Aan het werk

Geplaatst door: tv-jennifer op 29-11-19

Ik bel aan, een wat oudere voluptueuze vrouw doet open. Ze verwelkomt me en bied me gelijk een kop koffie aan. “Zo blij dat je er bent! Ik zal blij zijn dat mijn wasmachine het weer doet straks!” 

We maken even een praatje over het regenachtige weer buiten. Ondertussen staar ik naar haar heerlijke tieten. Ze loopt met me mee naar boven en wijst me de weg naar haar kapotte wasmachine. Ze gaat me voor op de trap. Terwijl ik naar boven kijk en zie dat ze onder haar eigenlijk veel te korte rokje een zwart kanten string draagt begint het bij mij al te kriebelen. 

Ze verteld me dat ze nog even naar de stad moet en worstenbroodjes mee brengt voor tijdens de lunch. “Heerlijk!” Zeg ik haar lachend. 

Terwijl ik boven de wasmachine uit elkaar aan het schroeven ben roept ze me dat de sleutel op de deur zit en dat ze met een uurtje wel terug is. Ik bevestig haar dat ik nog wel even werk heb en zeg nog: “Tot straks!” 


Bij het dichtslaan van de deur kijk ik naar de wasmand. Even gluren wat er allemaal in zit. Na wat handdoekjes en washandjes opzij te leggen zie ik een zwarte kanten bodystocking te voorschijn komen. En een paar hold-up kousen en nog wat andere lingerie en kleding. De gedachten alleen al van haar lekkere memmen maakt mijn lul al hard. 


Ik kijk nog even door het raampje en zie verder niets verweren in de straat. 

Ik kleed me snel uit en trek de zwarte kanten bodystocking aan. Hij past me goed! Beetje jammer dat ik niet van die lekkere tieten heb. Ik vul de cups met wat andere spulletjes uit de wasmand. Een paar sokken, kousen en wat washandjes. De hold-up kousen? Ja die moet ik ook even proberen! Mijn piemeltje vindt het ook leuk merk ik. Naast het washok zie ik de slaapkamer, even binnen kijken. Een schoenenrek met allerlei hakjes en laarsjes staat rechts naast de deur, wat een leuke pumps! Terwijl ik kniel om te kijken welke schoenmaat het is valt mijn oog op een oplader die het nachtkastje in gaat. Ik doe het laatje open... allemachtig! Een vijftal vibrators en dildo’s kijken me smachtend aan! De grote paarse die ligt te laden trekt gelijk mijn aandacht. Ik denk dat mevrouw er ook wel zin in heeft, er staat een grootverpakking condooms bij in het laatje, en een tube glijmiddel!


Ik koppel de vibrator van de lader en pak een paar condooms mee. Op mijn terug weg naar de deur zie ik de pumps weer staan... die gaan dus ook mee... in het washok doe ik de pumps aan en haal gelijk een condoom uit de verpakking. Terwijl ik de condoom in mijn mond stop pak ik de paarse kunstlul en manoeuvreer ik deze in mijn mond om de condoom er aan te schuiven. 


Terwijl ik door mijn knieën zak zuig ik lekker hard op de paarse vibrator. Wat een grote jongen zeg! Ik maak mijn vingers wat nat met wat speeksel en nadat ik de bodystocking wat opzij heb gedaan wrijf ik over mijn al opengesperde anus. Wat ben ik geil... De vibrator aan op de zachtste stand... Ik schuif hem zo mijn mannnenkutje in. Oooh wat is dit lekker... Ik ga op mijn knieën zitten terwijl ik met links de paarse genotsstaaf in mijn dikke kont penetreer en met rechts mijn reeds strakke plassertje begin af te trekken... Mijn kont vind het klaarblijkelijk al lekker! Er komt al zaad uit mijn lulletje! De vibratie iets harder... Oooh wat is dit lekker! Terwijl mijn met wasgoed gevulde cups op en neer schudden trek ik me af zoals ik nog nooit getrokken heb! Ja ja jaaaa... Ik spuit wel een meter ver over de glanzende zwarte tegelvloer! Ik buk voorover met de dikke nep lul nog in mijn kont en lik het zaad van de tegels af, geen sporen achter laten. 


Wat was dit geil zeg! Ik haal de vibrator uit mijn mannenkutje en lik er nog even aan, het anusvocht smaakt me heerlijk. 


Ik zet de kunstpik af en kleed me uit en gooi alles weer in de wasmand. Pumpjes terug op het rek. Het condoompje rol ik in wat tissues die op het nachtkastje staan en gooi deze in mijn gereedschapskist. Terug aan de lader paars vriendje. Laatje dicht. 

Terug in het washok kleed ik me weer aan en ga verder met de wasmachine.


Even later hoor ik de voordeur open gaan.

“Wil je koffie en een worstenbroodje?”


“Nou worst lust ik wel!” Antwoord ik met de smaak van sperma nog onder mijn tong... 

2871 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.