Een lang weekend deel I

Geplaatst door: cock50 op 21-11-19

Afgelopen vrijdag heb ik met Tom en Linda een lang weekend doorgebracht. Linda was naar aanleiding van de foto's dat ik haar man neukte helemaal gek geworden en wilde weer eens een weekend samen doorbrengen.

Ik zal het weekend weer in delen plaatsen, maar ben benieuwd of er ook anderen zijn om zo samen eens een weekend door te geilen.
Vrijdag jl waren we weer naar ons vaste stekkie gegaan en daar aangekomen duurde het niet lang of we waren we naakt. Linda gaf dus aan, dat de neuk foto's haar helemaal gek gemaakt van genot en ze daarna door het geile lint met Ton was gegaan.
Ze was nu overtuigd dat wij sexueel met elkaar verbonden moesten zijn, zowel met haar en zeker met haar man Ton.
We verwelkomden elkaar met wederom een natte geile tongkus en ze keek met een geile blik toen ik met haar man langdurig stond te tongen. Ik was al als TV gekleed, mijn rokje, kousen en pruik en lippenstift op.
Ik kreeg gelijk al een nat kruis van Ton.
We zouden uit eten gaan en Linda wist het nu zekerrr. . . . . Ik mocht mee, maar dan als vrouw. Men een rode kleur van angst stemde ik in en zijn we uit eten gegaan. Ik geheel gekleed als TV opgemaakt, pumps een rokje, maar keurige panties.
Dit had ik nog nooit gedaan en met een duidelijke bobbel gingen we op stap en liepen we het restaurant in. In een hoekje zat ik, zodat weinige mij konden zien, maar het leek er op dat iedereen mij aankeek.

Tijdens het eten voelde ik soms de voet van Linda in mijn kruis gaan. Ik vroeg haar maar even te stoppen, maar dat was dom. Ton pakte mijn hoofd vast en kuste mij kort op de mond met het advies niet moeilijk te doen, en lekker te blijven genieten.
Rond 10.00u verlieten we het restaurant en wist ik zeker dat men mij aan keek, maar ok ik zat daar nu al lange tijd.
Thuis gekomen deed ik mijn rok uit en toonde mijn harde lekkende paal. Linda gaf nogmaals aan dat ze trots was op onze relatie en dat we vaker moesten genieten. Wat is dat toch, vroeg ik, ik neukte je man daag hem uit als TV en jij vind dat ik dat vaker moet doen. Ze gaf toe, lange tijd getwijfeld te hebben aan de oprechtheid, maar nu ik ook haar zoon had gebruikt en ze de foto's van mijn lul in zijn kont had gezien, was ze zo overtuigd, dat ze permanent aan mij dacht . . .
We hebben een tijdje beneden gezeten, inmiddels allemaal naakt en ik met BH borsten aan etc (met mijn nieuwe pruiken) en na wat te zitten pijpen, likken en vingeren gingen we naar boven.
Daar is het volledig uit de hand gelopen. Sperma, pis, pijpen neuken enz, ook FF alles kwam in de eerste avond voorbij.
Nu ik dit schrijf levert mij dit wederom een drijfnat kruis op, maar kan je verklappen dat dit één van de meest perverse avonden is geworden.

2007 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.