten en tongden elkaar heftig en nu waren er geen remmen meer. Ik voelde Anna’s lichaam sidderen en ook mij liet deze uiterst intieme vrijage niet onberoerd. Bijna onbeheerst schoof ik haar toch al opgekropen rok verder omhoog en deed hetzelfde met die van mij. Toen reed ik op haar met nylon bedekte kruis en het bekken van Anna maakte wulpse bewegingen. Het was stil in de woonkamer van de blokhut, er was geen tijd voor woorden, er was slechts ruimte voor onze passie. Het over elkaar heen schuiven van het gladde nylon van onze panty’s wond ons verder op en het was Anna, die als eerste haar panty omlaag probeerde te stropen. Toen ik als respons op die actie mijn onderlichaam even van haar oplichtte, lukte dat en was het zwarte damesslipje van Anna goed zichtbaar. Ik op mijn beurt wilde het fysieke contact niet verbreken door op te staan en mijn panty te verwijderen en om die reden pakte ik met twee handen het nylon van mijn panty ter plaatse van mijn kruis en scheurde het open, waarbij ik net zo lang doortrok, tot ook mijn bilnaad goed vrij was gekomen. Toen zonk ik weer neer, op het enorm opgebolde slipje van Anna. Ik schoof iets verder omhoog en de opgezwollen clit van Anna, achter het nylon van het zwarte slipje, kwam terecht in mijn bilnaad, waar nog slechts het uiterst smalle gedeelte van mijn string zat. We wisten allebei waar dit toe zou leiden en we verlangden ernaar. Maar ook namen we de tijd voor elk onderdeel en zo ook voor de actuele omstandigheid. Met halfgesloten ogen en mijn roze getinte lippen op die van Anna, genoot ik van het gevoel van de slechts met een dun laagje nylon bedekte clitoris van Anna in mijn bilnaad, waarover ik zachtjes heen en weer schoof. Langs onze opeengeperste lippen hoorde ik Anna zuchten. Met de wetenschap dat er geen enkele haast behoefde te zijn en we de gehele Kerst voor onszelf hadden, lieten we de vrijage slechts langzaam verder intensiveren.


Het was Anna, die me opeens liet weten, dat op basis van een eerdere afspraak, ze deze intimiteit op een veilige wijze wilde doen en dat het haar een goed idee leek om nu een intermezzo in te lassen, teneinde de gelegenheid te hebben een condoom te pakken en om te doen. Ze had gelijk, eerder had ze me verteld dat ze de afgelopen zomer om voor haar moverende redenen, tweemaal een check op vervelende aandoeningen heeft laten uitvoeren en dat ze in ieder geval nog een finale check wilde afwachten voor ze zich vrij voelde te vrijen zonder veiligheidsvoorziening. Met enige tegenzin stapte ik van haar af en ging even op de bank zitten. Anna stond op en in haar omlaag gestroopte panty liep ze de kamer uit. Inwendig was ik blij met het rationele gedrag en dacht aan mijn eigen voorbereiding. Ik had me eerder in de doucheruimte gespoeld en ik had reeds een forse dildo enige malen in mijn kutje gebracht en haar er vervolgens weer uitgehaald. Op dit moment had ik echt fysiek vrouw willen zijn, maar dat was dus niet zo, en met de gegeven beperkingen van het lichamelijk in belangrijke mate nog man zijn, kon ik niet wachten tot dat anders zou kunnen zijn. Ik wilde nu vrouw zijn en zo worden behandeld. En dus wachtte ik in spanning af tot Anna terug zou keren.  Dat duurde gelukkig niet lang en ik was aangenaam verrast dat ze geen enkele verdere verandering aan haar uiterlijk had gedaan. Ze kwam op me toe met haar tot net onder haar billen afgestroopte panty en in de korte rok, die nu echter een soort van tentfunctie had voor haar gezwollen geslachtsorgaan. Het was een ongelooflijk geil gezicht en Anna haastte zich op de bank plaats te nemen, meteen spotte ik dat ze ook haar hoerige zwarte slipje nog droeg en ik spoedde me om weer over haar heen te gaan zitten. Even leek er haast te zijn, teneinde onze eerdere gevoelens weer op te doen en te synchroniseren op elkaar. Maar met opnieuw een heftige verkleving van onze lippen hadden we die status binnen enkele seconden al weer bereikt. De rust was echter niet geheel teruggekeerd want Anna haalde haar geslachtsdeel uit haar slipje, ze stak door de beenopening van haar string en na even te hebben gekeken zag ik de forse clitoris, gehuld in een condoom en glanzend van een erop aangebracht glijmiddel.


