Nadja, het jarenlange verdoken en buitenkomende travje deel 4

Hoihoi, 

Welkom terug om de rest van mijn droomreis mee te beleven :)

Dag 3 start wat later vanwege onze stevige avond gisteren, niet te min wordt ik weer gelukkig wakker in een zonovergoten kamer in een warm land in gezelschap van mijn lieve, geile weekouders.
Eens ik goed en wel wakker ben sta ik snel op en maak me klaar voor het ontbijt, net zoals gisteren heb ik geslapen in men zalmroze nachthemdje, wat ik uiteraard weer draag om naar beneden te gaan en terug doe ik men mooie, maar makkelijke sleehakken eronder om er voor pappie en mammie zo mooi mogelijk uit te zien.

Als ik beneden aankom ben ik zeer benieuwd wat dag 3 gaat inhouden, weer zijn pappie en mammie al wakker en staat er een mooie ontbijttafel klaar voor mij.
Ik begroet hen ondertussen als een gewoonte met een zwoele kus en zet me aan het ontbijt.
Pappie zegt dat vandaag een relax dagje gaat worden, we moeten natuurlijk ook wat kunnen uitrusten hier.
Ik ben volledig akkoord. Ik beeld me al in, na het ontbijt een mooie bikini aan te trekken en me op één van de loungezetels langs het zwembad te installeren, muziekje en wijntje erbij en een lekker kleurtje pakken onder de zon.

Dit is dus inderdaad wat vandaag op de agenda staat, gewoon relax niet buiten komen, geen drukte, maar rust met ons drietjes.
Na het ontbijt, de middag dient zich al aan :), ga ik naar boven, verwissel men nachthemdje voor een mooie, strakke bikini en begeef me met men handdoek en een goed boek naar ons zwembad.
Aan ons zwembad zitten we goed afgeschermd van de omgeving, maar hebben we wel een mooi zicht op de baai voor ons, ideaal dus :).
Ik installeer me naast het zwembad in de zwoele mediterraanse zon, smeer me snel in zodat men huidje niet verbrand en begin onmiddellijk te genieten, mammie en pappie komen er een kwartiertje later al bij, mammie heeft een mooi badpak met een soort van string aan haar kontje aan en pappie draagt een sexy speedo waarin je echt zijn bult ziet.

We genieten van de rust en de zon met ons drietjes.
Na een klein uurtje gaat pappie wat te drinken halen voor iedereen, hij heeft voor mij en mammie een flesjes koele rosé bij en voor hem weer een gin-tonic, blijkbaar zijn geliefkoze drankje.
Ik sta even recht om me te verfrissen in ons zwembad, spring elegant in het water en wordt onmiddellijk terug helemaal wakker van het frisse water.
Na 5 minuutjes kom ik uit het water en wil me terug op men plekje zetten om te genieten van de zon, mammie roept me echter bij haar, ik moet me terug insmeren om niet te verbranden, mammie masseert de zonnecréme in men rugje en ik doe men voorkant, dan zegt ze dat ik mijn oudjes hun rug mag insmeren en met grote passie smeer ik pappie en mammie in zodat ze niet verbranden.
Tot nu dacht ik echt dat vandaag rustig zou zijn, wij met zen drieën. Pappie komt plots met de boodschap dat hij die mooie ober van gisteren heeft gebeld en dat die mooie zuiderse jongen met een oogje op mij in de late namiddag zal langskomen, ze laten er blijkbaar geen gras over groeien. Ik krijg weer het gevoel dat ik in deze week veel ga beleven en genieten.
De middag sluipt voorbij en voor dat ik het goed en wel besef is het 15u00.
Plots gaat de bel van de voordeur, zou het mijn vakantieliefje al zijn? Pappie loopt naar de voordeur en spreekt even met wie er aan de deur staat. Enkele minuten later verschijnt pappie terug aan het zwembad met inderdaad die lekkere ober van gisteren.
Die mooie zuiderse man die mijn vakantieliefje mag worden begroet eerst mammie in perfect Engels en komt dan recht op me af. Ik recht op men ligstoel en begroet hem met een kusje op de wang. 
Pappie geeft de jongen een biertje en gebaart hem zijn zwembroek aan te gaan doen.
Als de jongen even naar binnen gaat om zich om te kleden, vraag ik snel aan men oudjes wat de bedoeling is vandaag, ze stellen me onmiddellijk gerust dat de jongen weet wie ik ben en 100% akkoord is met mij als te veroveren meid.
Na een kleine 10 minuutjes verschijnt hij terug aan het zwembad in een surfershort en zet zich prompt naast me.
Hij vertelt me dat ik hem gisteren echt opviel in het restaurant en dat pappie zijn voorstel hem betoverde.
Ik voel me geflatteerd, maar toch een beetje onzeker, pappie en mammie zijn ondertussen vertrouwd voor me, maar een vreemde jongen is nog onbekend terrein, toch ben ik benieuwd voor de ervaring en we beginnen wat te praten over de vakantie en dat hij hier werkt tijdens het toeristenseizoen, ik vraag hem of hij veel meisjes verleidt in de zomer, hij ontkent, waar of niet, maar ik denk dit is mijn weekje, dus ga me het zelfs niet aantrekken of hij de waarheid spreekt en gewoon genieten van de aandacht van deze mooie, zuiderse jongen.

