Echte vriendschap deel 3

Geplaatst door: natascha12 op 27-12-19

Echte vriendschap deel 3


Zoals ik in deel 1 en deel 2 vertelde, had ik inmiddels mijn geheim gedeeld met mijn beste vriend Andy.
Ik was nu bij hem thuis want onze vrouwen waren een weekendje weg. We hadden beneden al heerlijk genoten van elkaar en Andy had voorgesteld om lekker naar de slaapkamer te gaan.
Hij pakte mijn hand en ik liep achter hem aan de slaapkamer in. Wouw wat was dat een mooie slaapkamer zeg, Andy had het licht aangeknipt en het was een heel groot en mooi hemelbed en ik zag dat er satijnen beddegoed op lag. Echt mooi. Hoe vind je het vroeg hij en ik zei dat ik het prachtig vond. Ga maar op bed zetten Natascha, zei hij en hij pakte een afstandsbediening en de lichten werden zacht roze. Echt mooi. Maar voor ik op bed plaatsnam zei ik hem dat ik mijn make up even moest ordenen, want vanwege dat lekkere gebeuren beneden had ik niet veel lipstick meer op.
Hij vond het prima en ik ging naar de badkamer om mezelf weer toonbaar en sexy te maken. Maakte mijn kleding verder in orde en ik liep terug naar de slaapkamer en ging op het bed zitten.
 
Hij kwam naast me zitten en sloeg zijn arm om mijn schouders, zullen we er eens lekker tegen aan gaan schat, fluisterde hij in mijn oor. Ik geil echt op  je, dit had ik dus echt nooit verwacht dat ik gek zou worden op mijn beste vriend, ehhh ik bedoel vriendin. Ik lachte en lag een hand op zijn been.
Hij keek me aan en speels stak hij zijn tong iets naar buiten en kwam met zijn gezicht richting het mijne. Nou ik had giga zin, dus ik drukte mijn mond op de zijne en dat mondde uit in een heerlijke lange vurige tongzoen.
Terwijl we daarmee bezig waren lieten we ons achterover op het bed vallen en we pakten elkaar heerlijk vast en kusten elkaar of dat de wereld zou vergaan. Zo heftig en zo lekker, mmmm wat kon hij vrijen zeg.
We draaiden om elkaar heen en op een gegeven moment belandde ik boven op hem. Ondertussen nog steeds hevig zoenend. Hij pakte mijn billen vast en begon deze heerlijk te masseren. Nou dat is dus het tweede waar ik giga geil van word. Heerlijk die grote handen over mijn rokje. Na enige tijd verdwenen ze onder mijn rokje en hij voelde natuurlijk dat ik een string aan had. Zijn handen masseerde mijn billen en ik begon nog harder te kronkelen van genot.
Ik kon het niet meer houden en ik knoopte zijn overhemd los, deed dit aan de kant en ik begon zijn tepels te kussen en te likken. Dit wond hem best op want hij drukte mijn kontje stevig tegen zich aan en ik kon voelen dat zijn lid weer lekker hard werd.
 
Na zo enige tijd met elkaar bezig te zijn stelde ik voor om elkaars bovenkleding uit te trekken. Prima zei Andy en stond op en ontdeed zich van zijn overhemd, maakte zijn broekriem los, trok zijn broek en sokken uit en ging in zijn mooie slip weer op bed liggen. Ik keek naar hem en natuurlijk had ik hem al eens eerder naakt gezien, maar ik had er nu als Natascha een heel ander gevoel bij. Wat had hij een lekker lichaam zeg, een mooie torso, mooi gespierd en lekker glad geschoren, mmmm. Nu jij lachte hij, ik stond op en ik gaf hem een soort van striptease show en deed mijn blouse en rokje uit.
Daar stond ik dan, in een mooie  korsetje en string van zijn vrouw, mooi kousen aan en mooie pumps, want die deed ik niet uit natuurlijk, want ik vind dat een vrouw lekker sexy gekleed moet zijn terwijl ze heerlijk genomen word.
 
