Sprema in zijn broek

Geplaatst door: esthergeiletv op 04-01-20

Tussen Kerst en 6 januari is het bedrijf waar ik werk gesloten. Wie nog iets af wil ronden kan gewoon naar kantoor.

Ik wist dat ik de enigste zou zijn en had reuze veel zin om als Esther te gaan werken.. Niemand die mij vanaf de straat kan zien zitten, dus wat dat betreft…. Maandagochtend eerst lingerie aangedaan, de rest van mijn outfit in een tas meegenomen.

Op kantoor mezelf omgekleed en aan het werk gegaan.. Ik had mijn pruik op, een leuke blouse aan en een half lange ruim vallende rok en liep op niet al te hoge hakken.. Heerlijk om zo eens een dag als Esther in het kantoor te werken en rond te lopen.

Het was zo rond de middag dat ik de zoemer van de voordeur hoorde, vlug op de camera gekeken wie er binnenkwam. Het bleek John te zijn, een sympathieke collega die in het magazijn werkt waarvan ik weet dat hij bi is. Hij weet niet beter dan dat ik hetero ben.. wat strikt genomen ook klopt, behalve wanneer ik in Esther getransformeerd ben.. Dan zijn mannen ineens een stuk interessanter ;-)

Ik ging rustig verder met mijn werk, staat John ineens vlak naast mij. Ik schrok ervan, maar kon er op dat moment niets meer aan veranderen. Hij bleek geïnteresseerd te zijn hoe het nu eigenlijk zat, met een kloppend hart uitgelegd dat ik soms Esther werd en mezelf daar heel prettig bij voelde.. Hij vroeg o.a. of ik als vrouw gekleed ook belangstelling had in mannen, na mijn ja.. Streelde hij een keer over mijn arm… Ik vroeg hem wat hij met de nieuwe informatie wilde gaan doen, hij zei er nog eens over te willen denken en liep terug naar het magazijn.

Wat later stond ik bij de koffieautomaat, hoorde ik John weer binnenkomen.. Ik vroeg hem of hij ook koffie wilde, na zijn JA zette ik een mok voor hem klaar. Nog voordat de mok vol was stond John tegen mij aan, ik voelde zijn armen over mijn armen strelen en zijn stijve drukte hij tegen mijn kont. Hij had zo te merken inmiddels bedacht wat hij wilde, ik vond dat niet erg.. Hij kuste mijn nek en begon mij overal te betasten.. Ondertussen fanatiek met zijn lul tegen mijn kont rijden, wat hem nog wat meer genot leek te geven toen ik mijn bilspieren wat meer spande.. Had al zin om zijn stijve uit zijn broek te halen en met condoom klaar te pijpen.. hij had er wel oren naar maar bleef mij nog vasthouden. Na nog een paar minuten tegen mijn kont rijden begon hij zwaarder te ademen, voelde hem verstijven en hij spoot zichzelf in zijn broek leeg… Jammer… hij hield mij nog even vast zodat ik al wat vocht op mijn kont voelde. Hij mompelde nog sorry.. en ging er vandoor richting toiletten.. Nog even achter hem aan gelopen, in de toiletten zag ik zijn lul voor het eerst en de ravage die hij in zijn broek aan had gericht.. Het was echt een forse lading die hij had verschoten, ik bood hem aan te helpen met schoonmaken maar dat wilde hij niet.

Heb hem gezegd dat ik het niet erg vond, dat ik vrijdagochtend en zaterdagochtend (vandaag dus) nog naar kantoor zou gaan.. En dat hij welkom is als hij revanche wil nemen.. Gisteren heb ik hem niet gezien.. misschien vandaag??

Voor een mooie lul zoals die van hem wil ik graag eens op mijn knieën gaan…

Mocht hij vandaag toch nog komen, dan lezen jullie het hier misschien nog wel..

XXXXX Esther

3359 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.