Nadja, het jarenlange verdoken en buitenkomende travje deel 2

Welkom terug voor deel 2,


We zijn nog steeds bij avond 1 in onze fantastische vakantievilla in het zuiden, mammie, pappie en ik, de dochter die lekker stout is met hen.

We bevinden ons nog steeds in de master bedroom, ik zit nog op men knietjes met een lekkere kralenketting in men kontkutje :).
Mammie haalt plots de kralenketting snel uit men kontje, ik moet nog een hele tijd meegaan vanavond zegt ze streng.
Pappie heeft ondertussen een set mooie lederen hand- en polsboeien, alsook een mooi halsband in zwart leer, uiteraard hangt er een lange ketting aan zodat ik mooi geleid kan worden vanavond, ik krijg dus snel men boeien en halsband aan en ben ik klaar om slaafs te volgen vanavond, ik wil men tijdelijke ouders natuurlijk trots maken en hen tonen dat ik dit snoepreisje waard ben ;).

We nemen een snelle pauze voor dorst te lessen en ons nog een keer langs het toilet te laten gaan.
Na een kwartiertje zijn we met zen 3 terug op bed, ik heb ondertussen een keer tussen de toys gekeken en er zit echt veel leuks bij, anale balletjes, diverse grootes dildo's en butpluggen, er zitten ook 3 maten dubbele dildo bij waarvan ik bij de dikste me toch echt vragen stel of men kontje dit wel zal aankunnen :D.

Plots wordt er hard aan de ketting van men halsband getrokken, pauze voorbij zeker :), pappie zegt dat ik op men knietjes moet gaan zitten halverwege het bed, mammie komt met haar kontje richting mijn kontje zitten, ik vermoed dat die lekkere dubbele dildo's al snel gaan gebruikt worden. Nog geen seconde later wordt mijn vermoeden bevestigt, pappie heeft de kleinste en dunste dubbele dildo genomen en stelt me gerust dat we alles gaan opbouwen, geen echte pijn, enkel genot, ik ril over heel men lichaam.
Ik ga mammie haar kontje neuken met mijn kontje ter amuzement van pappie. Ik neem men poppers erbij en mammie ook, we willen beide een vlotte beweging kunnen geven aan elkaar.
Pappie maakt onze kontjes vochtig met lekker fris glijmiddel en steek het eerste deel in mammie haar kontje, ik hoor haar lichtjes kreunen van genot, plots voel ik mijn uiteinde tegen men kontje drukken, ik ga nu mogen voelen wat mammie voelt, samen elkaars genot bepalen, dit was 1 van mijn grootste wensen en van dag 1 al kan dit, ik heb goede oudertjes gekozen en zij een super dochter.
Door de lekkere poppers staat men kontkutje lekker open, de dildo gaat lekker vlot en diep naar binnen, net zoals bij mammie, we zijn elkaars kontje lekker genot aan het geven.
Plots voel ik dat pappie naar men tepels grijpt in men BH, hij haalt ze tevoorschijn en speelt en nijp er even mee.
Nu zet hij zware tepelklemmen er op, en blijkbaar zit er een ketting aan want ze worden hard richting men clitje getrokken.
Ik merk nu dat mammie een zelfde set op heeft en dat onze kettingen strak aan elkaar vast hangen, we zijn niet enkel via ons kontje verbonden, maar ook onze tepels zijn aan elkaar verbonden. Men tepels worden lekker naar beneden getrokken, lekkere pijn, niet te erg en telkens mammie draait of kreunt voel ik dit in mijn tietjes. 

Ondertussen zit pappie lekker in het zeteltje naar ons te kijken, hoe mammie en dochterlief elkaars kontje en tepels verwennen.
Pappie zegt dat we mogen stoppen met rijden, hij gaat ons losmaken en onze kontjes zijn voorlopig genoeg bewerkt, nu wil pappie genieten, dus ik en mammie zetten ons gelijk op onze knietjes beginnen pappie heerlijk met 2 te pijpen, samen over zijn grote paarse eikel likken, zijn pik lekker deepthroat nemen terwijl de andere zijn ballen lekker in de mond heeft, ik denk niet dat hij op deze manier lang gaat volhouden, ik hou mij al klaar om pappies eerste stralen lekker warm zaad te mogen ontvangen.
Maar hoe langer ik en mammie alles geven om pappie oraal te verwennen hoe meer ik denk dat pappie een echte stier is, lang en lekker volhouden en dan superhard te komen.
En inderdaad mammie gebied om te stoppen en ons op bed te zetten, kontjes naast elkaar zodat pappie zich hard kan uitleven op ons, zijn 2 luxe sletjes.