Mooi schat stamelde hij en reikte zijn hand naar me toe, ik greep die vast en hij trok me op het bed.
Toen begon hij me heerlijk te strelen over mijn hele lichaam en ik streelde hem ook.
Mijn hand gleed naar beneden en ik streelde hem over zijn slip. Zijn lid was nog steeds hard en ik had zin om hem weer heerlijk te pijpen. Zo gezegd zo gedaan, ik trok zijn slip uit en ik begon heerlijk aan zijn stam te likken, dan lekker naar boven en rond zijn wederom gezwollen eikel. Dan liet ik hem heerlijk tussen mijn lippen glijden en ik slokte hem helemaal naar binnen. Gedurende een aantal minuten maakte ik hem helemaal gek. Voor mijn gevoel werd hij steeds harder en groter, toch zeker
een cm of 20 a 22, mmm heerlijk. Mijn gedachte dwaalde af hoe het zou zijn om hem straks heerlijk diep in mijn lichaam te voelen, mm wat werd ik geil zeg. Nu ben jij aan de beurt hoord ik Andy zeggen. Wat was hij van plan dacht ik. Hij vroeg of ik op mijn buik kon gaan liggen, dat deed ik natuurlijk. Hij begon me heerlijk te masseren en toen kuste hij op mn rug en al kussend ging hij naar beneden. Heerlijk was dit, toen kuste hij mijn billen en masseerde ze tegelijk. Dit vond ik grandioos natuurlijk en ik drukte mijn geile kontje omhoog. Lik me lekker schat, vroeg ik hem. Hij stopte en zei dat hij dat nog nooit had gedaan. Ok zei ik probeer het maar en als je het niet lekker vind dan stop je er gewoon mee oke? Zo gezegd zo gedaan, hij maakte mijn jarretel gordeltje los, trok mijn stringetje uit en maakte de clips weer vast aan mijn kousen. Hij ging verder naar beneden liggen en ik voelde dat hij zijn mond tussen mijn billen deed. Eerst kuste hij me op mijn travo kutje. Mmm zei hij, best lekker eigenlijk. Ik blij natuurlijk en ik drukte mijn kontje lekker omhoog zodat hij er goed bij kon. Na een aantal kusjes voelde ik zijn natte tong tegen mijn sterretje,  en hij begon me heerlijk te likken. Wat was dat lekker zeg, mmm lekker een heerlijke warme natte tong die mijn kutje lekker likte. Ik begon  te kreunen, en met mijn handen trok ik mijn billen verder uit elkaar zodat mijn lekkere grotje makkelijker bereikbaar was, dit spoorde Andy aan om nog harder te likken en hij drukte op een gegeven moment zijn tong ook een stukje in mijn heerlijke warme geile grotje. Jaaaah zei ik, je mag me ook vingeren schat. Dat was niet tegen dovenmans oren gezegd en Andy stopte voorzichtig een vinger in mijn natte spleet en begon me lekker te vingeren. Oh wat een genot zei hij, en ik beaamde dat.
 
Ik gaf hem met een zachte stem aan dat ik hem wilde voelen en ik vroeg hem of hij zijn lekkere harde lul in mij wilde stoppen. O ja hoor sletje dat wil ik maar al te graag zei hij ging op zijn knieen achter me zitten. Ik voelde zijn eikel tegen mijn sterretje en ik drukte mijn kontje heerlijk naar achter, zodat zijn eikel lekker bij me naar binnen gleed. Vind je dit fijn, vroeg hij en ik antwoordde: Ja schat heerlijk kom maar helemaal naar binnen. Doet dat niet zeer dan vroeg hij en ik gaf aan dat als hij het langzaam zou doen mijn kutje vanzelf opgerekt werd en dat zijn heerlijke harde grote paal vanzelf helemaal naar binnen kon.
Langzaam drukte Andy zijn gezwollen lid verder bij me naar binnen, hoe meer hij me penetreerde, hoe gekker ik werd. En toen ik voelde dat zijn volledige 22 cm tot aan zijn ballen in me zat, werd ik helemaal gek, wat voelde dat zalig zeg en ik zei neuk me maar lekker lieverd. Nou dat had ik dus niet hoeven zeggen, heerlijk langzaam begon hij me te neuken, hij liet zijn paal steeds wat verder uit mijn gaatje glijden, niet helemaal maar bijna, en stopte hem er dan weer helemaal in. Oh lekker Andy zei ik, haal hem er eens helemaal uit, en stop hem dan in een keer helemaal naar binnen. Dat deed hij ook en dat vond hij ook heerlijk en herhaalde dit diverse malen.
Ik weet niet hoelang hij me zo heeft genomen maar ik werd steeds gekker. Ik wilde genomen worden en tegelijkertijd heerlijk vrijen met mijn lieve lekkere geile vriend. Mm schat ik wil heerlijk diep door je geneukt worden en lekker met je vrijen zei ik, ik wil onder op liggen. Prima zei Andy en hij liet zijn heerlijke lid uit me glijden zodat ik op mn rug kon gaan liggen.
Hij keek me aan en ik sloeg mijn armen om zijn nek en trok hem naar me toe. We gaven elkaar een heerlijke tongzoen. Kom maar lekker in me schat fluisterde ik, Andy richtte zich een weinig op, ik spreidde mijn benen en deed deze omhoog. Mmm zei Andy, ik wil je eerst nog even lekker likken, want dat vind ik heerlijk geil en ik merk dat jij dat ook heerlijk vind en ik wil je echt laten genieten mijn lieve Nataschas. Nou toe maar lekkere zei ik en hij dook heerlijk met zijn hoofd tussen mijn gespreide benen, hij pakte me bij mijn billen en drukte deze iets omhoog zodat mijn kutje lekker naar boven werd gedrukt. Mmm hij begon me heerlijk te likken, mmm wat was dit heerlijk.

