Stapje voor stapje verder.....

Zoals zovele ben ik een laatbloeier, een slow starter. Met tussenpozen dames lingerie en dames kleren aan.  Pumps of laarzen. Dan komt er een pruik en experimenteer je met make-up.   Voor de een lastiger als voor de ander.
gepijpt en zaad slikken heb ik al een tijd geleden mogen beleven. Alles staat eigenlijk nog in de kleine meisjes schoenen. Maar er is meer.
Enerzijds de rol willen spelen van elegante dame, met een sexy ondertoon, en aan de andere kant, als vrouw zijnde wil je ook bemind en geneukt worden. Dat is nu nog lastig.
Mijn wens/fantasie...
Ik leer een leuke en meer gevorderde T-girl kennen. We mailen over en weer en ik vertel over mijn situatie. Te weinig handigheid met make up. Dat het lastig is om op sommige plekken te ontharen en dat ik anaal nog compleet maagd ben. Ze is heel lief, aardig en begripvol en bied aan om eens onder 4 ogen te kletsen.  een week later...... Een beetje nerveus maar vol verlangen wacht ik tot de deurbel gaat.  Ik ben reeds dressed up, hij vraagt om een half uurtje tijd. en een half uur later komt zij naar beneden. We hebben een open en eerlijk praatje en zij bied aan mij te ontharen op de plekjes die lastig zijn.  

Ze vraagt of ik wel zoenen, ja natuurlijk wil ik dat en vraagt of ik zin heb om goed geil te worden. Jazeker heb ik dat. na enkele minuten flikflooien komt er een grote en dikke pik tevoorschijn. Ik schrik me rot. Om kort te gaan, ik heb heerlijk aan die lul gelikt en gezogen, maar die gaat dus echt niet in mijn  kutje. Ze bied aan om te helpen om mijn gaatje op te rekken en twee van de drie but pluggen kan ik hebben. Ze adviseert mij om dit dagelijks te doen zodat ook de dikste gaat passen. na enkele orgasmes heeft ze een idee.  Ze kent een zusje met een kleiner en dunne clit. Ideaal om te ontmaagden. Ze vraagt of ik interesse heb in een trio en door haar ontmaagd wil worden. Nou, daar heb ik dus wel oren naar. Ze beloofde contact te zoeken en mij te laten weten of en wanneer dit gaat gebeuren. Nog lekker knuffelen en zoenen en het is tijd voor haar om te gaan.   Ik kijk er na uit wanneer het gaat gebeuren, Dat ik een echte vrouw wordt die weet hoe het is om op de knieen te zitten, klaar om gepenetreerd te worden, op je rug te liggen met de benen wijd open, genomen te worden, geneukt te worden.... Ik kan niet wachten.........

1941 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.