Tippelen langs de weg

Geplaatst door: rositatv op 28-12-19

Het hele verhaal ……. 

In Spanje is tippelen langs de autoweg niet toegestaan, maar het wordt gedoogd. Wanneer ik met de auto over de N-xyz rijd, staan op een bepaald traject van 10 km vaak wel tot 10 hoertjes hun lichaam te verkopen. Op zich vind ik het wel spannend om te zien hoe ze er bij staan. Nu is "staan" meestal niet aan de orde, ze zitten meestal op een plastic stoel en de houding is "ongeïnteresseerd": ze zitten namelijk op hun smartfoon te kijken. Ik zou dat anders doen, dacht ik op een dag ......... en waarom zou "ik" het niet eens proberen om een man te versieren als een hoer langs de weg, dacht ik er gelijk achteraan ....... 

Dus een paar dagen later reed ik met mijn autootje richting N-xyz, met mijn "Rosa" outfit aan: push-up BH met daar overheen een tijgerprint hemdje, een rose slip, hold-up kousen, een zwarte mini rok, hoge hakken en mijn pruikje "rood lang", zie de foto’s bij mij profiel. Hoe dichter ik bij mijn geplande "standplaats" kwam, hoe natter werd mijn slip. Maar ook hoe meer begon mijn hart in mijn keel te kloppen. Wat als ..... de Guardia Civil toch eens stopte en mij meenam, wat als een man kwaad werd wanneer hij "laat" ontdekte  dat ik een travo ben, wat als de klant me niet meer terug zou brengen naar mijn standplaats en me in de natuur achter zou laten ........ allemaal gedachten die door mijn hoofd speelden. 


Mijn bedachte standplaats was nog vrij. Daar was ik blij om, omdat het niet zo ver was van de natuur waar we heen konden rijden om seks te hebben met de potentiële klant. Ik zette mijn autootje tweehonderd meter verder op, liep langs de weg naar mijn standplaats toe en zette mijn tas op het plastic stoeltje dat het vorige hoertje had achtergelaten. Op mijn wandeltocht werd er diverse malen naar me getoeterd, wat me deugd deed …… ik liep er blijkbaar uitdagend genoeg bij. Nu nog mannen die zouden stoppen. Maar dat liet toch even op zich wachten. Ik liep kleine stukjes heen en weer en probeerde zo uitdagend mogelijk te lopen, af en toe bukkend om, zogenaamd, wat op te rapen, waarbij dan een blik onder mijn rokje was gegund aan de automobilisten die me achterop reden. Na een klein half uur stopte er een auto en liep ik naar die auto toe. Maar toen ik bijna bij de auto was trok de chauffeur weer op …. balen! 

Weer ging een half uur voorbij voordat er een auto stopte. Ik liep op de wagen af en zag een wat oudere, kalende man achter het stuur zitten. ¿Travestí?, vroeg hij mij. Ik bevestigde zijn vraag. “Bien” zei hij en toen in het Spaans “hoeveel?”. Ha, beet dacht ik, niet te veel vragen Rose. “Vijfig, alles mag, maar wel safe”, zei ik. Hij ging akkoord, ik pakte mijn tas en stapte bij hem in de wagen. Ik wees hem de weg naar het plekje in het kleine bosje achter de weg die ik van te voren als de “afwerkplaats” had bedacht. Hier vroeg ik hem te stoppen. Op mijn vraag hoe hij me wilde nemen, antwoordde hij “op zijn hondjes op de motorkap”. We stapten uit en ik nam mijn tas mee. 


Staande voor de auto zette ik mijn tas op de motorkap, deed ik mijn bloesje uit en trok mijn kleine tietjes uit mijn BH; zo leek het tenminste nog wat. Ook trok ik mijn slipje uit. Ik knoopte de broek van de, op het oog sympathieke, man los en vroeg hem hoe hij heette. “Jaime”, zei hij, en hij begon mijn tietjes te strelen en te kussen. Terwijl trok ik rustig zijn lul naar buiten en begon die te bewerken. Toen die wat stijvig begon te worden, en vochtig, zakte ik door mijn knieën en begon hem te pijpen. Al snel werd de lul een stijve paal van een centimeter of achttien, schatte ik. Ik pakte een condoom uit mijn tas en deed die om de stijve genotsknuppel van Jaime en deed er ook nog een beetje glijmiddel op.

Ik boog me voorover met mijn buik op de motorkap en spreidde mijn benen om Jaime de gelegenheid te geven om zijn stijve in mijn grotje te steken. Met opgeheven hoofd zag ik in de spiegelende ruit van de auto mijn eigen geile kop met Jaime achter me. Hij drong professioneel zijn stijve lid in mijn kontje, pakte mij bij mijn heupen en begon toe te stoten. 

Het hele beeld wat ik in de autoruit zag, gecombineerd met het gevoel van een stijve lul in mijn achterste én dat alles in de vrije natuur gebeurde waar iedereen vrij toegang had, gaf me een ontzettend geil gevoel. Ik begon dan ook geluiden van genot te maken en dat deed Jaime ook. Na ongeveer tien minuten kwam Jaime op zijn hoogtepunt en met een paar forse, diepe stoten kwam hij al kreunend klaar in mijn grot. Zelf had ik ook een ontzettend lekker gevoel in mijn buik. Maar ook de hele situatie, hoe we hier openbaar aan het neuken waren, gaf me een geil en gelukzalig gevoel.

 

Na ons wat “opgefrist” te hebben stapten we weer in de auto, Jaime gaf me de afgesproken vijftig euro en hij zette me keurig weer af bij mijn standplaats. Daar besloot ik om het voor die dag voor gezien te houden. Ik ben nou eenmaal geen professionele- maar een hobby-hoer. De voldoening dat iemand het waard vind om me te betalen voor seks én de omstandigheden waarbij we geneukt hadden, had me een gelukzalig gevoel gegeven en een mooie herinnering voor de toekomst. Die herinnering kan niemand me meer afnemen.

2715 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.