Pappie haalt nog een set boeien en halsband boven en bind mammie ook in, zo zijn zijn 2 sletjes gelijk, geboeid aan armen, benen en hals, lekker setje lingerie met jartellen en torenhoge hakken, klaar om naast elkaar gebruikt te worden.
Pappie haalt nog enkele kettingen en zo boven en maakt bij ons beide alle boeien vast aan de uiteindes van het bed en we krijgen beide nog een staaf tussen onze enkels zodat we onze benen niet meer kunnen sluiten. We krijgen terug onze verbonden tepelklemmen terug op en pappie zet ze lekker strak, ik voel een constante trekkracht aan men gevoelige tepeltjes.
Ik krijg nog een ballgag en blinddoek aan, pappie zegt dat hij trots is op zen kleine stoute meid om zo flink en gewillig mee te doen met alles, ondertussen hoor ik aan mammie haar kreunen en geluidjes dat zij ook een ballgag in heeft, pappie heeft ons dus volledig in zijn macht, ineens voel ik een harde steek van pijn op men bil, pappie heeft me net van de zweep gegeven, ik kon nog net een schreeuw intomen en een lekker zwoele kreun uitlaten.
Ik hoor aan het klappen van de zweep dat mammie en ik om de beurt een uithaal krijgen, ik begin de pijn echt geil te vinden, en dan vallen de klappen plots stil en vraag ik me af wat er nu komt.

Pappie zegt dat ik moet ruiken, poppers dus en mammie krijgt ook een dosis, vervolgens krijgen we beide een flinke klodder glijmiddel op onze kontje, die waren idd al even niet aangeraakt en hebben dringend aandacht nodig. Ik voel nu iets groots tegen men kontkutje duwen, pappie steekt het niet ineens naar binnen, hij laat me geleidelijk wennen aan de groten en omvang van wat ik mag gaan ontvangen. Ik krijg nog een snuif poppers en wat glijmiddel op men kontje, pappie begint door te duwen en ik voel het speeltje veel breder te worden, ik krijg dus 1 van die heel grote budpluggs naar binnen. Pappie heeft volgens mij nu bijna heel het speeltje in men kontje geduwd, enkel het laatste breedste stukje moet nog naar binnen, ineens zet pappie volle kracht en verdwijnt bijna heel de giga butplugg in men kontje.
Pappie zegt dat ik nu even flink ben als mammie, allebei een butplugg die groter is als een dokwerkershand in ons kontje, lekker vastgebonden aan bed en elkaar en de zweep begint terug aan die heerlijke pijn, zo geil als nu was ik nog nooit, lekker gevuld en als een stout meisje behandelt.

We zijn ondertussen reeds richting de ochtend aan het gaan en pappie besluit dat het genoeg is geweest voor vandaag, mammie en ik worden losgemaakt, mammie zegt om pappie nog even te bedanken voor de heerlijke avond, hij mag vanavond al lekker in het mondje van dochterlief klaarkomen. Ik zet me onmiddellijk tussen pappie zijn benen en neem zijn half harde pik in men mond, ik voel zijn pik dadelijk lekker groot en hard worden in men mond, ik lik, zuig en ga op en neer op pappie zijn steenharde pik, mammie kust pappie en speelt met zijn tepels ondertussen. Ik ga steeds sappiger en harder pijpen, ik wil pappie zijn lekker zaad proeven vannacht. Plots voel ik pappie verstijven, zijn ballen groeien en zijn pik wordt superhard in men mondje, nu komt het, ik proef direct pappie zijn warme, zilte zaad, ik kan zoveel zaad niet aan, hij blijft precies lekker zaad spuiten in men mondje, er loopt ondertussen al wat uit men mondhoeken, pappie haalt zijn pik uit men mondje, hij is lekker hard gekomen voor mij, in mij, ik proef overal in men mond zijn warme zaad, mondje vol en slik instinctief alles door.
Mammie probeert me nog tegen te houden, ik moest met haar nog tongen met pappies zaad in onze mondjes, niet alles is enkel voor mij, zij wil ook haar deel :).
Omdat dit avond 1 is wordt me deze fout vergeven en ik moet me even gaan opfrissen in mijn kamer, slaapkleedje aan en dan slaapwel komen zeggen, want morgen gaat een grote dag worden.

Om mijn verdere droomvakantie te weten, zal je binnenkort deel 3 moeten lezen.

xxx
Nadja

2086 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.