Mijn vaste lover

Geplaatst door: lisatv op 09-01-20

Lisa een paar jaar verder

Het is al weer enige tijd geleden dat ik een verhaal ingestuurd heb en het wordt wel weer eens tijd om een van mijn belevenissen aan het grote publiek te vertellen.

Ik heb de afgelopen jaren een beetje af en aan gedate maar meestal was het eenmalig ik wilde echter een vaste seks partner om daarmee vaker seks te kunnen hebben en niet afhankelijk te moeten zij van al die fakers die tegenwoordig op de bekende sites zitten.  Via chat leerde ik een man kennen hij was gepensioneerd (al voor 65 ) en we hadden allebei zo iets van jaja, hij dacht dat ik fake was en ik had ook zo iets van dit is te mooi om waar te zijn. We hebben eerst een beetje gechat wat dingen uitgewisseld en het voelde toch op een of andere manier wel betrouwbaar aan. Na een paar uur dan toch maar de afspraak gemaakt voor later die avond ik heb altijd het motto gehad (en nog ) als een afspraak gemaakt is kom je die na. Dus ik heb me opgetut, lekker een beetje zware make up op, kort rokje laarzen en kanten blouse aan, en was rond 10 uur klaar, hij was nog steeds op de chat en ik vertelde hem dat ik klaar was om te gaan en het zou ongeveer een half uurtje rijden zijn. Hij gaf aan erg benieuwd te zijn en liet weten dat ik welkom was. Onderweg had ik wel een beetje je raar gevoel in buik want tijdens de chat had hij al verteld dat hij redelijk groot geschapen was en een groot uithoudingsvermogen had en aangezien ik al een tijd niet meer echt een pik gehad had,  had wat zorgen of ik hem wel kon hebben. Aangekomen bij zij huis parkeerde ik mijn auto en liep naar de voordeur hij had mij al zien komen en deed de deur al open voor ik kon aanbellen. We gingen naar boven (daar was de woonkamer) en ik gaf hem een blik op mijn kontje en benen gehuld in netpanty met open kruis.

Hij kon net niet genoeg onder mijn rokje kijken om alles te zien maar toch het wondt hem al wel op wat hij wel zag. Boven vroeg hij of ik iets wilde drinken (de heer als hij was) ik nam water en kreeg dat van hem. Ik zat op de bank en hij kwam naast mij zitten en bekeek me uitvoerig, ik vroeg hem bevalt het wat je ziet? Ja en zelf nog meer dan ik op gehoopt had zij hij. We praten een beetje over het gevoel wat van elkaar hadden tijdens de chat en moesten er wel om lachen, langzaam ging zijn hand op mijn been omhoog en we begonnen heerlijk te tongen. Na tijdje geilen zij hij, kom we gaan lekker boven op een bed liggen. Boven aan gekomen deed hij zijn kleren uit en zag ik voor het eerst zijn grote pik, ik moest wel even slikken en zij ook tegen hem dat hij voorzichtig moest zijn omdat het al een tijdje geleden was. Ik boog naar hem toe en liet mijn tong tegen zijn eikel komen en begon langzaam over het topje te likken (nou ja topje). Ik opende mijn mond en liet die heerlijke staaf in mijn keel glijden zover als dat kon en begon hem nat en diep te pijpen. Langzaam neukte hij mijn keeltje maar omdat hij zo groot was begon ik te kokken, liet me op het bed vallen en probeerde mijn hoofd in een positie te leggen zodat mijn keel open kwam te staan daarna liet ik hem mijn keel neuken, heerlijk was het lange draden slijm hingen aan die grote pik hmmmm. Hij ging nu zelf op het bed liggen vroeg of ik op hem kwam zitten zodat ik zelf kon bepalen hoe ver hij zijn pik in mij stak. Het voelde met deze man zo goed dat ik helemaal vergat om een condoom te gebruiken. Ik smeerde mijn kutje en zijn pik goed in met glijmiddel en ging boven hem hangen, langzaam liet ik mij over zijn 23 cm heen zakken, steeds dieper ging hij tot ik niet meer verder kon. Begon hem lekker te berijden en hij stootte in het zelfde ritme terug zodat ik lekker geneukt werd door zijn heerlijk paal. Hij neukt mij steeds harder en vroeg mij op mijn knieën te gaan zodat hij achter mij kon gaan staan om mijn doggy te pakken want dat was zijn favoriet. Hij kon het inderdaad erg lang volhouden en liet mij heel erg genieten. We deden het rustig aan en hij nam alle tijd voor mij, hij gaf mij ook het goede gevoel zoals een vrouw dat zou moeten hebben tijdens de seks. Het bleek dat hij heel ervaren was in allerlei vormen van seks en als ik dat wilde hij ook een SM sesie met mij kon doen.

Op dit moment was dat duidelijk een stap te ver. Hij neukte mij stevig door en na lange tijd kwam hij klaar, zijn ontlading was enorm en hij spoot erg veel. We bleven even zo liggen en begonnen nog weer een beetje te vrijen met als gevolg dat zijn pik weer langzaam overeind kwam.

Normaal had hij al een goed uithoudingsvermogen maar nu kon hij nog langer door gaan, we probeerde allerlei standjes en het was echt geweldig. Op gegeven moment spoot hij voor de 2e keer die avond zijn pik leeg in mijn kutje. Ik ging die avond naar huis met een geweldig gevoel, ik voelde mij vrouw maar ook een slet om mij aan de eerste de beste man over te geven. Ik nog 2 jaar wekelijks met hem afgesproken tot ik op gegeven moment niets meer van hem hoorde. Ik had hem al een paar keer een mail gestuurd maar geen reactie, opgegeven moment kreeg ik een reactie terug van zijn broer dat hij plotseling was overleden. Ik denk nog steeds aan deze geweldige vriend en minnaar die mij heerlijk kon verwennen. Heb inmiddels weer een nieuw vriendje maar dit keer een negerman zijn pk is niet zo groot maar wel erg lekker (maar daarover misschien later nog een verhaal)

Xxxx

Lisa

2953 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.