Deel 3 van de zomer 2019

Geplaatst door: cock50 op 31-10-19

Als je deel 1 en 2 hebt gelezen, weet je ongeveer hoe het zit. Er komt ook nog een vervolg . . 

's Middags zijn Linda en ik toch maar even wat boodschappen gaan doen en de anderen zouden de BBQ voor bereiden. Het was immers een van de weinige erg mooie dagen.

Uiteraard heb ik mij aangekleed en zijn we met mijn auto weggegaan.
Ik met een sportbroekje, zonder onderbroek en zij met een kort rokje en een t-shirt. (Echt mooi gezicht).Wacht even, ze pakte mijn BH en borsten, aan doen!  En met stijve tepels door het t-shirt gingen we weg, eng hoor.
Terwijl zitten we wat te kletsen hoe het gaat en dat het weer een super geile vakantie is en wordt. Ja, zei ze. We zijn zo blij met je, de zoon was weer helemaal opgebloeid na zijn eerste liefdesverdriet n ik had heb een super weekend bezorgd. Ze wisten niet alles maar uit het  feit dat hij weer gezellig is, weer uit gaat zegt genoeg. Terwijl legt ze haar hand op mijn knie en voel ik mijn kruis bewegen. Graag gedaan hoor. En je dochter. Nou zij heeft inmiddels een vriendje en heeft toch met Truus kennisgemaakt. Ze was toch nieuwsgierig geworden naar sex met een vrouw. Oh en waar hebben ze dat gedaan? Truus was op een middag bij haar en de dochter keek Truus aan en op de een of andere manier sloeg er een vonkje over. Truus zei dat ze zo lief uit haar ogen keek en toen ik even naar de schuur ging, hebben ze voor het eerst elkaar een kus gegeven. Toen ik terug kwam keken ze wat raar, maar het was duidelijk en ik zei dat ze we mogen genieten hoor. Toen Truus wegging en afscheid van mij met een tongzoen nam, gaf ze de dochter ook een tongzoen. Het is later uitgebreid!

We hebben boodschappen gedaan en ik had het idee dat iedereen naar haar en mij keek. Opeens zei ze, kijk even en bukte recht naar beneden en ik zag geen slipje. Jeetje Linda, Ik sta hier met dikke tieten en een harde en jij toont je zo maar....
We hebben betaald en met een rood hoofd naar de auto en terug. Ik kon toen niet even mijn vinger onder haar rok te stoppen en ze bleek al nat te zijn.

Thuis gekomen was iedereen wat aan het werk en kleedde wij ons weer uit, de anderen waren nog steeds naakt.
Alles goed hier, jazeker en plots viel mijn oog op een gevuld condoom op tafel. Linda zag het ook en vroeg wat er gebeurd was? Ton zag Bart gebukt staan en even te wachten. Binnen no time was het condoom gevuld en nu zijn ze gewoon de BBQ aan het voorbereiden.

Super gezellig, 5 naakten, geheel kale lijven die hier aan het BBQ en zijn met een wijntje.

1865 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.