Eindelijk de real stap

Al sinds mijn tienerjaren, vanaf mijn 15de tot ongeveer mijn 19de droeg ik stiekem wanneer er niemand in huis was de jurkjes van mijn grote zus.

Op 19jarige leeftijd mijn toenmalige echtgenote leren kennen, jaren niet meer ge dressed maar de drang bleef in me en ik deed het soms stiekem maar dat was erg moeilijk met mijn echtgenote en kinderen tot ik een klein jaartje terug gescheiden ben duurde het niet lang alvorens ik me terug begon te dressen maar deze x wel full dressed, alles mooi gladjes, pruik, make up etc.

Ik werd steeds meer girly en begon verlangens te krijgen naar een man, tot ik een aantal maanden eindelijk een strenge mooie man leerde kennen op de chat die me opdroeg naar de sekscinema te komen, alles mooi gladjes geschoren, mijn kutje gespoeld, mooi opgemaakt  met een jurkje, laarsjes, stay ups, en lingerie aan daarheen. Eens daartoe gekomen stond hij me al op te wachten, deed teken en met strenge blik hierheen komen, ik ging naar hem toe, meekomen slet zei hij en ging met mij naar de grote cinemazaal, ik trilde van de spanning en was erg opgewonden, nu zitten slet, ik moest naast hem plaats nemen en hij streelde over mijn beentjes, nu rechtstaan slet en ik stond recht, hij deed mijn kleedje omhoog en nam mijn kont stevig vast en gaf er een klets op, heerlijk. Ik voelde me eindelijk de slet die ik wou zijn. Nu meekomen zei hij en ik moest mee naar de andere ruimtes maar daar was toen geen volk meer aanwezig aangezien het al laat was. Terug naar de grote zaal en daar wou hij me neuken maar ineens sloeg de schrik toe, ik dierf niet meer en weigerde hem en daar eindigde het die avond, natuurlijk had ik spijt achteraf en met ups en downs ging ik zo verder. De drang blijft en wordt groter, wie had dit ook?Nu zijn we een tweetal maand verder en gelukkig wil hij me nog. maandag spreken we terug af. Het vervolg lezen jullie binnenkort.
Kimberly

2573 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.