Na een tijdje praten geef ik aan even te willen zwemmen en hij springt voor me in het water en nodigt me uit me te volgen.
We zwemmen en spelen wat in het water en plots pakt hij me vast en geeft me een kus.
Ik kijk naar mammie en pappie, wat denken zij hier van, maar ze geven een goedkeurende blik, dus we kussen wat inniger.
Ik sla men benen rond zijn middel, pak hem goed vast en kus hem vol op de mond.
Wat kan hij lekker zwoel zoenen. 
We gaan uit het water en gaan samen op de grote ligstoel in het zonnetje liggen.
Ineens komt pappie zeggen dat we ons mogen omkleden om in de omgeving te gaan wandelen. We gaan ons zonder tegenpruttelen omkleden, de jongen beneden en ik boven in men kamer, ik trek een stringetje aan en een mooi zomers kleedje dat ik gisteren kocht in de stad, ik doe wat lichte make-up aan, sandalen met hak en een mooie hoed maakt men look af.
Ik neem nog een mooie grote tas mee en ga naar beneden. Mijn vakantieliefje staat omgekleed op me te wachten en pappie komt zeggen dat we wel in de buurt moeten blijven. Hij zegt nog snel tegen de jongen dat alles rustig moet gebeuren, ik ben geen snelle hap.
We wandelen naar buiten en slaan voor de villa af richting de velden die ons omgeven.
Ik begin vragen te stellen, waarom is hij hier voor mij, wat ziet hij in mij, wat zijn zijn verwachtingen, etc.
Na 5 minuten wandelen zijn we wat van de villa verwijderd en neemt die mooie jongen me plots vast en kust me innig.
Ik wordt helemaal warm vanbinnen en kus hem passioneel terug.
Een beetje verder zetten we ons op een bankje, hij gaat zitten en ik zet me op zijn schoot.
Een conversatie gaat mij niet lukken, ik wil die zomerse jongen gewoon kussen, voelen.
Nog geen minuut later heeft hij me stevig vast en zijn we goed aan het kussen.
Onder mijn kontje voel ik zijn bobbel groeien en geniet van de passie.
Hij wil niet onmiddellijk verder gaan, maar ik ben ondertussen enorm geil en begin zijn lid te strelen door zijn short.
We merken op dat er eigenlijk niemand in onze buurt is en ik krijg stoute gedachte, ik streel zijn bobbel harder en hij wordt groter en harder.
Nog even snel checken, we zijn hier echt alleen, ik sta recht en zet me op men knieën voor hem, doe zen gulp open, trek zijn short naar beneden en zie zijn harde lid tevoorschijn komen. Zonder het aan te raken neem ik zijn pik in men geil pijpmondje, wat is hij hard en ik geil voor hem.
Ik lik, zuig en kus zijn pik en voel het harder en groter worden in mijn mondje, hij leunt achterover en geniet zichtbaar.
Ondertussen begint hij onder mijn jurkje te voelen, richting mijn slipje.
Al snel ben ik deze mooie jongen stevig aan het pijpen op een bakje. Ik voel zijn vinger over mijn kontje glijden, zoekend naar de ingang, ik haal zijn harde pik uit men mond en spuug op men hand, de spuug smeer ik tussen men billen, zo kan hij me beter vingeren, ik begeleid zijn vingers richting men gaatje en al snel is hij me lekker aan het vingeren terwijl ik hem diep en hard blijf pijpen. Wat is dit geil denk ik.
Ineens sta ik recht, zoek in men tas naar een condoom en poppers die ik mee had.
Ik scheur de verpakking van het condoom, neem het in mijn geil mondje en schuif het over zijn harde lul als een volleerde hoer.
Ik sta recht en zet om op men knieën op het bankje, hij zet zich achter me, spuugt op men kontje en maakt men kontkutje natter met zen spuug, ik neem de poppers en zeg dan dat hij me mag neuken hier, ik neem een snuif en voel zijn harde natte eikel tegen men gaatje, met de poppers sta ik al wat open zen zeg hem dat hij mag binnenkomen, zachtjes voel ik zijn eikel mijn kontje ingaan, eerst zachtjes de eikel naar binnen en terug, ik ben zo geil en gebied hem harder te gaan, hij stoot zijn harde pik plots naar binnen, helemaal tot aan zijn ballen, wat is hij lekker, zo diep in mij.

Hij stoot geleidelijk harder en dieper in mij en ik voel me zo geil.
Na een minuutje is hij me lekker hard en diep aan het neuken, ik weet niet of dit mag van mammie en pappie maar ik wil dit zo graag.
Hij stoot echt hard, ik word echt hard geneukt daar op het bankje en voel na een paar minuten dat hij bijna moet komen.
Snel zeg ik dat hij moet terugtrekken, keer me om, zet me snel op men knieën voor hem en begin terug zijn pik te zuigen, ik wil zijn zomers zaad proeven, enkele tellen later komt hij hard klaar in men mond, hij spuit veel en ik vraag me af of ik het wel allemaal kan slikken, zijn zaad komt uit de hoeken van men mond, maar het meeste is er recht in.
Ik zuig alles op, het zaad dat uit men mondje komt, smeer ik terug naar binnen, ik wil alles.
Als hij gedaan heeft met spuiten, zuig en lik ik hem proper en sta recht.
Hij zegt nog nooit zo klaar gekomen te zijn en ik geloof hem :).

We fatsoeneren ons snel en lopen terug richting huis.
We komen aan en pappie wacht ons op.
Hij groet hem en zegt dat hij snel weg moet, zijn schift in het restaurant gaat beginnen.
Ik geef hem nog een kus op de mond en loop naar binnen.
Mammie vraagt me binnen of ik dit goed vond en genoten heb.
Ik zeg ja, dit maakt de reis top.

De rest is voor deel 5, tot snel schatjes
xxxx 

1215 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 3)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.