Dat liet ik ook merken en hij stak wederom zijn tong heerlijk in mijn natte warme grotje. Ik werd echt helemaal gek en smeekte hem om me te neuken. Natuurlijk schat, zei hij. Hij richtte zich op kwam op me liggen, nam zijn heerlijke harde genotsknots in zijn hand. Hij drukte zijn lekkere warme eikel tegen mijn sterretje en ik drukte mijn gewillige geile kontje heerlijk omhoog. Langzaam voelde ik hem, zonder moeite want mijn kutje was natuurlijk heerlijk nat gelikt door hem, bij me naar binnen dringen. Steeds verder en verder. Ik werd zo bloedgeil dat ik hem bij zijn billen pakte en hem snel dicht tegen me aandrukte zodat ik in een keer zijn volledige harde lul en de volle 22 cm in me voelde glijden.  Mm wat was dit lekker zeg, neuk me, neuk me schat, stamelde ik. Natuurlijk geile meid van me zei hij en begon me heerlijk te neuken, eerst lekker langzaam en dan steeds iets sneller en dieper, dit was totaal geen probleem want mijn kutje was heerlijk opgerekt en super nat. Bij iedere stoot voelde ik zijn lekkere ballen tegen mijn billen aan kletsen. Wat was dit giga lekker zeg, ik voelde me super gelukkig en blij. Ik deed mijn armen om zijn nek en trok zijn hoofd naar me toe en fluisterde dat ik het heerlijk vond en dat ik blij was dat hij me als Natascha waardeerde. Natuurlijk schat, zei hij, jammer dat je me dit niet veel en veel eerder hebt verteld, dan had ik je al lang geleden heerlijk genomen en hadden we al veel vaker heerlijk van elkaar kunnen genieten. Ik voelde de kriebels in mijn buik toen hij me dit in fluisterde en ik zocht met mijn mond de zijne, om vervolgens te verdrinken in een heerlijke innige vurige tongzoen. Ondertussen neukte hij me heerlijk door. Ik weet zeker dat er op dat moment niemand ter wereld was die gelukkiger en geiler was dan ik. Ik zou dit echt uren vol kunnen houden, mmm heerlijk lekker vrijen en geneukt worden door mijn beste vriend.
Ik ga komen schat, hijgde Andy en hij vroeg of hij in me mocht komen. Natuurlijk mag je dat lieverd, zei ik en ik kneep mijn spieren helemaal samen zodat ik heerlijk kon voelen dat zijn harde staaf begon te kloppen en ik voelde dat zijn zaad er aan kwam. Mmm ik fluisterde in zijn oor, kom maar lekker diep in me schat, spuit me maar lekker helemaal vol, en mijn mond zocht weer de zijne en we zoenden elkaar weer hevig. Andy begon te kreunen en ik voelde zijn warme zaad ver bij me naar binnen spuiten. Wat lekker voelde dat aan zeg, en ik hoopte dat hij bleef spuiten, mmm. Ik vond dit alles zo gigantisch lekker dat ik zelf ook spontaan tot een orgasme kwam, heerlijk. Andy had dit natuurlijk ook in de gaten en gaf me nog enkele heftige stoten, toen voelde ik dat zijn lekkere lul slap begon te worden en hij liet hem uit mijn natte, met zaad gevulde, gaatje glijden en ik voelde dat zijn warme zaad ook naar buiten stroomde, zoveel had hij me gegeven. Met mijn vingers gleed ik door mijn bilnaad zodat mijn vingers helemaal onder zijn zaad zaten en ik likte ze heerlijk af. Mmm wat smaakte dat toch giga lekker zeg. Andy keek naar me en zei dat hij me een heerlijk geil vriendinnetje vond en dat we deze nacht nog zeker meer van elkaar zouden genieten. Nou daar was ik het helemaal mee eens. Blijf vannacht maar lekker bij me liggen schat, zei hij en ik vleide me helemaal voldaan tegen hem aan.
Toen vielen we samen voldaan in slaap. Die nacht heb ik hem ook nog een keer heerlijk bereden, en hij heeft ook mijn klitje nog heerlijk gelikt.
De volgende morgen zijn we rond een uur of elf opgestaan, hebben samen nog lekker gebadderd en rond een uur of een ben ik naar huis gegaan. Wel hebben we afgesproken dat we dit voortaan zo veel mogelijk gaan doen. Heerlijk van elkaar genieten.
Misschien vertel ik nog wel eens wat we nog meer gedaan hebben
 
Geile groetjes voor iedereen Natascha.

2397 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.