Het begin

Geplaatst door: anne-cd op 28-01-20

We hadden een spannend seksleven, mijn vrouw en ik. We genoten van elkaar, en zo af en toe in parenclubs ook van en met anderen. Aan mannen had ik eigenlijk nooit gedacht, tot we die avond in onze favoriete club kwamen zonder de agenda van te voren te hebben bekeken. Er bleek een bi- en travestieavond te zijn. Nou waren we niet vies van wat experimenteren, dus  hoewel we geen ervaring hadden, besloten we toch naar binnen te gaan. Ik moet eerlijk zeggen, m'n hart bonkte wel wat harder dan anders.

We keken onze ogen uit en ik bespeurde bij mezelf een kriebel en een opwinding die ik niet eerder had gevoeld. Wat was dat mooi en geil, al die vrouwen én mannen in lingerie. Meer dan op de gewone hetero avonden leek iedereen het met iedereen te doen. Al snel lagen we op de matrassen en werd mijn vrouw opgeëist door een man in een lakjurkje. Het was vreemd, maar het wond me ook op. Binnen de kortste keren nam hij haar op z'n hondjes. En op dat moment deed ik iets wat ik nog nooit eerder had gedaan: Ik wurmde me onder haar, standje 69, zodat ik haar klitje kon likken en zij me vol enthousiasme kon pijpen. Pal boven mijn gezicht zag ik de pik van die andere man haar kutje in en uit gaan. Eventjes aarzelde ik, toen liet ik voorzichtig m'n tong over zijn balzak gaan. Hij hield even op met bewegen, en neukte daarna langzaam door, terwijl ik hem likte. Na even zo door te zijn gegaan, haalde hij zijn lul uit haar kutje, en voor ik het wist had ik 'm in mijn mond. Voor het eerst in mijn leven pijpte ik, wat onwennig, maar blijkbaar deed ik het wel goed want het duurde niet lang voor ik voelde hoe hij zijn condoom in mijn mondje vol schoot. Vrijwel tegelijk kwam ik ook heftig klaar in de mond van mijn vrouw. Oei, ik wist dat zij daar niet van hield, en ik wist ook wat mijn straf was. En ja hoor, met haar mond vol sperma kwam ze richting mijn gezicht en kuste me innig. Mijn zaad droop van onze tongen over mijn kin, en dat wond de man in het lakjurkje zo op dat hij het eraf begon te likken. Ik wist niet wat me allemaal overkwam, zulke geile seks had ik niet eerder ervaren.

Uitgeput na deze explosie gingen we wat drinken en een hapje eten, maar we voelden ons allebei zo opgewonden dat we binnen de kortste keren weer op de matrassen lagen. Opnieuw duurde het niet lang voordat zij aandacht kreeg en weer stevig werd geneukt. Omdat ik een half uurtje daarvoor m'n kruit had verschoten, keek ik vooral hoe zij genoot van al dat mannenvlees, tot ik een hand om mijn halfharde pik voelde. Een mooi opgemaakte travo in prachtige kanten lingerie kneedde zachtjes m'n paal. Even wist ik niet wat ik hier mee aan moest, ik huiverde, maar 't voelde zo fijn dat ik haar een knikje gaf ten teken dat ze door mocht gaan. Het duurde niet lang voor ze mijn pik in haar mond nam. Ze had een geweldige techniek met haar tong en lippen zodat ik 'm al snel weer hard had. Wat ook hielp was dat ze met een vinger zachtjes m'n sterretje masseerde. Tegelijkertijd voelde ik meerdere handen over m'n borst, tepels en benen. Ik was het middelpunt van een geile orgie en had geen idee hoeveel mensen met me bezig waren en of het mannen of vrouwen waren. Ik graaide ook om me heen, en al gauw had ik een stevige pik in m'n handen. Hoewel ik totaal onervaren was op dit gebied, wist ik op de één of ander manier precies wat ik moest doen, en 't duurde dan ook niet lang voor ik 'm voorzichtig proefde. Een ongekende sensatie overviel me. Al gauw pijpte ik twee mannen, om en om, als een volleerde slet. En ik schaam me om het te zeggen, maar ik was mijn vrouw helemaal uit het oog verloren. Natuurlijk hield ik dit zelf niet lang vol, een zeldzaam heftig orgasme volgde. Anderen sproeiden hun zaad over mijn lichaam, ik voelde tongen die me schoonlikten en verkeerde volledig in een roes. 'Wat ben jij aan het doen?', hoorde ik opeens mijn vrouw in m'n oor fluisteren, en de verwarring in haar ogen bracht me weer bij m'n positieven.

