Laat, maar niet te laat.2

Geplaatst door: jeanette-van-damme op 25-11-19

Afgelopen Donderdag was het dan zover. Ik had de dagen ervoor al extra dameskleding en enkellaarsjes gekocht, maar die aankopen deed ik nog vanuit mannenkleding, ook al enigszins opwindend want je geeft jezelf toch behoorlijk bloot in zo'n winkel. Ik had tevoren dus opgebeld om mijn komst aan te kondigen. Wat viel dat ontzettend mee, de winkeldames vonden het prachtig en stonden te kirren van plezier toen ze mij in allerlei fraaie outfits hezen. 

Op de bewuste Donderdag dus naar Mariposa, extra mooi opgemaakt en nog wat extra lingerie aangeschaft. Daarna kwam mijn date (een dominante Mrs. die ik hier online heb ontmoet), mij daar ophalen. Samen nog wat winkels in de buurt bezocht (nu volledig "en femme" uiteraard), en koffie gedronken. Dit was dus voor mij echt de 1e x in mijn 61 jarige aantal lentes dat ik volledig als vrouw gekleed het publieke domein betrad, dus niet alleen bij Mariposa of bij dates - veilig achter de gordijnen - maar gewoon op straat, tussen het publiek. Ik had niet de indruk dat ook maar iemand zich er druk over maakte, misschien een enkele wat langere blik, of wat onderling gepraat, maar dat ging misschien niet eens over mij of mijn Mrs. 
Daarna naar een hotel afgereisd, waar we heerlijk hebben gedineerd in het zeer drukke restaurant, vol met zakenlui, gezinnen, groepen met jongeren, you name it. Ook hier benaderde de bediening mij volledig neutraal/vriendelijk. Gelijktijdig zeer opwindend en geruststellend dus, waarom niet veel eerder gedaan???

Daarna zijn we naar de hotelkamer gegaan. Ik had uiteraard al de gehele dag mijn lingerie aan dus wist niet hoe snel ik de bovenkleding uit moest trekken, en zijn begonnen aan een urenlange heerlijke vrijpartij. Ik heb de zaadpaal van mijn Mrs. langdurig gepijpt, haar heerlijk en diep gerimd - oh wat was ik een gulzige hoer en wat smaakte haar kutvocht me goed.... Daarna heeft ze mijn kut met steeds dikkere dildo's en giant buttplug bewerkt waarna mijn kut wijd genoeg was om te worden gefist, uiteraard kreeg ik ook een klittekooitje om, god wat voelde mij een geile hoer, uren lang. Tenslotte kwam de Mrs. heerlijk klaar in mijn slettebekje en heb ik haar edele zaad natuurlijk doorgeslikt, geen druppel verspild. 

Omdat de Mrs. nog verplichtingen had is zij vervolgens vertrokken en heb ik mijzelf nog heerlijk afgetrokken, my god - zoveel had ik de laatste jaren niet gespoten - terwijl ik de dagen ervoor natuurlijk ook al bij de gedachte vooraf een aardige productie had verspild.... Uiteindelijk ben ik heerlijk in slaap gevallen en de volgende dag, helaas weer als man - naar mijn werk vertrokken.

Nou, de herhaling van dit scenario gaat beslist niet lang op zich laten wachten!!

Groetjes en XXXX van Jeanette  

2158 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.