Oh, wat had ze een zalige clit! Anna ging echter door, want nadat ze haar eigen clitoris ruimte had gegeven, schoof ze het smalle deel van mijn string opzij, zodat de opening van mijn genotskanaal toegankelijk werd. Nog even was er geen verdere actie maar kort daarop lichtte ik mijn onderlichaam en greep haar gezwollen lid. Ik plaatste de in het glibberige condoom gehulde clitoris voor de opening van mijn kutje. Tergend langzaam liet ik mijn kontje weer zakken en voelde de kop van de clit tegen de opening van mijn kutje drukken. Ik wilde genieten van elke afzonderlijke seconde, maar Anna was me voor. Ze kon niet meer wachten en drukte haar clit omhoog. Kort voelde ik spanning, maar onmiddellijk daarna gleed het zalige geslachtsdeel mijn genotskanaal in. Even deed het pijn, net als bij de eerste keer onder de douche dat ik de dildo naar binnen bracht, maar deze maal met een echt geslachtsorgaan in mijn kutje was het snel over. Mijn kontje zakte tot de clitoris van Anna volledig was gepenetreerd. Ik sloot mijn ogen en voelde me nu helemaal vrouw. Het duurde even voor er een volgende fase aanbrak. Met voorzichtige bewegingen haalde ik mijn kontje op en neer en zo goed en zo kwaad als dat mogelijk was beantwoordde de onder me zittende Anna de beweging. Even dreven mijn gedachten weg naar de tweemaal in mijn leven, waarbij ik op deze manier een orgasme heb beleefd. Als het weer zou gebeuren, moest Anna geduld hebben en moest haar orgasme uitgesteld kunnen worden. Een dergelijke beheersing is uiteraard niet iedereen gegeven. Maar als het zou lukken, kwam er een andersoortig orgasme in mijn lichaam, een hoogtepunt waarbij mijn eigen, thans verfoeilijke, geslachtsorgaan geen enkele rol zou spelen. Mijn clit zou niet opgewonden zijn en er zou geen zaadlozing komen, maar het orgasme dat ik daarentegen wel zou beleven, zou ongekend zijn. Vooralsnog voelde ik me hemels en het werd nog meer bijzonder, toen Anna mijn blouse openmaakte en mijn echte borsten zichtbaar werden in opwindende lingerie. Anna verbrak de kus, drukte me iets achterover en begon aan mijn tepels te zuigen. Het kon niet uitblijven, de ultieme opwinding begon zich nadrukkelijk aan te kondigen.


Een nu kreunende Anna verbrak het licht soppende geluid van de op en neer gaande beweging van haar geslachtsorgaan in mijn vagina. Ze was op weg naar een explosie. Gelukkig was ook ik erg ver met het hebben van de ultieme beleving, maar ik hoopte intens dat Anna het nog even zou kunnen volhouden. Ik zei daarom, nu ook op een kreunende toon: “Nog even Anna. Alsjeblieft, nog even…”. Ze begreep het meteen en onderbrak het zuigen aan mijn tepels. Nu ik haar weer goed kon zien, bemerkte ik hoe vreselijk geil ze op dit moment was en dat wond me enorm op. En toen ze haar handen op mijn billen legde, voelde ik dat het door mij zo vreselijk gewenste vrouwenorgasme zich aankondigde. Anna moet het hebben gevoeld, omdat ik het berijden van haar clit begon te versterken. Nu bijna onbeheerst danste ik op en neer op het geweldige geslachtsorgaan van Anna en het ging bijna aan me voorbij, dat haar orgasme zich aan et afwikkelen was. Een gesmoorde schreeuw kwam over haar lippen, haar onderlichaam stond even stijf en toen was er de explosie, ze spoot met enkele ruwe stoten haar zaad in het condoom. Het was voor mij ook onafwendbaar geworden en ik gleed af naar het hemelse gevoel van een vrouwenorgasme. Mijn onderlichaam verkrampte enkele malen achtereen en slechts langzaam vloeide de ultieme ervaring uit mijn lichaam. Langzaam zeeg ik terug op de clit van Anna. We kusten elkaar, nu beheerst en bijna sereen. Het was onvermijdelijk geweest, het zou niet anders kunnen zijn afgelopen.

1770 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.