In de auto op weg naar huis zeiden we geen woord tegen elkaar. Ik besefte dat ik een grens was over gegaan, en beide hadden we geen idee waar dit zou eindigen. De dag erna moest zij werken, ik was vrij en wist niet hoe snel ik het internet op moest, op zoek naar, ja, naar wat eigenlijk. Al snel vond ik T-girl. Nieuwsgierig en opgewonden logde ik in, nog zonder profiel. Ik raakte in gesprek met een prachtige crossdresser die zijn cam had aanstaan en dat maakte me opnieuw ontzettend geil. Het duurde niet lang of ik struinde door de kast van mijn vrouw. Binnen de kortste keren had ik een korsetje, netkousen en een piepklein stringetje van haar aan. Vol trots liet ik me op de cam zien, en de reacties stroomden binnen. Niet veel later gleed haar vibrator m'n kontje in en spoot ik het stringetje vol onder goedkeurend oog van een aantal chatters. 

Hiermee was het hek van de dam. Ik had een kant van mezelf ontdekt die ik niet eerder had vermoed. Telkens als mijn vrouw weg was kleedde ik me in haar lingerie en zette ik de cam aan. Nog geen twee weken later had ik m'n eerste echte date met een lieve en ontzettend geile travestiet die alle tijd nam me voorzichtig in te wijden.

Om een lang verhaal kort te maken: Mijn huwelijk bleek uiteindelijk niet bestand tegen deze nieuwe kant van mezelf. M'n vrouw probeerde het, maar kon er niet mee leven, en ik kon de klok niet meer terugdraaien. In goede harmonie zijn we afgelopen herfst uit elkaar gegaan, en sinds die tijd ben ik aan het ontdekken wat ik wil. Ik heb inmiddels vier dates gehad, waarvan er twee echt heerlijk waren. Tot nog toe is het bij strelen, trekken en frotten gebleven. Eén keer heb ik ook met een man afgesproken, maar daar knapte ik toch op af. Iets vrouwelijks in de vorm van mooie kleding blijkt voor mij een must. En natuurlijk heb ik de vrouwen niet afgezworen, het likken en neuken van een lekker kutje blijft heerlijk. Ik heb inmiddels m'n eigen lingerie en speeltjes. Hoeveel verder ik wil gaan weet ik niet, dus ook niet of ik mijn kontje ooit echt wil laten ontmaagden. Ik voel me nog steeds man. Wanneer ik gewoon gekleed ben, overheerst de hetero in mij. Pas in lingerie gaat er een knop bij me om. Ik heb dan ook zeker niet het verlangen om meer of vaker als vrouw door het leven te gaan. zie dit vooral als een geile toevoeging aan m'n seksleven. Ondanks het verdriet van de scheiding geniet ik volop van m'n nieuwe zelf. M'n eerstvolgende uitdaging? Wat zou ik graag door een ervaren tv of cd graag een keer meegenomen worden naar een sexbioscoop met gloryholes, want ik merk hoezeer ik opgewonden word alleen al van het mezelf laten zien aan anderen. Dus wie weet, komen we elkaar binnenkort ergens tegen...

4378 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.